Rekrytering

Om Svenskt Kosttillskott

Om ossVarumärkenHistorikBildarkiv

Svenskt Kosttillskott AB är under kraftig tillväxt och är en av marknadens största återförsäljare av kosttillskott och träningstillbehör. Vi är ett ungt och ambitiöst team, alltid på jakt efter ny, kompetent personal.

Just nu söker vi efter:

Svenskt Kosttillskott AB

Teknisk marknadsförare

Sista anmälningsdag: 2017-10-06

Har du stort intresse för SEO, marknadsföring och webbpublicering? Är du analytiskt lagd och kunnig inom teknik? Är du nyexaminerad och vill ta nästa steg i arbetslivet?

Om dig
Vi utökar nu vår digitala marknadsavdelning med en instegsposition för teknisk marknadsförare. Vi tror att du har stor passion för webbpublicering och SEO, och på eget bevåg håller dig uppdaterad inom dessa områden för att ligga steget före. Du är en självgående och ansvarstagande lagspelare och har förmåga att kombinera strategiska analyser med fokus på snabba resultat. För oss är det viktigt att du har ett helhetstänk och en bred affärsförståelse, samt klarar av att planera, genomföra och följa upp arbetsuppgifter utefter uppsatta mål och deadlines, samt kontinuerligt ser möjligheter till förbättringar.

Vi sätter krav på att du har en analytisk förmåga, är teknisk kunnig och kan arbeta i snabb takt. Du brinner gärna för SEO och webbpublicering. Du klarar av att manipulera och analysera data i kalkylark. Du är kunskapshungrig och kan lära dig nya verktyg och språk snabbt. Du vill arbeta med att automatisera annonseringsprocesser genom smarta lösningar. Det är meriterande om du har viss erfarenhet av programmering och automatisering.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta tillsammans med vårt digitala marknadsföringsteam med varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas. Vi ligger i framkant när det kommer till digital marknadsföring och lägger stort fokus på SEO. Du kommer arbeta med affiliatemarknadsföring, webbpublicering, SEO samt sköta viss hosting. Dina verktyg är främst WordPress, HTML, Search Console och Google Analytics.

Har du erfarenhet av någon av följande är det högst meriterande, men inget krav: PHP, .js, Debian, Bash, Wordpress utveckling, Google Drive, Google Sheets, Google Analytics, Google AdWords, Search Console, Google Cloud Platform, Google Apps Scripts, Google Sheets API eller andra APIer från Google.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
Affiliatemarknadsföring
Hosting
Skapande i WordPress
SEO
Webbpublicering
Dataanalys

Välkommen in med din ansökan till en av marknadens mest spännande arbetsplatser!

Rekrytering och kallelse till intevjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansök