Öppet knäskydd
Svart
Mueller Knee Support Open Patella
299 kr
 
4,7
4.67 / 5
Betyg: 4.67 / 5
Stickum Spray
113 g
Mueller Stickum Spray
249 kr
 
Wonder Wrap
Beige
Mueller Wonder Wrap
249 kr
 
Elastiskt armstöd
L
Mueller Elastic Elbow Support
149 kr
 
4,0
4 / 5
Betyg: 4 / 5
Handledsstöd
1 st
Mueller Wraparound Wrist Support
249 kr
 
Kylpåse
1 st
Mueller Kold Instant Cold
39 kr
 
Cold/Hot Pack
1 st
Mueller Cold/Hot Pack
59 kr
 

Ledskydd för träning och rehabilitering

Mueller har funnits och tillverkat produkter inom idrottsmedicin i över 50 år till idrottare och motionärer över hela världen. Curt Mueller insåg att de få produkterna som fanns på marknaden inte var tillräckliga för idrottare som var seriösa och ville prestera. Med sin kunskap och erfarenhet från både idrottsvärlden och farmakologi utvecklade Curt år 1960 produkter för att både skydda idrottsutövare från skador, men även för att de skulle kunna prestera bättre. I denna process myntades även ett nytt begrepp fram som aldrig tidigare hade använts och som även öppnade upp för en ny industri, idrottsmedicin.

Träningsskydd i framkant

Mueller ser sig själva som banbrytare inom idrottsmedicin och med dess utvecklande produkter som branschledande inom träningsskydd. Mueller levererar produkter och skydd till tränande personer, atleter, idrottsmän och idrottskvinnor över hela världen som ställer krav på sin utrustning. De har legat i framkant när det gäller uppfinningar och funktioner på skydd och stöd där fler av dessa är patenterade och ligger under deras brand Mueller Sports Care®. Mueller tar även ett globalt ansvar och erbjuder gröna miljövänliga produkter.

Muellers produkter kan hjälpa dig att förebygga skador i prehab syfte, lindra smärta, hjälpa dig tillbaka efter en skada för bättre och snabbare rehabilitering, motverka nya skador eller förbättra din prestanda så att du kan få ut maximalt och prestera bättre i din träning.