Succén bakom Aldrig Vila

Namnet Aldrig Vila uppstod i en punkt i personliga tränaren Mikael Hollstens liv då han tränade hela fem timmar per dag. Tillsammans med en kollega pratade han om vad ett bra bloggnamn vore, och de kom skrattandes fram till Aldrig Vila eftersom det beskrev Mikael Hollstens vardag väldigt bra. Resten är historia. Mikael Hollstens blogg kom snabbt att växa till ett inspirerande forum där träningsintresserade kunde ta del av Mikaels träningsfilosofi och erfarenheter som personlig tränare.

Bloggen växte i sin tur till ett livsstilsmärke som började tryckas upp på t-shirts, linnen och kepsar. Med den första produkten, en populär PWO, gick startskottet för Aldrig Vilas egna kosttillskott. Kosttillskottslinjen är utformad efter Hollstens egen träningsfilosofi och erfarenhet och de högkvalitativa kosttillskotten har tagits fram för att kunna användas till allsidig, fokuserad och hård träning.

Framgångsrikt varumärke

I det stora sortimentet av kosttillskott finns proteinpulver, PWO, aminosyror och energidryck. Oavsett om du vill komma i form, tränar regelbundet, ska dra igång en deff, diet eller vill ta din träning till nästa steg så finns det produkter för dig i Aldrig Vilas sortiment.

Idag är varumärket Aldrig Vila välkänt för sina högkvalitativa kosttillskott och bloggar. Företaget drivs av Mikael och hans fru Emelie Hollsten som tillsammans vill leverera hög kvalitet på alla sina produkter. Aldrig Vila genomsyras av tanken på att man alltid ska följa sina drömmar oavsett vad, precis som det träningsintresserade paret själva har gjort. Mikael Hollsten har även coachat deltagarna i tv-programmet Biggest Loser som personlig tränare och han har också en populär podcast.

Ta din träning till nästa nivå med Aldrig Vilas stora sortiment av högkvalitativa kosttillskott!