Det här är Svenskt Kosttillskott

Vi på Svenskt Kosttillskott tror att aktiva handlingar leder till fler sunda val i vardagen och därför arbetar vi utifrån ledorden “Ät rätt, träna smart”. För oss börjar allt med dig som kund och dina behov. Vi vill att du ska hitta det du söker hos oss och vi vill ha en långsiktig relation med dig. Därför arbetar vi aktivt med att förmedla träningsglädje och motivation samtidigt som vi erbjuder produkter av högsta kvalitet som rör alla områden inom träning, hälsa, livsmedel och skönhet. Vi har ett stort ansvar att förmedla sunda och bra värderingar och detta gör vi genom att dela med oss av allt vi kan inom träning och hälsa.

Oavsett om du elitsatsar inom din gren eller om du är en glad vardagsmotionär är du i våra ögon en talang

Vi ser inga hinder utan bara möjligheter och det är idag som det är dags att påbörja resan mot ett sundare liv oavsett vilken målsättning du har. Vi tror också att alla har något att bidra med och att alla kan dela med sig av något. Förutsättningen är att äta rätt och träna smart - kroppen behöver rätt energi och träning funkar bäst om den är på rätt nivå.

Inspiration i fokus

Hos oss står inspiration i fokus - vi vill alltid inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil. Vår målsättning är att inspirera dig till att äta och träna på ett sätt som passar dig. Det är också viktigt att du får utgå ifrån din nivå och din målsättning - det ska vara enkelt att göra sunda val i vardagen!

Genom att vara först med att skapa och haka på de senaste trenderna och genom att ligga i framkant med allt vi gör så tror vi att det finns något som passar alla. Vi finns också på plats där saker händer och syns i intressanta sammanhang där träning och hälsa står i fokus, så att du kan möta oss på din hemmaplan. Vi erbjuder dig också spännande och välskrivna artiklar, informativa nyhetsbrev samt smakrika och nyttiga recept och vi hoppas att du också blir inspirerad till att testa nya saker.

Vi vill inspirera till en hälsosam och aktiv livsstil.

Sharing is caring

Förutom att inspirera vill vi förmedla information och ge dig kunskap som kan motivera och hjälpa dig på vägen till en välmående, sund och hållbar livsstil. Det är inte lätt att hålla koll på alla nya trender och vilka kosttillskott som funkar. Vi finns därför här för dig och delar med oss av vår långa erfarenhet och breda kunskap inom området. Vi har svaren på alla frågor som rör oss och vi vill alltid dela med oss av det vi kan till dig som kund för att förenkla dina val i vardagen. Genom att inspirera med vårt sortiment som består av både egna produkter och välkända leverantörer samt genom att ge goda råd så vill vi guida dig till ett hälsosammare liv. Vi är samtidigt ständigt på jakt efter utveckling och ny kunskap och därför är vi snabba och flexibla med att ta till oss värdefulla nyheter.

Kvalitet och säkerhet är A och O

För oss på Svenskt Kosttillskott är det viktigt att våra produkter är säkra och att du kan lita på att du får det absolut bästa när du handlar från oss. Vi arbetar därför noggrant genom alla led från produktion och inköp till information och leverans ut till dig. Vi ställer alltid höga krav på kvalitet och hantering och vi följer alla rådande regler kring livsmedel och kosttillskott. Vi följer också alltid livsmedelsverkets rekommendationer och ser till att våra produkter inte innehåller några förbjudna eller dopingklassade ämnen. Våra produkter används därför av såväl motionärer som elitatleter och landslag. För att du ska känna dig trygg med dina val och ha ett förtroende för det vi gör vilar vår kunskap på en bred vetenskaplig grund och vi tror på det vi gör.

Inom koncernen finns också dotterbolaget Svensk Hälsokost – vår hälsosamma lillasyster. Här inriktar vi oss främst på hälsa och skönhet med omtanke för människa och miljö. Du finner även många av dessa produkter i vårt sortiment här på Svenskt Kosttillskott.