Recept: Glutenfria bananpannkakor

Pannkakor med blåbär och banan.

Dessa pannkakor är inspirerade av de härligt fluffiga amerikanska pannkakorna men är ett mycket nyttigare alternativ. Pannkakorna är gluten- och laktosfria så att hela familjen kan njuta oavsett intoleranser.

Ingredienser till ca 4 små pannkakor

8 ägg

2 bananer

6-8 msk kokosmjölk eller mandelmjölk

4 msk kokosmjöl

1 tsk bakpulver

Kokosolja att steka i

Gör så här:

Lägg alla ingredienser i en matberedare eller mixa med en stavmixer. Se till att du får en jämn smet. Stek pannkakorna på låg värme 2-3 min på varje sida. Servera med färsk frukt och bär.

Toppingtips!

Toppa pannkakorna med fett- socker- och kalorifri sirap från Walden Farms. Finns i massvis av goda smaker.

Ingredienser & topping

 
Kokosmjöl
 
Chocolate Syrup
 
Pancake Syrup
 
Caramel Syrup
 
Blueberry Syrup

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Läs också

 

Recept: Bananpannkakor rika på protein

Njut av luftiga bananpannkakor som både är proteinrika och glutenfria.
 

Recept: Glutenfria Blåbärsmuffins

Glutenfria blåbärsmuffins med smak av blåbär och hasselnöt.
 

Recept: Proteinvåfflor med vaniljkräm

Proteinrika våfflor som serveras med vaniljkräm och färska bär.
 

Recept: Proteinpannkakor med chiasylt

Dessa pannkakor kan inte beskrivas med ord, de måste upplevas.
 

Recept: Proteinchokladbollar

Socker- och glutenfria chokladbollar med mycket protein.
 

Stor guide: Att äta glutenfritt

Här kan du läsa om gluten, den glutenfria dieten och om glutenintolerans.
 

Recept: Proteinrik pannkakstårta

Pannkakstårta gjord på utsökta proteinpannkakor. Utan socker och gluten.
 

Recept: Pistaschfalaflar

Krispiga falaflar med spännande smak av pistaschnötter.
 

Vitaminer och mineraler vid celiaki & glutenallergi

Lär dig mer om näringsämnen som är extra viktiga vid glutenintolerans.
 

Recept: Glutenfria mellanmålsmuffins

Kolhydratsnåla och proteinrika muffins med rabarber och kokos.
Visa fler