0 produkter
0 kr
Kycklingsallad är en riktig klassiker om man vill ha en hälsosam måltid. Denna sallad är fylld med spännande grönsaker och proteinrik kyckling.
Ingredienser |
| ||||||||||||
2 portioner | |||||||||||||
2 st kycklingfiléer | |||||||||||||
100 g ruccola | |||||||||||||
1 avokado | |||||||||||||
250 g körsbärstomater | |||||||||||||
100 g majs | |||||||||||||
1/2 gurka | |||||||||||||
1/2 zucchini | |||||||||||||
2 msk pumpakärnor | |||||||||||||
Salt | |||||||||||||
Peppar |
Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Stek dem i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter, eller tills de är helt genomstekta.
Skär under tiden grönsakerna i mindre bitar och lägg dem i en skål.
När kycklingen är klar, skär den i mindre bitar och blanda med salladen. Strö över lite pumpafrön och servera.