Hörlurar

Musik är ett uppskattat inslag i träningen och du har rätt att ställa höga krav på din träningsutrustning. Bra hörlurar kan vara avgörande för om du väljer att ha musik medan du tränar eller inte - och bra musik kan vara avgörande för om du blir tillräckligt taggad för att träna maximalt på ditt träningspass. I denna kategori hittar du sporthörlurar för all typ av träning.

Vi har för närvarande inga produkter inom denna kategori. Är du intresserad av att handla produkter inom denna kategori - var vänlig att kontakta vår kundservice.

Hörlurar för träning

Hörlurar för träning gör det möjligt för dig att stänga ute omvärlden och koncentrera dig på bara träning. Det möjliggör även för dig att välja din egen musik så att du inte behöver nöja dig med gymmets förvalda slinga. Riktigt bra sporthörlurar är designade för att tåla svett och hopp och ändå leverera klanderfritt ljud även på hög volym - och verka isolerande både mot ljud utifrån och för att förhindra att alla i din omgivning tvingas lyssna på din musik. Vid träning kan det också kännas viktigt att kunna justera volym och låtval enkelt utan att behöva ta av sig och flippa på knappar. En självklarhet är förstås också att kunna justera passform så att hörlurarna sitter bra på just dig och dina öron.

Hörlurar finns i olika varianter för att passa dig bäst:

Over-ear är rejäla hörlurar som omsluter öronen med hörlurskuddar, och går i en justerbar båge över huvudet. Denna typ sitter bra på huvudet och ger en ordentlig isolering från omvärlden.

On-ear har mindre hörlurskuddar och båge, och sitter tätt på örat. Fördelarna med denna typ är att de kan kännas smidigare än ett par over-ear hörlurar, men samtidigt ge en mjukare känsla än ett par in-ear hörlurar.

In-ear är hörlurssnäckor som sitter just direkt i örat. Dessa är smidiga och diskreta och vid bra tillverkare sitter de ordentligt även vid träning.

Samtliga varianter finns med och utan sladd, beroende på vad du föredrar. Trådlösa hörlurar kan kännas skönt just vid träning då man slipper en hängande sladd som fladdrar och fastnar i träningsredskapen.

Läs mer
Filtrera
Sortering
Popularitet
Filtrera