0 produkter
0 kr
Pannkakor fungerar lika bra till frukost och lunch som till mellanmål och dessert. Dessa luftiga pannkakor med banan är både proteinrika och glutenfria. Njut av dem innan eller efter träning, eller varför inte till frukost?
Ingredienser |
| ||||||||||||
2 portioner | |||||||||||||
1 banan | |||||||||||||
4 ägg | |||||||||||||
1 dl keso | |||||||||||||
1 msk kokosmjöl | |||||||||||||
2 krm vaniljpulver | |||||||||||||
1 tsk bakpulver | |||||||||||||
Serveringsförslag: | |||||||||||||
Kalorifri pannkakssirap | |||||||||||||
Blåbär | |||||||||||||
Riven kokos |
Mixa bananen och äggen med en stavmixer och blanda sedan ned keson, kokosmjölet och vaniljpulvret. Rör om tills du har en jämn och slät smet.
Klicka ut små plättar i en stekpanna och stek på medelhög värme tills plättarna fått färg och känns fasta i konsistensen. Servera med kalorifri pannkakssirap, blåbär och riven kokos.