Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Tillbaka efter semester

Har du svårt att hitta tillbaka till träningsrutinerna efter en skön semester och kanske latare dagar? Det är lätt att lägga träningen åt sidan under semestern, men desto svårare kan det bli att hitta tillbaka till den. Här får du några tips och även ett träningsschema uppdelat för 3 dagar i veckan som vår ambassadör Jenny Adolfsson tagit fram.

Pass 1 | Pass 2 | Pass 3

Kvinna som sitter lutad mot en box inne på ett gym. Håller en grön shaker från Svenskt Kosttillskott i handen.Se till att återhämta dig ordentligt efter ett träningspass, viktigt med bra kost, vila och nedvarning.

Gör det enkelt

Det behöver inte bli krångligare än vad det är. För att få till kontinuerlig träning är den främsta nyckeln enkelhet. Försök att göra iordning allt som behövs för din träning i förväg, exempelvis lägg fram träningskläderna kvällen innan eller packa din väska kvällen innan, fixa matlådor med mat eller mellanmål, allt du kan komma på för att du ska undvika onödig tid till annat som kan få dig att kanske ställa in träningen. Planera även in din träning, sätt tid för den och bestäm när, hur och vad du ska träna, då blir chansen större att det faktiskt blir av.

Höj motivationen! Kanske vill du testa lite nya träningskläder för att höja motivationen? Kolla igenom vårt sortiment och se om du hittar något som passar till höstens alla träningar.

Gå inte ut för hårt

Ett av de vanligaste misstagen när man inte tränat på ett tag är att gå ut för hårt och tro att man kan återuppta träningen där man sist lämnade den. Försök inte att kompensera för de missade passen under semestern genom att köra på alldeles för tufft. Sätt upp mål för din träning. Vill du gå ned i vikt, få större muskler, orka springa längre, lyfta tyngre vikter eller få sundare matvanor?

Hitta din träningsform

Gillar du att lyfta vikter på gymmet, köra olika gruppass, springa, OCR (hinderbaneträning) eller kanske kampsport? Vi har alla vår egen favoritform av träning. Men viktigt är att du tycker det är kul, för då kommer engagemanget och då blir chansen mindre att du ger upp. Träning är inte bara för stunden utan den ska hålla för hela livet, så hitta den perfekta balansen för dig och och det som passar ditt liv.

Jennys 3 bästa tips:
1. Starta långsamt - gå inte ut för hårt
2. Gör något du känner igen och gjort innan
3. Gör något du tycker är roligt och ha SKOJ!

Vill du ha lite hjälp på traven, slippa tänka och bara gå efter ett färdigt schema? Kolla in Jenny Adolfssons “Tillbaka efter semestern-träning”! Ett schema för tre dagar i veckan som är både roligt och utmanande för både styrka och flås.

Godsaker till skafferiet

 
Core Protein Bar 2.0
 
Core Whey Protein
 
Core Casein
 
Core EAA Powder
 
Swedish Pancakes
 
Core PROBAR®
 
Core BCAA Powder
 
Core Protein Pro
 
Protein Pancakes
 
Core Protein Spread

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej