0 produkter
0 kr
Denna kaka smakar ungefär som kladdkaka men är mycket nyttigare. Dessutom gör du den på bara ett par minuter i mikron.
Ingredienser |
| ||||||||||||
2 portioner | |||||||||||||
1 ägg | |||||||||||||
0,5 msk rapsolja | |||||||||||||
30 g kvarg | |||||||||||||
1 msk mandelmjölk | |||||||||||||
1 msk Core Protein Delite Double Chocolate | |||||||||||||
1 msk mandelmjöl | |||||||||||||
1 msk kokosmjöl | |||||||||||||
2 tsk kakao | |||||||||||||
1 msk stevia strö | |||||||||||||
1/2 tsk bakpulver |
Blanda ägg och kvarg i en skål tills du har en slät smet. Eventuellt kan du behöva använda en mixer eller visp.
Blanda ner övriga ingredienser och rör tills du har en jämn och slät smet på nytt.
Smörj en större kopp med lite smör eller margarin. Häll ner smeten i koppen och grädda på full effekt i mikron i 1,5-2 minuter. Kakan är klar när den släpper från kanterna.
Vänd koppen upp och ner på en tallrik och servera kakan med lite kvarg och eventuellt färska bär.