Våra egna varumärken på Svenskt Kosttillskott

Svenskt Kosttillskotts egna produkter och varumärken kännetecknas av genuin svensk kvalitet. Därför sker merparten av vår produktion i svenska fabriker för att vi ska kunna kontrollera hela processen samt kunna bibehålla och garantera vår höga kvalité. Vårt team på produktutveckling och kvalitet arbetar ständigt för att hitta nya innovativa produkter med hög kvalitet. För att du som kund ska få det allra bästa!

Är rätt, träna smart, må bra

Core

En av våra största produktserier är Core. Här har vi samlat produkter för dig som vill äta rätt och träna smart. Här hittar du bland annat BCAA, vassleprotein, gainers, livsmedel vitaminer och mineraler. Produkterna är framtagna i nära samarbete med idrottare, näringsfysiologer och personer med bred kunskap inom näringslära och biokemi. Core serien riktar sig till alla som tränar oavsett träningsform, nivå och mål, och som vill komplettera kosten med olika kosttillskott för att få i vardagen eller inför träningspasset.

Visst känns målet så mycket enklare att nå med rätt förutsättningar redan från start? Med rätt kost och träning samt smarta val av kosttillskott hjälper vi dig hela vägen mot ditt mål. Vi kallar det för smart träning.

RAW

Under Svenskt Kosttillskott finns även produktserien Raw. Raw är noga utvalda produkter med fokus på dig som tränar riktigt hårt och har fokus på att bygga muskler. Du kanske vill ha det där lilla extra för att kunna prestera ytterligare på gymmet, då är Raw rätt för dig. Förbered dig på det svettigaste och grymmaste träningspasset tillsammans med Raw!

Healthwell

Healthwell lanserades 2011 med målet att erbjuda högkvalitativa kosttillskott till rimliga priser. Vi tycker att alla ska ha möjlighet att leva ett hälsosamt och sunt liv. I vår produktserie Healthwell hittar du ett brett utbud av produkter som vitaminer, mineraler, örter, nyttiga fettsyror och livsmedel. Dessa produkter är framförallt framtagna för dig som värderar naturlig och ekologisk hälsokost högt. Våra burkar är märkta med symbolen Vegetarian Friendly vilket betyder att tabletterna eller kapslarna är tillverkade från vegetabilier. Tabletterna är sammansatta av naturlig kokosolja och kapslarna av cellulosa. Förutom att produkterna innehåller naturliga ämnen så framställs de även på varsam väg genom kallpressning så att inga viktiga näringsämnen ska förstöras i processen.

Det ska vara lätt att göra val som får dig att må bra. Med naturliga och rena produkter hjälper vi dig på vägen.

Healthwell PURE

Healthwell PURE är produkter med rena och naturliga ingredienser. Sortimentet består av de allra finaste ekologiska kallpressade och eteriska oljor, perfekta för aromaterapi, matlagning och i hud- och hårvård. Genom att ta hänsyn till miljön vill vi ge dig hållbara produkter som bidrar till balans och harmoni.

Healthwell PURE

Sometimes complexity exists in the simplest form

Healthwell QURE

Healthwell QURE är en serie med högdoserade och högkvalitativa produkter, för dig som vill ha det bästa på marknaden. QURE lanserades efter ledorden “When less is more”, vilket i praktiken innebär att vi vill skapa avancerade produkter med så få ingredienser som möjligt. Enkelhet och innovation med en gedigen vetenskaplig bakgrund kännetecknar samtliga produkter i Healthwell QURE’s sortiment.

Healthwell QURE

When less is more