Diet Shake, Kosttillskott - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas

Diet Shake

4.53 av 5
Betyg: 4.53 / 5
Utsökt måltidsersättning för den kräsne.

- Mindre än 100 kcal/port
- Med härlig fruktsmak
- Näringsbalans
Storlek
420 g
Smak
Choklad
-20%
Gäller t o m 5/7

Kampanjpris

175 kr

Ord.pris

219 kr
I lager
Fri frakt!
Skickas omgående  

Fraktsätt

FraktsättSkickasLeveranstid
Instaboxi morgon 9:300-2 dagar
Instaboxi morgon 9:300-2 dagar
Budbeei morgon 11:000-2 dagar
Besti morgon 13:000-2 dagar
Early Bird (MTD)i morgon 14:002-3 vardagar
Varubrev ekonomii morgon 14:002-4 vardagar
DHLi morgon 14:001-3 vardagar
Postnordi morgon 14:001-3 vardagar
Diet Shake Less Sugar
420 g
Diet Shake Less Sugar
-20%
199 kr
249 kr
3,7
3.71 av 5
Betyg: 3.71 / 5
Tips
Viktminskning Int.
Viktminskning Intensiv
Paketpris
1189 kr
1592 kr
4,8
4.77 av 5
Betyg: 4.77 / 5
Tips
BURN
120 kaps
BURN
269 kr
 
4,3
4.35 av 5
Betyg: 4.35 / 5
Komplement
 • Produktbeskrivning
 • Näringsinnehåll
 • Betyg: 4.53 / 5
  Recensioner (756)
 • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

Smakfull lågkaloridryck för en godare diet

Diet Shake™ är ett måltidskomplement som sätter en ny standard inom kosttillskott för bantning och viktkontroll. Diet Shake™ gör inte bara att du går ner i vikt genom att begränsa ditt kaloriintag utan smakar även fantastiskt bra. Genom att byta ut en måltid per dag med Diet Shake™, får du i dig betydligt mindre kalorier i jämförelse med en vanlig måltid, knappt 100 kcal per portion i jämförelse med 400-600 kcal. Det höga protein- och fiberinnehållet medför även en hög mättnadskänsla, så att du håller dig mätt länge på din shake.

Diet Shake™ har en hög protein- och fiberhalt och innehåller inget tillsatt socker. Använd som ersättning för enstaka måltider - perfekt vid en viktminskningsdiet, för dig som följer 5:2-metoden eller när du är på språng och inte hinner äta.

Tips! Prova även Diet Shake Less Sugar med mindre socker men med samma goda smak som Diet Shake. 

Fördelar med Diet Shake™

 • Varje portion ger dig mindre än 100 kcal (ca 200 kcal blandat med mjölk) jämfört med en normalstor måltid på ca 600-800 kcal
 • Bra balans av näringsämnen för viktnedgång
 • Högt proteinintag under diet gör att du lättare kan behålla befintlig muskelmassa
 • Många olika antioxidanter som till exempel vitamin C och selen
 • Kan användas året runt som ett nyttigt mellanmål eller vid måltider när du önskar någonting lättare
 • Berikad med vitaminer, mineraler och magvänliga fibrer
 • Smakgaranti
 • Skopa medföljer

Fylliga smaker med äkta fruktbitar

Pulvret löser sig enkelt i mjölk eller vatten och ger en härligt krämig shake i fylliga smaker. Välj bland fräscha fruktsmaker eller kraftfull choklad, alla med äkta smakbitar av frukt eller choklad, som ger en helt ny dimension till smakupplevelsen. Shaken mättar bra och innehåller ett brett spektrum av vitaminer och mineraler, som annars kan vara svårt att få i sig under en diet. Dessutom innehåller fruktbitarna fullt av antioxidanter - prova gärna att variera mellan de olika smakerna för att ta del av olika typer av antioxidanter!

Prova att blanda shaken och låta stå i kylen 30 minuter före servering, för en ännu godare shake!

Tips! Prova gärna att kombinera med BURN X5 - en högdoserad fettförbrännare med flera intressanta ämnen för dig som vill gå ner i vikt.

Smakgaranti
Är du inte nöjd med varans smak kan du returnera den så återbetalar vi värdet för produkten. Smakgarantin gäller på en burk.


LYCKAS MED DIN MÅLTIDSERSÄTTNING

Näringsrika shakes, bars och soppor kan bidra till viktnedgång - men hur går man egentligen tillväga? Vi hjälper dig att lyckas med din nya diet och bli av med de sista envisa kilona.

Måltidsersättningsprodukter är ett effektivt sätt att kick-starta en diet eftersom du snabbt tappar kilon och ser resultat. Att gå på en intensiv diet är dock påfrestande och vad gör man när hungerkänslorna faller på? I denna guide förklarar vi hur måltidsersättningar fungerar och vad som händer i kroppen. Dessutom ger vi dig välbehövliga tips på hur du lyckas med din måltidsersättning och vilka produkter som kan vara bra att ha nära till hands när sockersuget sätter in.

 • Bra att veta innan du börjar
 • Hur fungerar en måltidsersättning?
 • Vad gör man efter avslutad kur?
 • Tillskott som kan hjälpa dig på vägen

BRA ATT VETA INNAN DU BÖRJAR med din måltidsersättning

Innan du påbörjar en viktminskningskur med måltidsersättningsprodukter är det vissa saker som är bra att känna till. Att använda måltidsersättningsprodukter passar dig som är överviktig och snabbt vill se resultat av din diet. Denna typ av produkter passar även dig som snabbt behöver få till en livsstilsförändring, exempelvis av hälsoskäl. Måltidsersättning bör dock aldrig användas av gravida eller underviktiga. Lider du av någon sjukdom eller tar mediciner bör du alltid rådfråga din läkare innan du börjar använda denna typ av produkter.

När du väl bestämt dig för att påbörja en kur med ersättningsprodukter är det vissa saker du bör vara medveten om. Oavsett om du valt att gå på en så kallad VLCD-kur (Very Low Calorie Diet) som ger mellan 450 och 600 kcal per dag eller en LCD-kur (Low Calorie Diet) som ger 600-1100 kalorier per dag, kommer du att få i dig mycket mindre energi än du är van vid. Detta kan göra att du blir trött och irriterad och kanske framför allt hungrig. Detta är något som är bra att vara medveten om redan från början.

Nyttiga livsmedel på ett bord

HUR fungerar MÅLTIDSERSÄTTNINGar och varför?

Måltidsersättning är avsett att användas under en begränsad period och du väljer själv om du vill ersätta vissa eller alla dagens måltider. Gemensamt för alla måltidsersättningskurer är att de innehåller få kalorier. När du ersätter vanliga måltider med dessa produkter kommer du alltså att hamna på ett omfattande kaloriunderskott. Normalt sett behöver en kvinna ungefär 2000 kcal per dag och en man runt 3000 kcal. Med måltidsersättning får du ofta bara i dig mellan 450 och 1100 kcal per dag.

För att vi inte ska lägga på oss vikt måste vi göra av med den energi vi får i oss. För att hålla en stabil vikt brukar man därför prata om energibalans. Detta samband är mycket enkelt och innebär att energi in = energi ut. Ändrar vi dessa parametrar kommer det att återspeglas i vår kroppssammansättning. Är energin in större än energin ut kommer vi gå upp i vikt och är energin ut större än energin in kommer vi att gå ner i vikt. Trots att det låter så enkelt är det för många mycket svårt att hålla en stabil vikt. Det är här måltidsersättningar kommer in i bilden. Genom att byta ut vissa, eller alla, måltider mot kalorisnåla måltidsersättningar kommer du att få i dig färre kalorier än normalt och på så sätt kommer en viktnedgång att stimuleras.

För dig som vill bränna mer fett - läs vår artikel: Så ökar du din fettförbränning.

Eftersom en måltidsersättningskur endast är avsedd att användas under korta perioder kan du, när kuren är avslutad, inte återgå till att äta på samma sätt som innan kuren påbörjades. Om du ska lyckas behålla din nya vikt krävs en livsstilsförändring där du anammar nya och hälsosamma vanor där du uppnår energibalans. Kom ihåg att det tar tid att gå ner i vikt, precis som det tar tid att gå upp i vikt. För att lyckas krävs en stor portion tålamod, men en måltidsersättningskur kan ge dig en ordentlig kick-start som snabbt ger resultat och ger dig motivation att fortsätta på den inslagna vägen.

Vid en kosthållning där energiintaget inte uppgår till 1000 kcal är det mycket svårt att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler. För att säkerställa ett fullgott intag är måltidsersättningsprodukter därför berikade med vitamineroch mineraleri de doser som krävs för att täcka kroppens behov. Även om produkterna innehåller det som kroppen behöver finns det vissa kompletterande produkter som kan hjälpa dig på vägen. Du kan läsa om några exempel nedan.

VAD HÄNDER I KROPPEN vid måltidsersättning?

Att ligga på kaloriunderskott är en form av svält. När kroppen svälter tvingas den ta av den energi som finns lagrad i kroppen. Den vanligaste lagringsformen för energi är som du säkert vet fett. När vi äter mindre mat än vi behöver kommer kroppen alltså att börja ta energi från fettreserverna. Kroppens energibehov minskar ju inte, även om vi ger kroppen mindre energi. För att få tag på den energi som saknas tvingas kroppen alltså att nalla på energiförråden (fettet) för att orka hålla igång alla viktiga processer. Vid övervikt är detta naturligtvis ofarligt, eftersom det finns gott om energireserver att ta av. Vid undervikt är det dock mycket allvarligt, eftersom det då saknas energireserver.

När kroppen tvingas anpassa sig efter ett kraftigt energiunderskott, som vid VLCD-diet, kommer den att behöva ta mer energi från fettreserverna och således kommer vi att få en snabbare viktminskning.

KAN JAG TRÄNA UNDER EN MÅLTIDSERSÄTTNINGSDIET?

Ja, det kan du, men eftersom du får i dig väldigt lite energi när du använder måltidsersättning (speciellt vid VLCD) kan det vara svårt att orka träna hårt. Att röra på sig är dock viktigt eftersom aktivitet gör att kroppen i ännu högre utsträckning förbränner det fett som utvunnits från fettreserverna. Träning är även viktigt för att du ska bibehålla muskelmassa under din viktnedgång. Du kan exempelvis prova att kombinera lättare konditionsträning (tex raska promenader) med lättare styrketräning. Kom ihåg att lyssna på kroppen och känn efter hur länge och hur hårt du orkar träna. Var beredd på att du inte orkar träna som vanligt när du går på en strikt diet.

Tips på lätt träning under en måltidsersättnigsdiet:

 • Långa promenader
 • Lätt styrketräning
 • Lågintensiv konditionsträning
 • Lätt cykling/crosstrainer

Vad händer efter en diet på måltidsersättning?

Måltidsersättningsprodukter är, som du nu vet, bara avsedda att använda under begränsade perioder för att få en kickstart på viktnedgången och få motivation att fortsätta. De kan även vara användbara när det av hälsoskäl krävs snabba förändringar.

Så vad gör du då när din måltidsersättningskur är slut? Går tillbaka till dina gamla vanor och ätmönster? Nej, självklart inte. Det är kanske nu den allra största utmaningen kommer - att hitta en ny och hälsosam livsstil med bra mat och motion. Att lära sig vad som är bra och dåligt på egen hand är inte alltid det lättaste. Därför kan det för vissa underlätta att ta hjälp av en kostrådgivare eller hälsocoach för att få vägledning och tips. Du kan också ta hjälp av en personlig tränare som kan ge dig det stöd du behöver för att komma igång med träningen.

Måltidsersättningar med färska frukter och bär

Det viktigaste efter en intensiv viktminskningskur är att ändra sina gamla vanor, annars kommer den påfrestande kuren att ha varit förgäves då du kommer gå upp de kilon du kämpade så hårt för att gå ner. Generellt sett bör du satsa på mycket frukt och grönsaker, magra proteinkällor som fågel och fisk samt långsamma kolhydrater. Du bör undvika godis och andra sötsaker och hålla dig borta från halvfabrikat som ofta är fulla med socker och onyttiga fetter. När det gäller fett bör du satsa på hälsosamma fetter från lax och annan fet fisk samt vegetabiliska oljor (tex. olivolja och rapsolja), nötter och frön.

Bra livsmedel efter en måltidsersättningskur:

 • Fet fisk
 • Nötter och frön
 • Frukt och grönsaker
 • Fågel och fisk
 • Vegetabiliska oljor

Listan på bra och dåliga livsmedel kan göras lång, men ett bra tips att ta med sig till matbutiken är att köpa naturliga produkter som inte processats samt att laga maten från grunden. Att laga mat från grunden behöver varken vara tidskrävande eller komplicerat och du hittar många enkla och nyttiga recept under vår inspirerande receptkategori.

TILLSKOTT vid viktnedgång

För att lyckas med din viktminskningskur finns det vissa produkter som kan hjälpa dig på traven. Du kan exempelvis använda dig av tillskott för fettförbränning som kan sätta fart på ämnesomsättningen ytterligare och ge dig en välbehövlig knuff i rätt riktning. Koffein och chili är vanliga ingredienser i fettförbränningspreparat och eftersom tillskotten ofta är högdoserade får du snabbt i dig den mängd som krävs för att du ska märka en effekt. Läs mer om

Eftersom du äter väldigt lite mat under din viktminskningskur är risken stor att du kommer bli hungrig mellan måltiderna. Visserligen är många måltidsersättningsprodukter mättande, men om hungerkänslorna dyker upp kan det vara bra att ha några ess i rockärmen. Ett tips är att använda aptitdämpande tillskott så som spenatextrakt, eller att använda ett fibertillskott. Fiber sväller nämligen flera gånger sin egen vikt när de blandas med vätska i mag-tarmkanalen och detta gör att vi känner oss mätta längre samtidigt som blodsockret hålls på en jämn och stabil nivå. Under en intensiv viktminskningsperiod är det även viktigt att dricka mycket vatten och samtidigt välja bort andra drycker som innehåller kalorier, exempelvis saft, läsk och liknande.

Tips! Låt oss hjälpa dig att välja rätt måltidsersättning.

Varumärke

Svenskt Kosttillskott
Näringsinnehåll
Betyg: 4.53 / 5
Produktrecensioner (756)
Leverans & betalning

Produktrekommendationer

Diet Shake Less Sugar
420 g
Diet Shake Less Sugar
-20%
199 kr
249 kr
3,7
3.71 av 5
Betyg: 3.71 / 5
Tips
Viktminskning Int.
Viktminskning Intensiv
Paketpris
1189 kr
1592 kr
4,8
4.77 av 5
Betyg: 4.77 / 5
Tips
BURN
120 kaps
BURN
269 kr
 
4,3
4.35 av 5
Betyg: 4.35 / 5
Komplement
Core Frukost Meal
350 g
Core Frukost Meal
79 kr
 
4,3
4.27 av 5
Betyg: 4.27 / 5
Andra har köpt

Andra kampanjprodukter

Vecka 27 - 2020
Core Betakaroten
30 kaps
Core Betakaroten
-20%
87 kr
109 kr
4,9
4.92 av 5
Betyg: 4.92 / 5
Core Waterloss
120 kaps
Core Waterloss
249 kr
 
4,4
4.36 av 5
Betyg: 4.36 / 5
Kostersättningspaket
Paketpris
559 kr
696 kr
Core Collagen Pro
340 g
Core Collagen Pro
299 kr
 
4,4
4.45 av 5
Betyg: 4.45 / 5
Julikampanjer
Core BCAA Powder
400 g
Core BCAA Powder
239 kr
 
4,6
4.6 av 5
Betyg: 4.6 / 5
Core Protein Bar
5-pack
Core Protein Bar
75 kr
 
4,6
4.56 av 5
Betyg: 4.56 / 5
BCAA med Koffein
400 g
Core BCAA Powder + Koffein
-20%
215 kr
269 kr
4,3
4.3 av 5
Betyg: 4.3 / 5
Diet Shake Less Sugar
420 g
Diet Shake Less Sugar
-20%
199 kr
249 kr
3,7
3.71 av 5
Betyg: 3.71 / 5
Core Casein
750 g
Core Casein
189 kr
 
4,3
4.34 av 5
Betyg: 4.34 / 5
Core C8 MCT Oil
500 ml
Core C8 MCT Oil
249 kr
 
4,8
4.77 av 5
Betyg: 4.77 / 5
Core PWO Zero
210 g
Core PWO Zero
199 kr
 
4,3
4.31 av 5
Betyg: 4.31 / 5
Core BCAA Caps
180 kaps
Core BCAA Caps
Produkt
på köpet
199 kr
 
4,8
4.77 av 5
Betyg: 4.77 / 5
Diet Protein
525 g
Diet Protein
-20%
183 kr
229 kr
4,4
4.37 av 5
Betyg: 4.37 / 5
Viktminskning Int.
Viktminskning Intensiv
Paketpris
1189 kr
1592 kr
4,8
4.77 av 5
Betyg: 4.77 / 5
Core Sports Drink+
1 kg
Core Sports Drink+
199 kr
 
4,4
4.35 av 5
Betyg: 4.35 / 5
Bolero Classic
12-pack
Bolero Classic
55 kr
 
4,2
4.2 av 5
Betyg: 4.2 / 5
Core Creatine Pro
340 g
Core Creatine Pro
249 kr
 
4,9
4.86 av 5
Betyg: 4.86 / 5
Bolero Sticks
12-pack
Bolero Sticks
29 kr
 
4,3
4.25 av 5
Betyg: 4.25 / 5
Total Body Fuel
12-pack
REIGN Total Body Fuel
Nyhet
279 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Virgin Kokosolja
500 ml
Kokosolja Extra Virgin EKO
79 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Protein Spread
Hazelnut
Protein Spread
-17%
fr. 29 kr
35 kr
4,2
4.17 av 5
Betyg: 4.17 / 5
Kokosolja doftfri
500 ml
Kokosolja Doftfri EKO
69 kr
 
4,5
4.5 av 5
Betyg: 4.5 / 5
Ärt- & havreprotein
400 g
129 kr
 
3,6
3.56 av 5
Betyg: 3.56 / 5
Core Endurance
840 g
Core Endurance
229 kr
 
4,4
4.43 av 5
Betyg: 4.43 / 5
NO Xplode 3.0
1 kg
BSN NO Xplode 3.0
-20%
479 kr
599 kr
4,0
4 av 5
Betyg: 4 / 5
Betakaroten
30 kaps
Betakaroten
-20%
95 kr
119 kr
4,7
4.73 av 5
Betyg: 4.73 / 5
iQ Fuel FOCUS
24-pack
iQ Fuel FOCUS
449 kr
 
3,7
3.67 av 5
Betyg: 3.67 / 5
Core Taurine Caps
120 kaps
Core Taurine Caps
-30%
69 kr
99 kr
Betakaroten Plus
30 kaps
Betakaroten Plus
-20%
135 kr
169 kr
4,6
4.55 av 5
Betyg: 4.55 / 5
Beta Alanine Caps
120 kaps
Core Beta Alanine Caps
-34%
99 kr
149 kr
2,5
2.5 av 5
Betyg: 2.5 / 5
Core Protein Fika
48 g
Core Protein Fika
Nyhet
11 kr
 
Badbrallor
Svenskt Kosttillskotts Badbrallor
-25%
262 kr
349 kr
S
M
L
Svenskt Kosttillskott
Peanut Butter
1 kg
Core Peanut Butter
89 kr
 
4,4
4.35 av 5
Betyg: 4.35 / 5
iQ Fuel Mixflak
24-pack
iQ Fuel Mixflak Focus + Hydrate
499 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5

Andra kunder har även köpt

BURN
120 kaps
BURN
269 kr
 
4,3
4.35 av 5
Betyg: 4.35 / 5
Andra har köpt
Viktminskning Int.
Viktminskning Intensiv
Paketpris
1189 kr
1592 kr
4,8
4.77 av 5
Betyg: 4.77 / 5
Core BCAA Powder
400 g
Core BCAA Powder
239 kr
 
4,6
4.6 av 5
Betyg: 4.6 / 5
Andra har köpt
Viktminskning Start
Viktminskning Kickstart
Paketpris
595 kr
742 kr
4,6
4.57 av 5
Betyg: 4.57 / 5
Core Whey Protein
1 kg
Core Whey Protein
159 kr
 
4,4
4.35 av 5
Betyg: 4.35 / 5
Andra har köpt
Core Protein Pro
3 kg
Core Protein Pro
895 kr
 
4,6
4.55 av 5
Betyg: 4.55 / 5
Andra har köpt
RAW Rampage
500 g
RAW Rampage
269 kr
 
4,3
4.33 av 5
Betyg: 4.33 / 5
Andra har köpt
Betakaroten
30 kaps
Betakaroten
-20%
95 kr
119 kr
4,7
4.73 av 5
Betyg: 4.73 / 5
Core CLA
60 kaps
Core CLA
99 kr
 
4,4
4.44 av 5
Betyg: 4.44 / 5
Andra har köpt
Arctic Omega-3
180 kaps
Arctic Omega-3
129 kr
 
4,6
4.59 av 5
Betyg: 4.59 / 5
Andra har köpt
Vitamin D3 5000 IE
120 kaps
Vitamin D3 5000 IE
149 kr
 
4,9
4.92 av 5
Betyg: 4.92 / 5
Andra har köpt
Celsius
24-pack
Celsius
415 kr
 
4,8
4.83 av 5
Betyg: 4.83 / 5
Andra har köpt
Protein Pancakes
300 g
Core Protein Pancakes
79 kr
 
4,6
4.6 av 5
Betyg: 4.6 / 5
Andra har köpt
Diet Fiber
90 kaps
Diet Fiber
89 kr
 
4,3
4.32 av 5
Betyg: 4.32 / 5
Andra har köpt
Core Hallonketon
60 kaps
Core Hallonketon
199 kr
 
4,4
4.38 av 5
Betyg: 4.38 / 5
Andra har köpt
Core ZMA
180 kaps
Core ZMA
199 kr
 
4,6
4.56 av 5
Betyg: 4.56 / 5
Andra har köpt
BURN
BURN 5-pack
1345 kr
 
4,2
4.24 av 5
Betyg: 4.24 / 5
Andra har köpt
MSM Pulver
400 g
MSM Pulver
149 kr
 
4,8
4.75 av 5
Betyg: 4.75 / 5
Andra har köpt
Core Gainer
8 kg
Core Gainer
699 kr
 
4,7
4.69 av 5
Betyg: 4.69 / 5
Andra har köpt
Core Green Coffee
60 kaps
Core Green Coffee
199 kr
 
4,6
4.56 av 5
Betyg: 4.56 / 5
Andra har köpt
Chili Diet
120 kaps
Chili Diet
249 kr
 
3,5
3.55 av 5
Betyg: 3.55 / 5
Andra har köpt
Core Vitamins
60 kaps
Core Vitamins
99 kr
 
4,8
4.81 av 5
Betyg: 4.81 / 5
Andra har köpt
Core Performance
630 g
Core Performance
379 kr
 
4,6
4.58 av 5
Betyg: 4.58 / 5
Andra har köpt
Core Casein
750 g
Core Casein
189 kr
 
4,3
4.34 av 5
Betyg: 4.34 / 5
Andra har köpt
Magnesium 800
100 kaps
Magnesium 800
99 kr
 
4,6
4.56 av 5
Betyg: 4.56 / 5
Andra har köpt
Garcinia Cambogia
90 tabl
Core Garcinia Cambogia
149 kr
 
4,3
4.29 av 5
Betyg: 4.29 / 5
Andra har köpt
WR.UP Skinny Fit
Freddy WR.UP Skinny Fit
-50%
450 kr
899 kr
Freddy
Vitamin D3 2500 IE
120 kaps
Vitamin D3 2500 IE
99 kr
 
4,7
4.68 av 5
Betyg: 4.68 / 5
Andra har köpt
Core Carnitine
60 kaps
Core Carnitine
149 kr
 
4,4
4.38 av 5
Betyg: 4.38 / 5
Andra har köpt
Waterloss
120 kaps
Self Omninutrition Waterloss
269 kr
 
4,5
4.45 av 5
Betyg: 4.45 / 5
Andra har köpt
Collagen Plus
90 kaps
Collagen Plus
269 kr
 
4,4
4.44 av 5
Betyg: 4.44 / 5
Andra har köpt
Core Creatine Pro
340 g
Core Creatine Pro
249 kr
 
4,9
4.86 av 5
Betyg: 4.86 / 5
Andra har köpt
B5 Pantotensyra
90 kaps
B5 Pantotensyra
139 kr
 
4,8
4.77 av 5
Betyg: 4.77 / 5
Andra har köpt
Core EAA Powder
400 g
Core EAA Powder
249 kr
 
4,4
4.41 av 5
Betyg: 4.41 / 5
Andra har köpt
RAW Test
120 kaps
RAW Test
349 kr
 
3,8
3.81 av 5
Betyg: 3.81 / 5
Andra har köpt
Core Waterloss
120 kaps
Core Waterloss
249 kr
 
4,4
4.36 av 5
Betyg: 4.36 / 5
Andra har köpt
3 Phase Protein
1 kg
Self Omninutrition 3 Phase Protein
309 kr
 
4,6
4.55 av 5
Betyg: 4.55 / 5
Andra har köpt
Core Caffeine
100 tabl
Core Caffeine
69 kr
 
4,6
4.59 av 5
Betyg: 4.59 / 5
Andra har köpt
Micro Whey Active
1 kg
Micro Whey Active
219 kr
 
4,6
4.61 av 5
Betyg: 4.61 / 5
Andra har köpt
Krom
100 kaps
Krom
79 kr
 
4,7
4.65 av 5
Betyg: 4.65 / 5
Andra har köpt
Core BCAA Caps
180 kaps
Core BCAA Caps
Produkt
på köpet
199 kr
 
4,8
4.77 av 5
Betyg: 4.77 / 5
Female Vitamins
120 kaps
Core Female Vitamins
169 kr
 
4,7
4.7 av 5
Betyg: 4.7 / 5
Andra har köpt
Kolloidalt Silver
500ml
Ionosil Kolloidalt Silver
148 kr
 
4,7
4.71 av 5
Betyg: 4.71 / 5
Andra har köpt
BCAA med Koffein
400 g
Core BCAA Powder + Koffein
-20%
215 kr
269 kr
4,3
4.3 av 5
Betyg: 4.3 / 5
Rosenrot Plus
80 kaps
Rosenrot Plus
119 kr
 
4,7
4.69 av 5
Betyg: 4.69 / 5
Andra har köpt

Lär dig mer

  Välj rätt måltidsersättning

Välj rätt måltidsersättning

Måltidsersättning är ett snabbt och effektivt sätt att gå ner i vikt.
  Guide: Allt om 5:2-dieten

Guide: Allt om 5:2-dieten

5:2 dieten går ut på att fasta två dagar i veckan och äta normalt i fem.
  Recept: Proteinrika brownies med kokos

Recept: Proteinrika brownies med kokos

Krämiga och proteinrika brownies smaksatta med kokos.
  Stor guide: Gå ner i vikt

Stor guide: Gå ner i vikt

Det enda du behöver veta för att lyckas med din viktnedgång.