Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor

Recept: Bananbröd med protein

Med några mogna bananer, ett par skopor proteinpulver och lite mjöl svänger du enkelt ihop detta krämiga och proteinrika bröd.

En form med nygräddat bananbröd.

Ingredienser
Näringsvärdeper skiva
Energi117 kcal
Protein8 g
Kolhydrater14,9 g
Fett2,3 g
Fibrer2 g
1 limpa
4 dl dinkelmjöl
15 stevia drops
2 dl Core Protein Delite Chocolate Banana Split
3 stora, mogna bananer
2 dl mjölk av valfri sort
3 ägg

Tillredning:

Sätt ugnen på 180 grader. Mixa bananerna till en slät smet. Blanda ner övriga ingredienser och rör om noga. Smörj en brödform med smakneutral kokosolja och häll i brödblandningen. Grädda i ugnen i 1-1,5 timmar.

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Läs också

 

Guide: Välj rätt proteinpulver

En enkel guide till proteintillskott.
 

Allt du vill veta om vassleprotein

I denna artikel går vi igenom kungen bland protein, vassleprotein!
 

Vi guidar: Så hittar du laktosfritt protein

Laktosintoleranta har flera potenta proteinsorter att välja bland.
 

Stor guide: Naturliga proteintillskott

Den som inte kan äta protein från mjölk har flera tillskott att välja bland.
 

Guide: Protein för träning

Varför är protein så viktigt för träningsresultaten? Svaret finner du här.
 

Stor guide: Få resultat med proteintiming

Lär dig om fördelarna att inta rätt proteinsort vid rätt tillfälle!
 

Stor guide: Vad är kasein?

Kasein är ett långsamt protein som passar bra för att bevara muskelmassa.
 

Nybörjarguide om protein

En guide kring hur protein fungerar och hur mycket vi behöver.
 

Stor guide: Så bygger du muskler

De viktigaste stegen till ökad muskelmassa.
 

Recept: Proteinkladdkaka

Kladdig kladdkaka rik på protein och låg på kolhydrater och fett. God njutning!
 

Recept: Proteinbröd

Att använda bakprotein i brödet gör det både nyttigt och mättande!
 

Hur bra är sojaprotein?

Sojaprotein är den vegetabiliska motsvarigheten till vassleprotein.
 

Recept: Proteinglass

Proteinglass med ljuvlig smak av choklad och mint.
 

Fördelarna med hydrolyserat vassleprotein

Hydrolysat är mycket snabbupptagligt, minimalt med fett och kolhydrater.
 

Därför är vassleproteinisolat kungen av proteinpulver

Vassleproteinisolat är en renare variant av vassleprotein med högre proteinhalt.
 

Hur bra är risprotein?

Risprotein är ett naturligt och vegetabiliskt proteintillskott.
 

Recept: Julbröd med protein

En uppdaterad och nyttigare variant av det klassiska vörtbrödet.
 

Så fungerar ärtprotein

Ärtprotein är ett vegetabilsikt protein fri från gluten och laktos.
 

Recept: Lussebullar med protein och fibrer

Goda och nyttiga lussebullar i jultider som dessutom är låga på gluten.
 

Så fungerar äggprotein

Äggprotein är ett medelsnabbt och mycket potent protein.