Rekrytering

Lukas Högberg och Mikaela Norman

Svenskt Kosttillskott AB är under kraftig tillväxt och är en av marknadens största återförsäljare av kosttillskott och träningstillbehör. Vi är ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny, kompetent personal.


Det här är Svenskt Kosttillskott


Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Digital Marknadsförare med Facebook fokus

Sista anmälningsdag: 2020-12-27

Svenskt Kosttillskott och Svensk Hälsokost söker nu en digital marknadsförare med fokus på Facebook. Vi letar efter dig som kan kommunicera våra värderingar genom inspirerande och effektiv annonsering på digitala kanaler. Vi vill ha dig som kan hitta rätt balans mellan performance och brand marketing.
 

Vilka vi är

Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela med oss av vår kunskap och förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se och svenskhalsokost.se där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hälso- och kosttillskott.
 

Vad du kommer göra

Du kommer ansvara för vår betalda digitala marknadsföring via sociala kanaler, med stor fokus på Facebook Ads Manager. Du kommer ansvara för strategi och genomförande i en mix av både brand- och performance marketing. Du kommer driva på strategisk planering, skapande av innehåll och löpande optimering.

Du kommer rapportera till och arbeta tätt tillsammans med vår DM Manager, som är dedikerad till performance marketing. Tillsammans bildar ni ett tight team. 

Du kommer även samarbeta nära med våra art directors och övriga marknadsavdelning.
 
  • Skapa och implementera effektiva betalda kampanjer över ett antal olika plattformar, med ett stort fokus på Facebook Ads Manager.
  • Sköta löpande optimering av kampanjer: budget optimering, budstrategier, copywriting, creatives och mer.
  • Sätta strategier utifrån rapporterade resultat, tillsammans med CMO och ditt DM-team.

 

Vem du är

Vi letar efter dig som delar vår syn och är genuint intresserad av träning och hälsa. Du har spetskompetens inom Facebook Ads Manager. Du håller dig uppdaterad om de senaste teknologierna och möjligheterna inom social och brand marketing. 

Som person är du en analytisk handlingsmänniska som kan skapa och driva på projekt. 
 
  • Spetskompetens inom Facebook Ads Manager.
  • Stark analytisk förmåga. Du kan analysera och ta egna beslut utifrån stora datamängder.
  • En handlingsmänniska som vågar experimentera på ett datadrivet sätt.
  • Du är fascineras av, utforskar och diskuterar med glädje nya strategier, plattformar och produkter inom världen av digital marknadsföring.
  • Kreativ och nytänkande.

 

Vad vi erbjuder

Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö där det är ett öppet klimat med fokus på ditt välmående. Du får tillgång till vårt egna moderna gym som ligger en våning under kontoret, där vi även anordnar regelbundna och gemensamma träningar. Dessutom erbjuds friskvårdsbidrag i form av gymkort eller annan godkänd aktivitet.

Tjänsten är på heltid och är placerad på vårt kontor i nybyggda lokaler i Kungsängen norr om Stockholm.

Rekrytering och kallelse till intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Visa hela texten
Svenskt Kosttillskott AB

Svenskt Kosttillskott söker nu extra personal till kundservice

Sista anmälningsdag: 2020-11-30

Vi är ett ungt och ambitiöst gäng på ca 50 personer och söker nu extra personal till vårt kundtjänstteam som kan komma in och jobba med kort varsel.
 
Som person är du hjälpsam och ordningsam. Du har lätt för att hantera folk, och kan bemöta dessa på ett professionellt sätt via mail och telefon. Det är viktigt att du gillar att lösa problem, är stresstålig, kan prioritera och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du gillar att ta ansvar och kommer att se till så att kunderna snabbt får hjälp med sina frågor. Inte minst värdesätter vi att du har god datorvana, och på så sätt kan söka upp och ta reda på information på egen hand. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
 
- Kundtjänst via mail
- Kundtjänst via telefon
 
Kompetenskrav:

Engelska ? god förståelse i tal och skrift

Meriterande:
 
Erfarenhet av en serviceinriktad roll, gärna inom kundservice
Erfarenhet av administrativt arbete
Vana av att bemöta kunder via telefon
Språkkunskaper i danska eller tyska
 
Vi förutsätter att du har ett stort tränings- och hälsointresse, samt är nyfiken på eller redan använder kosttillskott.
Vi tillhandahåller generösa förmåner inkluderat ett komplett personalgym. 
Intervjuer sker löpande. Specifiera i din ansökan om du är studerande och hur din tillgänglighet ser ut. Välkommen med din ansökan till ett spännande företag under tillväxt!

Visa hela texten