Barebells Bar
1 st
Barebells Protein Bar
23 kr
 
4,8
4.8 av 5
Barebells Bar
12-pack
Barebells Protein Bar
239 kr
 
4,8
4.8 av 5
BarebellsMilkshake
330 ml
Barebells Milkshake
22 kr
 
5,0
5 av 5
BarebellsMilkshake
8-pack
Barebells Milkshake
159 kr
 
5,0
5 av 5
Barebells Core Bar
1 st
Barebells Core Bar
-9%
fr. 20 kr
22 kr
4,0
4 av 5
Barebells Core Bar
14-pack
Barebells Core Bar
fr. 242 kr
269 kr
4,0
4 av 5
Hazelnut Cream
200 g
Barebells Hazelnut Cream
45 kr
 
5,0
5 av 5
Chokladsås
250 ml
45 kr
 
4,5
4.5 av 5

Proteinmellanmål inspirerade av efterrätter

Idén bakom succén med Barebells har varit att man ska kunna ha en hälsosam livsstil och ändå få njuta av god mat. Sortimentet har inspirerats av den amerikanska diner-kulturen med sina ljuvliga efterrätter. Tanken bakom produkterna har varit att göra om efterrättsklassikerna till "guilt-free-pleasures" - det vill säga nyttiga mellanmål och nyttiga snacks med minst lika god smak som originalen.

Storsäljande utbud

Mellanmål i form av proteinbars och proteinpudding har blivit omåttligt populärt både bland hälsomedvetna och träningsintresserade. I sortimentet hittar du smidiga mellanmål med högt innehåll av protein och lite kolhydrater. Dessa passar perfekt för dig som tränar mycket, vill bygga muskler, komma i form eller bara är sugen på ett näringsrikt mellanmål med mycket protein. Innehållet är anpassat för dig som är medveten om vad du äter - med låglaktos, mycket protein och lite kolhydrater.

För dig som är på språng är Barebells proteinbars med sitt höga proteininnehåll lämpliga som påfyllning för kroppen efter träningspass.

Ljuvlig choklad med protein

Till chokladälskaren finns krämigt hasselnötssmör med extra protein i som får både muskler och smaklökar att hoppa jämfota av glädje! Tillaga goda proteinpannkakor med nyttigt eller använd som ett nyttigt snacks att doppa jordgubbar i. I sortimentet finns även nyttigt proteinrikt godis som är ett alldeles utmärkt alternativ till vanligt godis. Perfekt snacks för dig som vill äta gott och samtidigt bygga muskler.

På nolltid har Barebells gått från nya på marknaden till riktiga stjärnskott inom nyttiga, hälsosamma snacks. Missa inte - prova själv produkterna som alla talar om!