Massagepistol

Massagepistoler är massageapparater som är väldigt populära och används av alla, såväl motionärer som elitidrottare och även sjukgymnaster och naprapater. De kan användas för att aktivera musklerna före träning men även för behandling av smärta samt avkoppling. Med en massagepistol har du tillgång till snabb och effektiv massage dygnet runt och när och var du vill.

Hur fungerar en massagepistol?

En massagepistol använder sig av neuromuskulär vibrationsterapi. Den har en rörlig arm som rör sig framåt och bakåt i hög hastighet, denna snabba rörelse producerar vibrationsvågor som tränger djupt ned i kroppens bindväv. Stötarna från massagepistolen mjukar upp musklerna, bryter upp ärrvävnad och bindväv, sätter igång din cirkulation, frigör din kropp från spänningar och hjälper till att lindra smärta.

Massagepistoler har olika hastigheter så att du själv kan välja och anpassa massagen beroende på syfte och vilken del av kroppen som du vill massera. Man får även med olika massagehuvuden, vissa passar bättre för större mjukdelar medan andra passar bättre för mindre och mer isolerade muskler.

Fördelar med en massagepistol:

Med en massagepistol kommer du på egen hand enkelt åt specifika muskler. Oftast behöver man gå till en massör för att stimulera musklerna för att få bra effekt men med en massagepistol är det faktiskt möjligt att uppnå samma resultat hemma.

Uppvärmning och återhämtning - Dagen efter ett hårt träningspass kan det kännas stelt och tungt att köra ytterligare ett pass. Massagepistolen kan hjälpa dig att komma igång snabbare genom att få musklerna mjuka och uppvärmda. Men även efter träning kan du ha användning för din massagepistol. Prova att köra på en låg intensitetsnivå. Det verkar inflammationshämmande och kan bidra till minskad träningsvärk.

Rörligare och bättre träningsresultat - Med en massagepistol mjukar du upp dina muskler vilket gör dig rörligare och mjukare. Med bättre rörlighet kan du utföra dina övningar ännu bättre, vilket i sin tur kan hjälpa dig att maxa dina träningsresultat. Gillar du inte att stretcha? Med en massagepistol slipper du lägga ned massor med tid på det. Det går snabbare att få upp rörligheten med massagepistolen, avslappningen som sker i musklerna ger dig ökad rörlighet på bara några minuter. Du kan exempelvis prova att massera baksida lår och vader och du kommer direkt märka skillnad på hur långt du kan nå ned med händerna till marken med raka ben.

Snällt för budgeten - Med en massagepistol kommer du kunna utföra effektiv massage på egen hand vilket betyder att du med stor sannolikhet kommer att spendera mindre pengar på massagebehandlingar, du slipper även boka in och vänta på en ledig tid. Massagepistolen finns alltid tillgänglig.

Läs mer
Filtrera
Sortering
Popularitet
Filtrera
Urval
Varumärke
Flowlife4 EleEELS1 RockTape1 Swedish Posture1
Sortering
Popularitet
Filtrera
Filtrera 7 produkter
Urval
Varumärke
Flowlife4 EleEELS1 RockTape1 Swedish Posture1
Sortering
Popularitet
Rockwave Pro
1 st
RockTape Rockwave Pro
2 995 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Flowgun PRO 2.0
1 st
Flowlife Flowgun PRO 2.0
3 990 kr
Flowgun Go 2.0
Blue
Flowlife Flowgun Go 2.0
2 690 kr
4,8
4.8
Betyg: 4.75 / 5
Massagepistol PRO
1 st
Swedish Posture Massagepistol PRO
1 895 kr
Massage Gun
Black
EleEELS - P1 Piculet Percussive Massage Gun
10%
1 796 kr
1 995 kr
Flowgun Pocket
1 st
Flowlife Flowgun Pocket
2 285 kr
Massagepistol
1 st
Flowlife Flowgun
3 990 kr
4,8
4.8
Betyg: 4.8 / 5