Rekrytering

Lukas Högberg och Mikaela Norman

Svenskt Kosttillskott AB är under kraftig tillväxt och är en av marknadens största återförsäljare av kosttillskott och träningstillbehör. Vi är ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny, kompetent personal.


Det här är Svenskt Kosttillskott


Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Copywriter & marknadsassistent med träningsintresse

Sista anmälningsdag: 2018-02-28

Som copywriter och marknadsassistent ställer vi höga krav på din språkliga och kreativa sida. Du älskar det skrivna språket, att formulera dig och måla upp bilder med text. Du kan själv söka reda på information, sammanställa denna och utifrån detta skriva säljande såväl som informativa texter. Du tar ägande över delegerade uppgifter, kan planera dessa och avsluta dem innan avsatt deadline. Vi ställer stora krav på din datorvana och organisationsförmåga, samt att du är villig att jobba extra hårt i perioder när det behövs.


Du kommer att arbeta på en digital marknadsavdelning som har fokus på att skapa kvalitativt innehåll. SEO genomsyrar hela ditt arbetsflöde och du kommer att få göra enklare analyser som står till grund för ditt skapande av SEO-anpassade texter. Du är detaljorienterad, noggrann och ansvarsfull. Du kommer arbeta tillsammans med andra copywriters på din avdelning och tillsammans utvecklar ni kontinuerligt innehåll till sajterna.


Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Skriva säljande och informativa texter och artiklar

- Skapa engagerande innehåll inom träning & hälsa

- Skriva och korrekturläsa SEO-anpassade texter och innehåll

- Utföra andra enklare SEO-uppgifter, utöver ditt skrivande

- Koordinera och kommunicera med externa marknadskontakter

- Utforma och sätta marknadsbudskap


Som person är du självgående och kan både planera, genomföra och slutföra dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan agera väl i grupp då du kommer ha ett nära samarbete med hela marknadsavdelningen. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ, identifiera möjligheter och förstå helheten av ditt arbete.


Vi värdesätter om du har ett stort eget intresse för träning, kost och hälsa. Förutom ett smidigt egenutvecklat affärssystem jobbar vi i Googles svit av programvara och Office 365-miljö. Det är meriterande om du har god kunskap eller vana i något av följande: Microsoft Excel, Google Sheets, Youtube, Google Analytics, Wordpress, Facebook Business Manager.


Välkommen in med din ansökan till en av marknadens mest spännande arbetsplatser!


Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansök