Se alla våra lediga tjänster

Om Svenskt Kosttillskott

Svenskt Kosttillskott startades 2005 med iden om att ge alla människor möjlighet att enklare nå sina mål inom hälsa och träning. Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela med oss av vår kunskap och förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se och svenskhalsokost.se där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hälso- och kosttillskott. Hos oss arbetar ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny och kompetent personal.

Tips! Är du intresserad av att läsa om våra varumärken? Läs mer här!

Vår kultur

På Svenskt Kosttillskott tror vi på att äta rätt, träna smart och må bra. Vi arbetar aktivt med att förmedla träningsglädje och motivation samtidigt som vi erbjuder produkter av hög kvalitet som rör både hälsa, träning, livsmedel och skönhet. Svenskt Kosttillskott har ett stort ansvar att förmedla sunda och bra värderingar och detta gör vi genom att dela med oss av all vår kunskap inom träning och hälsa.

Vi vill omge oss av människor som inspirerar och vågar pressa sig för att testa nya saker. Att arbeta på Svenskt Kosttillskott innebär att ha kul på jobbet, inspirera och inspireras men också våga testa nya saker. I ett högt tempo med fokus på det som är bäst för oss. För att skapa en gemenskap har vi exempelvis gemensam träning varje vecka i vårt egna gym och andra aktiviteter utspritt under året för att lära känna varandra ännu bättre.

Våra avdelningar

Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntan och ge den absolut bästa och snabbaste servicen. Det arbetar vi för på alla avdelningar. Kunden står alltid i centrum! Våra avdelningar är:

 • Lager och logistik
 • Kundservice
 • Marknadsavdelning, där bland annat inköp, digital marknadsföring och grafik arbetar
 • Produktutveckling och kvalité
 • IT
 • Ekonomi

Det jag gillar extra mycket med att arbeta på Svenskt Kosttillskott är gemenskapen bland mina kollegor och att ständigt lära mig nya saker. Jag har även ett stort träningsintresse vilket gör det extra kul!  - Linnea, Copywriter

Jag tycker om att arbeta på Svensk Kosttillskott för att jag har en stark koppling till företaget och har varit kund här länge. Man blir också uppmärksammad för sitt hårda arbete vilket jag ser som positivt och kul - Robin, Lager

På Svenskt Kosttillskott finns utrymme att utvecklas och utmanas oavsett var i organisationen man börjar sin resa - Max, Kvalitetsansvarig

Det bästa med mitt jobb är att jag får hjälpa våra kunder. Det är otroligt motiverande att veta att den hjälp jag ger kan göra så stor skillnad - Linn, Kundservice

Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Inköpare

Sista anmälningsdag: 2022-02-15

Svenskt Kosttillskott söker nu en inköpare med ett brinnande intresse för träning och hälsa.
 
Vilka vi är
Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela med oss av vår kunskap och förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se och svenskhalsokost.se där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hälso- och kosttillskott.
 
Vem du är
Vi letar efter dig som delar vår syn och är genuint intresserad av träning och hälsa. Du håller dig uppdaterad om de senaste trenderna, älskar gymmet och har några års erfarenhet av inköp. Som person är du strukturerad, analytisk och kan växla mellan strategiskt och operativt arbete. Du bjuder gärna på dig själv och gillar att jobba med människor, är öppen, lyhörd och tar ansvar för dina uppgifter. Du ser alla möjligheter till utveckling som positiv och jobbar för att bygga långsiktiga relationer. 
 
Vad du kommer göra
Du ansvarar för löpande inköp från våra externa leverantörer. Som inköpare arbetar du i hela inköpsflödet från order till avstämning mot faktura. Du rapporterar och hanterar avvikelser samt jobbar med att förbättra och effektivisera processer. Du kommer ha daglig kontakt med våra leverantörer för uppföljning av leveranser och reklamationer, din uppgift är att se till att vi har rätt produkter och antal i lager. Du jobbar tätt med vårt lager, kundservice och sortimentsansvariga för att tillsammans erbjuda kunden ett bra sortiment.
 
Vad vi erbjuder
Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö där det är ett öppet klimat med fokus på ditt välmående. Du får tillgång till vårt egna moderna gym som ligger en våning under kontoret, där vi även anordnar regelbundna och gemensamma träningar. Dessutom erbjuds friskvårdsbidrag i form av gymkort eller annan godkänd aktivitet. 
Tjänsten är på heltid och är placerad på vårt kontor i nybyggda lokaler i Kungsängen norr om Stockholm.
Välkommen in med din ansökan!
Rekrytering och kallelse till intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Visa hela texten
Svenskt Kosttillskott AB

Redovisningsekonom till vikariat

Sista anmälningsdag: 2022-01-21

Vilka vi är

Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela med oss av vår kunskap och förmedla förtroende och omtanke. Vi driver E-handelsbutikerna Svenskt Kosttillskott, Svensk Kosttilskud, Svensk Hälsokost och Healthwell där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hälso- och kosttillskott för träning och hälsa. 

 
Vi är ett ungt och ambitiöst gäng på ca 60 personer. Ekonomiavdelningen som i dagsläget består av 2 personer söker nu en Redovisningsekonom på 75-100% för tillträde omgående pga föräldraledighet. Vikariatet beräknas pågå till september 2022.

 

Vad du kommer göra

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att vara:

 • Löpande bokföring och redovisning
 • Kundreskontra och leverantörsreskontra
 • Kontoavstämningar
 • Behjälplig med månadsbokslut
 • Rapportering
 • Personaladministration vid behov
 • Övriga förekommande uppgifter på ekonomiavdelningen

Vi är ett transaktionsintensivt företag vilket gör det extra viktigt för oss på ekonomiavdelningen att fokusera på ökad automatisering och digitalisering, och vi hoppas att du också är van vid att proaktivt söka sätt att arbeta smartare. 

 

Vem du är

Vi värdesätter att du har ett intresse för hälsa och träning och inte minst produkterna som vi tillhandahåller. Då vi söker någon omgående som behöver kunna snabbt sätta sig in i rollen är det viktigt att du är trygg i din roll som redovisningsekonom och har några års yrkeserfarenhet av självständigt redovisningsarbete i bagaget. Vi ser också att du är noggrann, självgående och gillar att ta eget ansvar för att lyckas och trivas i rollen som redovisningsekonom hos oss. Du gillar att lösa problem och är en van användare av excel. Du har en kandidatexamen eller yrkesexamen inom redovisning eller utbildning och/eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har även goda kunskaper inom engelska då vissa leverantörskontakter sker på engelska. Erfarenhet av Fortnox, HRM, Kontek Lön eller handelsbranschen är meriterande.

 

Vad vi erbjuder

Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö där det är ett öppet klimat med fokus på ditt välmående och balans mellan arbete och fritid. Du får tillgång till vårt egna moderna gym som ligger en våning under kontoret, där vi även anordnar regelbundna och gemensamma träningar. Dessutom erbjuds friskvårdsbidrag i form av gymkort eller annan godkänd aktivitet. Självklart erbjuder vi också marknadsmässig tjänstepension och generösa personalrabatter på vårt sortiment för dej som anställd hos oss.

 

Välkommen in med din ansökan!

Rekrytering och kallelse till intervjuer sker löpande. Tjänsten är ett vikariat på heltid under ca 8 månader med tillträde omgående och är placerad på vårt kontor i nybyggda lokaler i Kungsängen norr om Stockholm, med möjlighet att kombinera med distansarbete. Svenskt kosttillskott värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare och har totalt rökfria arbetsplatser.

Visa hela texten
Svenskt Kosttillskott AB

Community Manager

Sista anmälningsdag: 2022-02-17

Svenskt Kosttillskott söker nu en Community Manager med brinnande intresse 
för träning och hälsa
 
Vilka vi är
Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela vår kunskap samt förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se och svenskhalsokost.se där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment inom kosttillskott för träning och hälsa.
 
Vem du är
Vi letar efter dig som delar vår syn och är genuint intresserad av träning och hälsa. Du håller dig uppdaterad om de senaste trenderna, älskar det aktiva livet och har några års erfarenhet av sociala medier. Som person är du strukturerad, analytisk och kan växla mellan strategiskt och operativt arbete. Du bjuder gärna på dig själv och gillar att jobba med människor, är öppen, lyhörd och ansvarstagande. Du ser alla möjligheter till utveckling som positiv och jobbar för att bygga långsiktiga relationer, både internt och externt. 
 
Vad du kommer göra
Huvuduppdraget är att skapa engagemang, oavsett vilken plattform det görs genom. I ditt ansvarsområde kommer den organiska delen av sociala medier och vårt ambassadörsteam ingå, där ligger starten men vart det tar vägen är upp till dig. Därför söker vi dig som älskar utveckling och inte har några problem med att delta under såväl externa som interna evenemang och event. 
Vi finns för att ge förutsättningar för att äta rätt och träna smart. Det gör vi genom att inspirera, dela med oss av vår kunskap och bygga förtroende. 
Ditt uppdrag är att samla så många som möjligt som delar vår syn, se till att vi lever upp till våra löften på daglig basis och alltid levererar värde. Du kommer arbeta nära vår Event koordinator och vårt content-team.
 
Vad vi erbjuder
Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö där det är ett öppet klimat med fokus på välmående. Du får tillgång till vårt egna moderna gym som ligger en våning under kontoret, där vi även anordnar regelbundna och gemensamma träningar. Dessutom erbjuds friskvårdsbidrag i form av gymkort eller annan godkänd aktivitet. 
Tjänsten är på heltid och är placerad på vårt kontor i nybyggda lokaler i Kungsängen norr om Stockholm.
Välkommen in med din ansökan!
Rekrytering och kallelse till intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Visa hela texten