Varumärken

Om Svenskt Kosttillskott

Om ossHistoriaVarumärkenBildarkivRekrytering

Våra egna varumärken

Tanken med våra egna varumärken är att tillhandahålla prisvärda produkter som verkligen ger resultat. Alla produkter som tillverkas under våra egna varumärken innehåller de doser som krävs för att du ska märka resultat. Du kan dock alltid vara säker på att inga doser är högre än vad som är tillåtet. Högdoserade och prisvärda tillskott gör att du snabbare ser resultat samtidigt som du sparar pengar.

CORE

Vårt mål är att alltid leverera bästa möjliga tillskott till dig för att optimera dina resultat inom idrott såväl som i vardagslivet.

CORE är en produktserie som produceras under vårt eget varumärke Svenskt Kosttillskott. Alla våra egna produkter säljs till svårslagna priser, utan att vi för den sakens skull tummar på kvaliteten. Tvärtom utstrålar alla våra egna produkter genuin svensk kvalitet. Produkterna utvecklas av och i samråd med personliga tränare, idrottare, näringsfysiologer och andra personer som har mycket kunskap inom näringslära och biokemi. Vi jobbar hårt för att aktivt följa de senaste rönen inom kosttillskott och näringslära för att produkterna ska vara uppdaterade. Våra produkter tillverkas i fabriker med HACCP-standard. Ett bevis på att våra produkter håller absolut högsta kvalitet.

I CORE-sortimentet hittar du bland annat BCAA, vassleprotein, gainers, kreatin, viktminskningsprodukter, vitaminer och spännande livsmedel.

Svenskt Kosttillskott Core


RAW

Vår produktserie RAW är till för dig som tränar riktigt hårt med fokus på att bygga muskler. Vill du hitta vilddjuret i dig själv och få maximal pump och ett maxat träningspass är RAW rätt produktserie för dig. I detta sortiment hittar du allt du behöver för att få extra energi, pump och motivation. Förbered dig på ditt bästa, svettigaste och grymmaste träningspass någonsin tillsammans med RAW.

Svenskt Kosttillskott RAW


Healthwell

Healthwells motto är att hälsokost är till för alla. I sortimentet finns ett stort utbud av vitaminer, mineraler, örter, nyttiga fettsyror samt specialkombinerade tillskott och livsmedel. Tillverkningen av produkterna sker under noggranna kontroller och med HACCP-standard så att du kan vara säker på att alla produkter håller absolut högsta kvalitet. Dessutom säljs produkterna till pressade priser. Den höga kvaliteten och de låga priserna gör att hälsokost faktiskt kan vara till för alla. Healthwell är en produktserie speciellt för dig som värderar naturligt, ekologiskt och rawfood högt.