Armskydd

Under denna kategori hittar du alla muskel- och ledskydd för arm och armbåge. Förslitningar och skador i armbågsleden är vanligt och kan bero på såväl idrottsskada som överbelastning vid sport eller arbete. Ett stödjande och värmande armskydd kan då kännas behagligt för att kunna fortsätta att vara aktiv. Gå vidare till respektive kategori för att veta mer och välja rätt för dig.

Skydd för armarna

Armbågsskydd

Avlasta din skadade eller slitna armbåge med ett värmande och stödjande armbågsskydd med kompression. Oavsett om du har en ömmande armbåge efter ett slag, känner instabilitet i leden på grund av en gammal skada eller behöver lite extra stöd i armbågsleden för att kunna utföra dina olympiska lyft, har vi armbågsskydden för dig!

Epikondylitbandage

Vid monotona och upprepade rörelser kan ibland smärta i underarmen uppkomma på grund av att det skett en överbelastning och förslitning hos de mindre musklerna i armen, så kallad musarm, tennisarmbåge eller golfarmbåge. För att lindra smärtan och förhindra att skadan blir värre kan ett epikondylitbandage komma väl till användning.

Hos oss hittar du det skyddet för din armbågsskada och smärta som passar dig bäst!

Läs mer
Filtrera
Filtrera 6 produkter
Varumärke
Vulkanskydd4 Back on Track1 Rehband1
Rehab
Rörligt 5
Värme 4
Kompression 4
Prehab 3
Stabilt 1
Sortering
Popularitet
Armbågsskydd
One Size
199 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Armbågsskydd
Black
199 kr
 
4,5
4.5 / 5
Betyg: 4.5 / 5
Armbågsskydd
L
197 kr
 
Armbågsskydd
One Size
219 kr
 
2,0
2 / 5
Betyg: 2 / 5
Tennisarmbåge
M
229 kr
 
Armbågsskydd EPI
One size
249 kr
 
4,6
4.6 / 5
Betyg: 4.6 / 5