0 produkter
0 kr
Muffins behöver inte alltid vara onyttiga och till efterrätt! Här har vi bakat ihop proteinrika och matiga muffins fyllda med härlig fetaost och paprika - perfekt för en dag på stranden eller picknicken!
Ingredienser 9 st |
• 1 dl havregryn |
• 1 portion Core Instant Oats |
• 50 g Core Whey Protein Neutral |
• 1 msk kokosmjöl |
• 1 tsk bakpulver |
• 1/2 tsk salt |
• 1/4 tsk av både timjan och oregano |
• 1 tsk linfrö |
• 1 dl havremjölk (eller annan valfri mjölk) |
• 1 ägg |
• 1/2 röd paprika, hackad |
• 50 g 10% fetaost (eller valfri fett%) |
Näringsvärde | per muffins |
Energi | 72 kcal |
Protein | 2,4 g |
Kolhydrater | 5,3 g |
Fett | 7,3 g |
Sätt ugnen på 175 C.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Blanda ner alla blöta ingredienser, utom fetaosten och blanda väl.
Hacka fetaost och paprika i önskad stora bitar, vänd ner i smeten.
Häll smeten i muffinsformar av silikon eller en smord liten muffinsplåt.
Grädda i ugnen i cirka 20 minuter.
Ta ut och låt svalna något innan du tar dig ett bett.