Svenskt Kosttillskotts tävlingsteam

Ansök om att bli en Brand Ambassadör för Svenskt Kosttillskott

Tycker du om att träna, har ett stort intresse för hälsa och kost och gillar att inspirera andra genom dina sociala kanaler till ett starkare och nyttigare liv? Ansök då till att bli Svenskt Kosttillskott Brand Ambassadör.

Som Brand ambassadör ser vi gärna att du:

- Har träning som en del av din vardag, oavsett vilken träningsform det gäller

- Att du har en sund inställning till träning, mat och hälsa

- Bjuder på dig själv

- Har möjlighet att ta dig till Stockholm för teamträffar

- Ställer upp och kan jobba när det är event

- Är minst 18 år

Vad förväntas av dig

Det vi förväntar oss av dig som Brand Ambassadör för Svenskt Kosttillskott är att du delar vårt intresse för hälsa, att träning och kost är en del av din vardag och kan sprida kunskap om såväl träning som om våra produkter på dina sociala kanaler. Vi vill gärna följa med i din vardag där du inspirerar andra till en sundare livsstil som innefattar träning med exempelvis träningsövningar och recept, samt att du kan få in våra produkter på ett naturligt sätt.

Som Brand Ambassadör för Svenskt Kosttillskott får du förutom att vara med i vår familjära grupp inspireras av andra likasinnade, ta del av vårt sortiment till förmånligt pris och bli först med att testa några utav våra produkter som vi lanserar under årets gång.

Fitnessatlet?

Går du även i tävlingstankar och har som mål att ställa dig på en scen i en fitnesstävling inom 1 år, då kan du ansöka om att bli en Brand Ambassadör. Svenskt Kosttillskott är registrerade som förening hos SBFF och möjliggör att du som vill tävla kan göra det under vårt varumärke.

Vårt tävlingsteam innefattar följande SBFF sanktionerade discipliner:

  • Athletic Fitness
  • Bikini Fitness
  • Body Fitness
  • Women's Physique
  • Men's Physique
  • Classic Body Building

» Ansök till Team Svenskt Kosttillskott