Övriga Tillbehör

Ett tufft och utmanande träningspass kräver sina träningstillbehör. Vi har ett stort utbud av träningstillbehör som gör att du kan ta din träning till nästa nivå men också som du kan ha användning för i din vardag.

Vi har träningstillbehör som passar alla. Du kanske behöver en shaker eller en snygg och praktisk träningsväska? Med rätt tillbehör gör du livet lite enklare och bekvämare.

Med en snygg och praktisk shaker kan du enkelt blanda proteinshakes, pannkakssmet, ha vatten i eller förvara snacks och vitaminer. Vi har flera olika modeller i snygga färger. Matcha din shaker med en vattenflaska som du även kan använda utanför träningen. Att ha vid skrivbordet eller på jobbet. En snygg träningsväska där du kan ha alla dina saker är också en bra investering eller varför inte en gym bag? Förvara dina saker praktiskt och snyggt!

Välj bland träningshandskar, tejp och kalk för att få bättre grepp. Vi har flera olika hörlurar och tillbehör som är smidiga att använda vid träning. Lyssna på musik när du tränar för att höja motivationen ännu mer och peppa dig själv! För att hålla skorna fräscha efter flera svettiga och tuffa träningspass finns doftpåsar för skor i flera dofter. Använd påsarna både till dina träningsskor, arbetsskor eller vardagsskor. Du kan också lägga dom i gymväska för att ha fräscha kläder.

Elektroniska träningstillbehör

Mät din fysiska aktivitet med elektronik i form av digitala träningsklockor, perfekt att använda när du vill kunna mäta din träning på ett effektivt och enkelt sätt. Du kan till exempel mäta antal steg, puls, distans och mycket mer. En klocka är perfekt att använda i vardagen eftersom den är både snygg och praktisk. Vi har flera klockor som du kan använda när du tränar och vill kunna mäta din träning. Se vårt utbud här!

Alla våra träningstillbehör kan både användas på gymmet och hemma. Med rätt accessoarer och tillbehör blir både vardagsliv och träningen både roligare, smidigare och enklare. Välj bland alla våra produkter och hitta de produkter som passar dig bäst och gör att du tar din träning till nästa nivå.

Läs mer
Filtrera
Filtrera 34 produkter
Varutyp
Tvättmedel6 Sårplåster6 Skavsårssalva5 Broddar4 Våg3 Skavsårsplåster3 Reflex3 Textilspray1 Sårtvätt1 Myggmedel1 Visa fler
Varumärke
Salvequick7 The Skin Agent5 Springyard4 Re:claim3 Sodasan3 Compeed2 Withings2 Savelivesnow2 China Dragon1 Orkla1 Visa fler
Sortering
Popularitet
Detoxplåster
1 st
199 kr
 
2,9
2.86 / 5
Betyg: 2.86 / 5
Skin Agent Move
25 ml
The Skin Agent MOVE Anti-Skav
159 kr
 
4,6
4.63 / 5
Betyg: 4.63 / 5
Skin Agent Move
75 ml
The Skin Agent MOVE Anti-Skav
249 kr
 
4,6
4.63 / 5
Betyg: 4.63 / 5
Laundry Capsules
1 st
SmellWell Laundry Capsules
119 kr
 
4,6
4.6 / 5
Betyg: 4.6 / 5
Re:claim Spray
Fresh
Re:claim Spray
99 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Withings Body
Black
Withings Body
649 kr
 
Washing Detergent
Sensitive
Re:claim Washing Detergent
99 kr
 
3,0
3 / 5
Betyg: 3 / 5
Washing Detergent
Orginal
Re:claim Washing Detergent
99 kr
 
3,0
3 / 5
Betyg: 3 / 5
Tvättmedel
Lime
fr. 99 kr
 
Tvättmedel
Sensitive
fr. 99 kr
 
Sårspray
100 ml
Salvequick Wound Cleanser Spray
69 kr
 
Slapwrap Reflex
1 st
Svenskt Kosttillskott Slapwrap Reflex
19 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Djungelolja
40 ml
Djungelolja
39 kr