Se alla våra lediga tjänster

Om Svenskt Kosttillskott

Svenskt Kosttillskott startades 2005 med iden om att ge alla människor möjlighet att enklare nå sina mål inom hälsa och träning. Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela med oss av vår kunskap och förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se och svenskhalsokost.se där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hälso- och kosttillskott. Hos oss arbetar ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny och kompetent personal.

Tips! Är du intresserad av att läsa om våra varumärken? Läs mer här!

Vår kultur

På Svenskt Kosttillskott tror vi på att äta rätt, träna smart och må bra. Vi arbetar aktivt med att förmedla träningsglädje och motivation samtidigt som vi erbjuder produkter av hög kvalitet som rör både hälsa, träning, livsmedel och skönhet. Svenskt Kosttillskott har ett stort ansvar att förmedla sunda och bra värderingar och detta gör vi genom att dela med oss av all vår kunskap inom träning och hälsa.

Vi vill omge oss av människor som inspirerar och vågar pressa sig för att testa nya saker. Att arbeta på Svenskt Kosttillskott innebär att ha kul på jobbet, inspirera och inspireras men också våga testa nya saker. I ett högt tempo med fokus på det som är bäst för oss. För att skapa en gemenskap har vi exempelvis gemensam träning varje vecka i vårt egna gym och andra aktiviteter utspritt under året för att lära känna varandra ännu bättre.

Våra avdelningar

Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntan och ge den absolut bästa och snabbaste servicen. Det arbetar vi för på alla avdelningar. Kunden står alltid i centrum! Våra avdelningar är:

 • Lager och logistik
 • Kundservice
 • Marknadsavdelning, där bland annat inköp, digital marknadsföring och grafik arbetar
 • Produktutveckling och kvalité
 • IT
 • Ekonomi

Det jag gillar extra mycket med att arbeta på Svenskt Kosttillskott är gemenskapen bland mina kollegor och att ständigt lära mig nya saker. Jag har även ett stort träningsintresse vilket gör det extra kul!  - Linnea, Copywriter

Jag tycker om att arbeta på Svensk Kosttillskott för att jag har en stark koppling till företaget och har varit kund här länge. Man blir också uppmärksammad för sitt hårda arbete vilket jag ser som positivt och kul - Robin, Lager

På Svenskt Kosttillskott finns utrymme att utvecklas och utmanas oavsett var i organisationen man börjar sin resa - Max, Kvalitetsansvarig

Det bästa med mitt jobb är att jag får hjälpa våra kunder. Det är otroligt motiverande att veta att den hjälp jag ger kan göra så stor skillnad - Linn, Kundservice

Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Digital Marknadsförare Social Media

Sista anmälningsdag: 2021-03-14

Svenskt Kosttillskott och Svensk Hälsokost söker nu en digital marknadsförare med fokus på Sociala Medier. Vi letar efter dig som kan kommunicera våra värderingar genom inspirerande och effektiv annonsering på digitala kanaler. Vi vill ha dig som kan hitta rätt balans mellan performance och brand marketing.
 

Vilka vi är

Oavsett om du elitsatsar inom din gren, är en glad vardagsmotionär eller vill förbättra din hälsa är du i våra ögon en talang eftersom alla människor kan utvecklas, oavsett nivå. Vi vill inspirera och motivera till en hälsosam och aktiv livsstil, dela med oss av vår kunskap och förmedla förtroende och omtanke. Vi driver butikerna svensktkosttillskott.se och svenskhalsokost.se där vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hälso- och kosttillskott.
 

Vad du kommer göra

Du kommer ansvara för vår betalda digitala marknadsföring via sociala kanaler, med stor fokus på Facebook Ads Manager. Du kommer ansvara för strategi och genomförande i en mix av både brand- och performance marketing. Du kommer driva på strategisk planering, skapande av innehåll och löpande optimering.

Du kommer rapportera till och arbeta tätt tillsammans med vår DM Manager, som är dedikerad till performance marketing. Tillsammans bildar ni ett tight team. 

Du kommer även samarbeta nära med våra art directors och övriga marknadsavdelning.
 • Skapa och implementera effektiva betalda kampanjer över ett antal olika plattformar, med ett stort fokus på Facebook Ads Manager.
 • Sköta löpande optimering av kampanjer: budget optimering, budstrategier, copywriting, creatives och mer.
 • Sätta strategier utifrån rapporterade resultat, tillsammans med CMO och ditt DM-team.
 

Vem du är

Vi letar efter dig som delar vår syn och är genuint intresserad av träning och hälsa. Du har spetskompetens inom Facebook Ads Manager. Du håller dig uppdaterad om de senaste teknologierna och möjligheterna inom social och brand marketing. 

Som person är du en analytisk handlingsmänniska som kan skapa och driva på projekt. 
 
 • Spetskompetens inom Facebook Ads Manager.
 • Stark analytisk förmåga. Du kan analysera och ta egna beslut utifrån stora datamängder.
 • En handlingsmänniska som vågar experimentera på ett datadrivet sätt.
 • Du är fascineras av, utforskar och diskuterar med glädje nya strategier, plattformar och produkter inom världen av digital marknadsföring.
 • Kreativ och nytänkande.

 

Vad vi erbjuder

Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö där det är ett öppet klimat med fokus på ditt välmående. Du får tillgång till vårt egna moderna gym som ligger en våning under kontoret, där vi även anordnar regelbundna och gemensamma träningar. Dessutom erbjuds friskvårdsbidrag i form av gymkort eller annan godkänd aktivitet.

Tjänsten är på heltid och är placerad på vårt kontor i nybyggda lokaler i Kungsängen norr om Stockholm.

Rekrytering och kallelse till intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Visa hela texten