0 produkter
0 kr
Recept på lättlagade vardagsrätter som kräver minimalt med tid och ingredienser är något man aldrig kan få för många av. Detta recept bjuder på krämig skinksås och mjuk pasta i en proteinrik och ljuvligt god kombination.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
200 g rökt skinka i skivor | |||||||||||||
3 dl mager matlagningsgrädde | |||||||||||||
salt & svartpeppar | |||||||||||||
400 g djupfrysta gröna ärtor | |||||||||||||
4 port spaghetti eller bönpasta | |||||||||||||
Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen.
Strimla den rökta skinkan och bryn den lätt i en stekpanna.
Blanda ner skinkan och matlagningsgrädden i en kastrull och låt småkoka i några minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
Blanda ner de gröna ärtorna i den kokta pastan och rör om. Servera spaghettin med skinksåsen.