Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Matiga proteinmuffins med fetaost

Muffins behöver inte alltid vara onyttiga och till efterrätt! Här har vi bakat ihop proteinrika och matiga muffins fyllda med härlig fetaost och paprika - perfekt för en dag på stranden eller picknicken!

Ingredienser 9 st
• 1 dl havregryn
• 1 portion Core Instant Oats
• 50 g Core Whey Protein Neutral
• 1 msk kokosmjöl
• 1 tsk bakpulver
• 1/2 tsk salt
• 1/4 tsk av både timjan och oregano
• 1 tsk linfrö
• 1 dl havremjölk (eller annan valfri mjölk)
• 1 ägg
• 1/2 röd paprika, hackad
• 50 g 10% fetaost (eller valfri fett%)
Näringsvärdeper muffins
Energi72 kcal
Protein2,4 g
Kolhydrater5,3 g
Fett7,3 g

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 C.

Blanda alla torra ingredienser i en bunke.

Blanda ner alla blöta ingredienser, utom fetaosten och blanda väl.

Hacka fetaost och paprika i önskad stora bitar, vänd ner i smeten.

Häll smeten i muffinsformar av silikon eller en smord liten muffinsplåt.

Grädda i ugnen i cirka 20 minuter.

Ta ut och låt svalna något innan du tar dig ett bett.

INGREDIENSER

 
Core Whey Protein
 
Core Instant Oats
 
Kokosmjöl
 
Bakpulver
 
Linfrön

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej