Svenskt Kosttillskotts Varumärken

Peter Bláha och Jenny Adolfsson.

Det här är Svenskt Kosttillskott

Våra egna varumärken

Svenskt Kosttillskotts egna produkter kännetecknas av genuin svensk kvalitet. Därför sker merparten av vår produktion i svenska fabriker för att vi ska kunna kontrollera hela processen samt kunna bibehålla och garantera vår höga kvalité. Anläggningarna följer HACCP-standard för att hålla absolut högsta klass. HACCP står för Hazard and Critical Control Points vilket innebär att tillverkningen systematiskt kontrolleras och livsmedelsproduktionen bedöms noggrant för att produkten skall vara säker för dig som konsument.

CORE

I vår största produktserie CORE har vi samlat en rad olika produkter för dig som tränar, bland annat BCAA, vassleprotein, gainers och viktminskningsprodukter. Dessa är framtagna i nära samarbete med idrottare, näringsfysiologer och personer med stor kunskap inom näringslära och biokemi. Syftet med denna serie är att leverera de absolut bästa tillskotten till dig som konsument för att du ska kunna optimera dina resultat och nå din målsättning.

Våra produkter används bland annat av flera personer inom elitidrotten i Sverige så som landslagssimmare och friidrottsatleter. Vi är även stolta över att Lukas Högberg, en av världens bästa crossfit-atleter, är en stor ambassadör och användare av våra produkter. Detta är det högsta beviset vi kan få på att våra produkter symboliserar renhet och kvalitet.

RAW

Vår produktserie RAW är ett noga utvalt utbud av produkter för dig som tränar riktigt hårt med fokus på att bygga muskler. Vill du hitta vilddjuret i dig själv och få maximal pump och ett maxat träningspass är RAW rätt produktserie för dig. I detta sortiment hittar du allt du behöver för att få extra energi, pump och motivation. Förbered dig på ditt bästa, svettigaste och grymmaste träningspass någonsin tillsammans med RAW.

Healthwell

I vårt sortiment tillhandahåller vi också ett brett utbud av naturliga hälsokostprodukter. Vårt motto är att hälsokost är till för alla och därför har vi tagit fram ett sortiment speciellt för dig som värderar naturliga och ekologiska produkter högt. Under varumärket Healthwell hittar du naturliga ämnen och i våra tabletter samt i våra kapslar finns endast vegetabiliska hjälpämnen. Våra tabletter är förutom att de innehåller naturliga ämnen även kallpressade för att inga näringsämnen skall skadas vid framställningen.