Om Svenskt Kosttillskott

Peter Bláha och Jenny Adolfsson.

Det här är Svenskt Kosttillskott


Välkommen till oss på Svenskt Kosttillskott!

Som namnet antyder så vill vi förmedla genuin svensk kvalitet till dig som konsument. Företaget startades redan 2005 av Morgan Norrestam. Hans idé om att ge alla människor möjlighet att enklare nå sina mål tog sin början ute på landet i den första lokalen som var en liten lada. Även om företaget nu vuxit sig större så slår hjärtat fortfarande hårt för hälsa och träning. Vi vill att du oavsett målsättning ska hitta det du söker hos oss. Inom företaget arbetar en härlig mix av personer med ett gediget intresse, lång erfarenhet och bred kompetens inom allt som har med träning, hälsa och kosttillskott att göra.

Med vår kunskap vill vi förmedla träningsglädje och motivation till alla. Oavsett vilken målsättning du har vill vi erbjuda dig kvalitetssäkra produkter inom allt som rör kosttillskott, träningskläder, livsmedel, skönhet och hälsa.

Vi ställer mycket höga krav på såväl våra egna produkter som produkter från leverantörer och samarbetspartners. All vår egen tillverkning kontrolleras noga och produceras i fabriker som uppfyller höga kvalitetskrav. Vi följer alltid livsmedelsverkets rekommendationer och ser till att våra produkter inte innehåller några förbjudna eller dopingklassade ämnen. Våra produkter används därför av såväl motionärer som elitatleter och landslag.

Inom koncernen finns också dotterbolaget Svensk Hälsokost – vår hälsosamma lillasyster. Här inriktar vi oss främst på hälsa och skönhet med omtanke för människa och miljö. Du finner även alla dessa produkter i vårt sortiment här på Svenskt Kosttillskott.