Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Ambassadörer

Proteinkladdkaka på 4 ingredienser

Proteinrik, kladdig och supergod kladdkaka på enbart 4 ingredienser. Perfekt när du är sugen på kladdkaka men gärna skippar sockret och vetemjölet!

Kladdkaka på ett bord med bananer.

Ingredienser 8 bitar
• 2 mogna bananer
• 150 g mandelsmör (går även bra med annat nötsmör)
• 50 g Core Casein Chokladdröm
• 0,5 dl kakao
Amet
NäringsvärdePer bit
Energi163 kcal
Protein9 g
Kolhydrater7 g
Fett11 g

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 C.

Blanda alla ingredienser med en stavmixer tills du får en tjock och slät smet. Häll ner smeten i en smord lite mindre form med löstagbara kanter (cirka 20 cm diameter) eller portionsformar. Baka i ugnen cirka 15 minuter.

Titta till och känn på kakan efter 10 minuter så den inte blir för hård, den ska vara härligt kladdig i mitten.

Låt svalna och servera med valfria bär, proteinglass eller kvarg.

Ingredienser

 
Core Casein
 

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Lär dig mer

 
Stor guide: Vad är kasein?

Stor guide: Vad är kasein?

Kasein är ett långsamt protein som passar bra för att bevara muskelmassa.
 
Guide: Välj rätt proteinpulver

Guide: Välj rätt proteinpulver

En enkel guide till proteintillskott.
 
Allt du vill veta om vassleprotein

Allt du vill veta om vassleprotein

I denna artikel går vi igenom kungen bland protein, vassleprotein!
 
Recept: Proteinkladdkaka

Recept: Proteinkladdkaka

Kladdig kladdkaka rik på protein och låg på kolhydrater och fett. God njutning!
 
Nybörjarguide om protein

Nybörjarguide om protein

En guide kring hur protein fungerar och hur mycket vi behöver.
 
Proteinbars på fyra ingredienser

Proteinbars på fyra ingredienser

Gör egna proteinbars på enbart 4 ingredienser (som du förmodligen har hemma).
 
Vi guidar: Så hittar du laktosfritt protein

Vi guidar: Så hittar du laktosfritt protein

Laktosintoleranta har flera potenta proteinsorter att välja bland.
 
Kaseinmousse

Kaseinmousse

Proteinrik mousse på enbart två ingredienser.
 
Stor guide: Få resultat med proteintiming

Stor guide: Få resultat med proteintiming

Lär dig om fördelarna att inta rätt proteinsort vid rätt tillfälle!
 
Hur bra är sojaprotein?

Hur bra är sojaprotein?

Sojaprotein är den vegetabiliska motsvarigheten till vassleprotein.
 
Stor guide: Naturliga proteintillskott

Stor guide: Naturliga proteintillskott

Den som inte kan äta protein från mjölk har flera tillskott att välja bland.
 
Så fungerar ärtprotein

Så fungerar ärtprotein

Ärtprotein är ett vegetabilsikt protein fri från gluten och laktos.
 
Guide: Protein för träning

Guide: Protein för träning

Varför är protein så viktigt för träningsresultaten? Svaret finner du här.
 
Naturligt protein i kosten: Hampaprotein

Naturligt protein i kosten: Hampaprotein

Hampa är en fullvärdig vegetabilisk proteinkälla, fri från laktos och gluten.
 
Så väljer du rätt proteinbar

Så väljer du rätt proteinbar

En guide till vilken bar du ska välja beroende på just dina behov.
 
Så fungerar äggprotein

Så fungerar äggprotein

Äggprotein är ett medelsnabbt och mycket potent protein.
 
Bygg muskler med rätt kost

Bygg muskler med rätt kost

De viktigaste stegen till ökad muskelmassa.
 
Hur bra är risprotein?

Hur bra är risprotein?

Risprotein är ett naturligt och vegetabiliskt proteintillskott.
 
Recept: Nyttigt bananbröd med protein

Recept: Nyttigt bananbröd med protein

Ett krämigt och proteinrikt bröd som smakar nästan som en kaka.
 
Fördelarna med hydrolyserat vassleprotein

Fördelarna med hydrolyserat vassleprotein

Hydrolysat är mycket snabbupptagligt, minimalt med fett och kolhydrater.