Se alla våra lediga tjänster

Om Svenskt Kosttillskott

Svenskt Kosttillskott startades 2005 med iden om att ge alla människor möjlighet att enklare nå sina mål inom hälsa och träning. Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela med oss av vår kunskap och förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se och svenskhalsokost.se där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hälso- och kosttillskott. Hos oss arbetar ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny och kompetent personal.

Tips! Är du intresserad av att läsa om våra varumärken? Läs mer här!

Vår kultur

På Svenskt Kosttillskott tror vi på att äta rätt, träna smart och må bra. Vi arbetar aktivt med att förmedla träningsglädje och motivation samtidigt som vi erbjuder produkter av hög kvalitet som rör både hälsa, träning, livsmedel och skönhet. Svenskt Kosttillskott har ett stort ansvar att förmedla sunda och bra värderingar och detta gör vi genom att dela med oss av all vår kunskap inom träning och hälsa.

Vi vill omge oss av människor som inspirerar och vågar pressa sig för att testa nya saker. Att arbeta på Svenskt Kosttillskott innebär att ha kul på jobbet, inspirera och inspireras men också våga testa nya saker. I ett högt tempo med fokus på det som är bäst för oss. För att skapa en gemenskap har vi exempelvis gemensam träning varje vecka i vårt egna gym och andra aktiviteter utspritt under året för att lära känna varandra ännu bättre.

Våra avdelningar

Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntan och ge den absolut bästa och snabbaste servicen. Det arbetar vi för på alla avdelningar. Kunden står alltid i centrum! Våra avdelningar är:

  • Lager och logistik
  • Kundservice
  • Marknadsavdelning, där bland annat inköp, digital marknadsföring och grafik arbetar
  • Produktutveckling och kvalité
  • IT
  • Ekonomi

Det jag gillar extra mycket med att arbeta på Svenskt Kosttillskott är gemenskapen bland mina kollegor och att ständigt lära mig nya saker. Jag har även ett stort träningsintresse vilket gör det extra kul!  - Linnea, Copywriter

Jag tycker om att arbeta på Svensk Kosttillskott för att jag har en stark koppling till företaget och har varit kund här länge. Man blir också uppmärksammad för sitt hårda arbete vilket jag ser som positivt och kul - Robin, Lager

På Svenskt Kosttillskott finns utrymme att utvecklas och utmanas oavsett var i organisationen man börjar sin resa - Max, Kvalitetsansvarig

Det bästa med mitt jobb är att jag får hjälpa våra kunder. Det är otroligt motiverande att veta att den hjälp jag ger kan göra så stor skillnad - Linn, Kundservice

Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Svenskt Kosttillskott söker en Copywriter som brinner för träning och hälsa

Sista anmälningsdag: 2022-07-20

Vilka vi är
Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är glad vardagsmotionär eller vill förbättra hälsan är du i våra ögon en talang. 
Då alla människor, oavsett nivå, kan utvecklas vill vi inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela med oss av vår kunskap och förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se och svenskhalsokost.se där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment inom hälso- och kosttillskott. Som ett komplement till våra e-butiker utgör hemsidorna även två av Sveriges mest innehållstäta artikelsiter inom motivation, kunskap och träningsglädje.
 
Vem du är
Vi letar efter dig som delar vår syn och är genuint intresserad av träning och hälsa. Du håller dig uppdaterad om de senaste trenderna och är som person noggrann och kreativ. Du trivs med att jobba med såväl enskilda uppgifter- som i grupp. 
Vi ser gärna att du har en relevant utbildning eller erfarenhet inom det skrivna ordet, men framförallt att du älskar allt som har med hälsa och text att göra - samt inte räds att visa framfötterna och lyfta fram egna idéer.
 
Arbetsuppgifter
Som copywriter på Svenskt Kosttillskott kommer du ha ett omväxlande arbete som varierar från dag till dag. Ena dagen arbetar du med research och tar fram marknadstexter till aktuella produktreleaser. Andra dagen arbetar du med att skriva inspirerande produkttexter och artiklar till hemsidan.
Du kommer att utgöra en vital del i företagets kommunikation gentemot våra kunder och arbeta i vårt content-team med flera copywriters, samt vår community manager och eventkoordinator. 
 
Vad vi erbjuder
Tjänsten omfattar ett vikariat för mammaledighet i tre månader, med möjlighet till förlängning uppemot 12 månader. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö med öppet klimat och fokus på välmående. Du får tillgång till vårt egna moderna gym som ligger en våning under kontoret, där vi även anordnar regelbundna och gemensamma träningar.
Vikariatet är på heltid och är placerad på vårt kontor i nybyggda lokaler i Kungsängen norr om Stockholm. Välkommen in med din ansökan! Rekrytering och kallelse till intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. 
 

Visa hela texten