0 produkter
0 kr
Förvandla den tråkiga fiskfilén till smakrika fiskburgare som du serverar med len avokadoröra och luftiga bröd.
Ingredienser |
| ||||||||||||
8 hamburgare | |||||||||||||
400 g sejfilé | |||||||||||||
1 ägg | |||||||||||||
1 dl ströbröd | |||||||||||||
1 tsk salt | |||||||||||||
1 krm vitpeppar | |||||||||||||
2 st avoakdo | |||||||||||||
2 vitlöksklyftor | |||||||||||||
sallat, gurka, tomat eller andra grönsaker | |||||||||||||
8 st hamburgerbröd | |||||||||||||
Skär fiskfilén i mindre bitar och lägg ner i en mixerskål eller matberedare. Tillsätt ägget, salt och vitpeppar och mixa till en jämn färs. Häll upp ströbröd på en tallrik. Forma färsen till 8 burgare och vänd varje burgare i ströbrödet. Stek på låg värme i 3-4 minuter på varje sida.
Mixa avokadon och vitlöken till en slät smet. Servera fiskburgarna med bröden, avokadoröran och grönsaker. Njut!