0 produkter
0 kr
Baguetter fyllda med kyckling- och curryröra låter kanske inte som den nyttigaste maträtten, men faktum är att denna rätt både är proteinrik och fettsnål. Väljer du dessutom surdegs- eller fullkornsbröd är hälsorätten fulländad.
Ingredienser |
| ||||||||||||
2 portioner | |||||||||||||
2 surdegsbaguetter | |||||||||||||
1,5 dl lätt creme fraiche | |||||||||||||
1/2 tsk gul curry | |||||||||||||
2 kycklingfiléer | |||||||||||||
1/2 gul lök | |||||||||||||
1 krm koriander (malen) | |||||||||||||
1 krm gurkmeja | |||||||||||||
Skär kycklingfiléerna i tärningar och stek dem tills de är helt genomstekta.
Hacka löken och stek den tills den mjuknat och fått lite färg.
Blanda ner kycklingen och löken i creme fraichen och smaka av med kryddorna.
Gröp ur baguetterna och blanda ner brödsmulorna i kycklingröran. Fyll sedan baguetterna med kycklingröran och servera direkt.