Rekrytering

Lukas Högberg och Mikaela Norman

Svenskt Kosttillskott AB är under kraftig tillväxt och är en av marknadens största återförsäljare av kosttillskott och träningstillbehör. Vi är ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny, kompetent personal.


Det här är Svenskt Kosttillskott


Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Operativ inköpare (vikariat) till Svenskt Kosttillskott

Sista anmälningsdag: 2017-12-14

Vi är ett ungt och ambitiöst gäng på totalt ca 40 personer och söker nu en vikarierande operativ inköpare med ansvar för Svenskt Kosttillskott och Svensk Hälsokosts operativa inköp. Vikariatet är på 13 månader med start i januari, med möjlighet till förlängning.

Totalt tillhandahåller vi mer än 15 000 produkter inom kategorin träning och hälsa. I vårt breda sortiment lagerför vi bland annat kosttillskott, hälsokost, träningskläder, hudvård och skönhet samt olika typer av tränings- och hälsotillbehör.

Inköpsavdelningen stödjer Svenskt Kosttillskotts affärsidé, strategier och mål. Du kommer att ingå i en inköpsavdelning på totalt 4 personer. I ditt ansvar ingår bland annat att se till att vi har produkter i lager och att vi har rätt avtalade priser. Du jobbar aktivt med lagertillförlitlighet; inkluderat uppföljning och aktivering av produkter med korta datum, hyllvärmare samt ett levande förbättringsarbete inom dessa områden. Du rapporterar direkt till inköpschef.

Arbetsuppgifter innefattar bland annat följande:

- Avrop
- Leverantörskontakt
- Avstämning av orders och fakturor
- Utförsäljningsarbete av överlager, korta datum m.m.
- Kontinuerligt förbättringsarbete avseende inköpspriser och rutiner

För att lyckas i rollen som operativ inköpare krävs det att du är strukturerad och metodisk i ditt arbete. Du är även driven, självgående och gillar att ta eget ansvar. Du tar ägarskap över en uppgift, prioriterar och driver saker framåt och förstår hur du skapar värde för företaget. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan representera företaget på bästa tänkbara sätt mot leverantör.

Akademisk bakgrund motsvarande civilekonom eller flerårig inköpsutbildning är krav. Det är meriterande om du har kunskap i Excel, Fort Nox eller motsvarande.

Vi värdesätter att du har ett intresse för hälsa och träning och inte minst produkterna som vi tillhandahåller. Din arbetsplats är våra helt nya, fräscha lokaler i Brunna, Kungsängen. Välkommen in med din ansökan till en av marknadens mest spännande arbetsplatser!

Ansök
Svenskt Kosttillskott AB

Teknisk Marknadsassistent

Sista anmälningsdag: 2017-11-24

Har du stort intresse för digital marknadsföring, SEO, och webbpublicering? Är du analytiskt lagd och kunnig inom teknik? Är du nyexaminerad och vill ta nästa steg i arbetslivet?

Om dig
Vi utökar nu vår digitala marknadsavdelning med en instegsposition för en teknisk marknadsassistent. Vi tror att du har stor passion för webbpublicering och SEO, och på eget bevåg håller dig uppdaterad inom dessa områden för att ligga steget före. Du är en självgående och ansvarstagande lagspelare och har förmåga att kombinera strategiska analyser med fokus på snabba resultat. För oss är det viktigt att du har ett helhetstänk och en bred affärsförståelse. Du behöver klarar av att planera, genomföra och även följa upp arbetsuppgifter utefter uppsatta mål och deadlines. Du behöver samtidigt kunna kontinuerligt se möjligheter till förbättringar i alla arbetsmoment. Det är även viktigt att du kan arbeta fokuserat och intensivt vid behov.

Vi sätter krav på att du har en analytisk förmåga, är teknisk kunnig och kan arbeta i snabb takt. Du brinner för och vill lära dig allt inom SEO och webbpublicering. Du klarar av att manipulera och analysera data i kalkylark. Du är kunskapshungrig och kan lära dig nya verktyg och språk snabbt. Du vill arbeta mot tydligt uppsatta mål inom SEO och mätbara mål inom webbpublicering.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta tillsammans med vårt digitala marknadsföringsteam med SEO, webbpublicering, affiliate marknadsföring, influencer marknadsföring och till viss del PPC. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas. Vi ligger i framkant när det kommer till digital marknadsföring och lägger stort fokus på SEO genom hela vårt arbete. Dina verktyg är främst Google Search Console, Google Analytics, WordPress och HTML. 

Har du erfarenhet av någon av följande är det högst meriterande, men inget krav: HTML, PHP, .js, WordPress, Google Sheets, Google Analytics, Google Search Console, Google Apps Scripts.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
Vara delaktig i att sätta en SEO strategi
Vara delvis ansvarig i genomförandet av SEO strategi
Skapande i WordPress
Webbpublicering
Hosting
Affiliate Marknadsföring
Influencer Marknadsföring
Dataanalys och uppföljning

Välkommen in med din ansökan till en av marknadens mest spännande arbetsplatser!

Rekrytering och kallelse till intevjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansök