0 produkter
0 kr
En somrig paj för alla hallonälskare. Proteinkrämen gör dessutom att pajen mättar extra länge.
Pajdeg till två pajer | Näringsinnehåll pajdeg | ||||||||
50g. 1 dl mandelmjöl 20g, 1 dl pofiber 1 msk fiberhusk 100g kesella/kvarg 1% 20g smält smör 3 tsk stevia 1/3 tsk örtsalt 1/3 tsk bakpulver 1/2 dl vatten |
|
Blanda alla ingredienser ordentligt och dela upp degen i två lika stora bitar, ca 115g vardera. Speja två formar (ca 12cm diameter) med oljespray och pressa ut degen jämnt i dem samt upp på kanterna. Ställ in i kylen i 30 minuter.
Sätt igång ugnen på 180C.
Placera formarna i ugnen i ca 15-20 minuter, ta ut och låt svalna.
Hallonkräm | Näringsinnehåll per paj | ||||||||
100g kesella/kvarg 1% 100g hallon 20g vaniljprotein 6 tsk gelatinpulvermix 1 tsk stevia (kan uteslutas) 1 nypa vaniljsocker 0,8 dl vatten |
|
Mixa alla ingredienser i en skål med en stavmixer i ca 1 minut.
Dela upp smeten i båda pajformerna och ställ in dem i kylen i 2 timmar.