Pro Nutrition Anab. Protein, Kosttillskott - Pro Nutrition
Bild saknas

Pro Nutrition Anab. Protein

4.76 av 5
Kraftig proteinformula för dygnets alla timmar.

- Allroundprotein
- 50/50 snabb och långsam
- Låglaktos
Storlek
1140 g
319 kr
4 kg
729 kr
Smak
Choklad
Vanilj

Vårt pris

319 kr
I lager
Fri frakt!
Skickas omgående  
FraktsättSkickasLeveranstid
Bestidag 13:000-2 dagar *
DHLidag 16:001-2 vardagar
Postnordidag 16:001-3 vardagar
MTDidag 17:002 vardagar
Instaboxsöndag 10:000-2 dagar *
* Helgleverans beroende på din adress
Protein Pancakes
300 g
Core Protein Pancakes
79 kr
 
4,7
4.67 av 5
Tips
Core Whey Protein
1 kg
Core Whey Protein
159 kr
 
4,4
4.4 av 5
Andra har köpt
Core Protein Pro
3 kg
Core Protein Pro
895 kr
 
4,7
4.67 av 5
Andra har köpt
  • Produktbeskrivning
  • Näringsinnehåll
  • Recensioner (51)
  • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

Allroundprotein

Pro Nutrition Anab. Protein är ett perfekt allroundprotein. Framtaget för att användas såväl i samband med träning som till mellanmål och kvällsmål. Ett protein för alla tillfällen!

  • Utmärkt allroundprotein
  • 3-stegs absorption (time-release-effekt)
  • Mycket hög proteinhalt
  • Låg laktoshalt

Näring för dina muskler

Pro Nutrition har alltid varit kända för att kombinera kvalitet med bra pris. Genom att sätta samman tre olika proteinråvaror med olika egenskaper och upptagningstider har Pro Nutrition tagit fram Anab. Protein, en produkt som bidrar till att ge musklerna protein både direkt och under långt tid (upp till åtta timmar).

Anab. Protein är ett protein som kan och bör användas vid träning, innan nattsömn och som måltidskomplement oavsett målsättning. Proteinet passar både dig som eftersträvar muskelökning och dig som vill minska i vikt.

Vassle

Ett mjölkprotein som tack vare dess snabba upptag lämpar sig särskilt bra i samband med träning. Vid träning är det viktigt att snabbt förse musklerna med protein (aminosyror). Pro Nutrition använder sig av ett ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat, vilket är en överlägsen form av vassleprotein, framtaget genom en skonsam reningsprocess som bevarar proteinets naturliga fraktioner.

Kasein

Ett mjölkprotein med låg halt laktos och som absorberas långsamt och ger en bra mättnadskänsla. Studier visar att kasein kan förse dina muskler med byggmaterial (aminosyror) i upp till 8 timmar efter intag. Detta gör att Anab. Protein även är lämpligt innan nattsömn. Kasein är det protein som verkar mest antikatabolt (motverkar muskenedbrytning) av alla proteinsorter. Det långsamma upptaget och den antikatabola verkan i kombination gör detta protein mycket bra under diet.

Helmjölksproteinisolat (Total Milk Protein)

Mjölkprotein består naturligt av en 80/20 fördelning av kasein och vassle. Helmjölksproteinisolat är ett mjölkprotein i sin mest naturliga form och består av vassleproteinisolat och micellärt kasein i en och samma råvara. Helmjölksproteinisolat innehåller en låg halt laktos.

Varumärke

Lär dig mer

 

Stor guide: Få resultat med proteintiming

Lär dig om fördelarna att inta rätt proteinsort vid rätt tillfälle!
 

Guide: Välj rätt proteinpulver

En enkel guide till proteintillskott.
Näringsinnehåll
Produktrecensioner (51)
Johannes, 2015-08-08
Både chokladsmaken och vaniljsmaken smakar bra. Tycker detta proteinpulver blandar sig bra och har en bra aminosyreprofil. Jag har prövat dussintals av proteinpulver men sätter detta protein på förstaplats!
TH, 2014-10-07
Chokladen har god och mild smak vilket gör att man inte tröttnar på den. Blandar även lätt och klumpar inte. Passar bra om man är en aning känslig mot mjölk.
Erik, 2014-09-05
Gör det den ska !, prövat mkt olika märken o denna är nog f*n den bästa o ett riktigt bra pris, inte hittat ngt i klass med denna. Tveka inte ! Tråkigt dock att det bara finns i två smaker, men men .
DIF, 2014-02-28
Ni som klagar på att de inte smakar gott måste vara helt vilsna. Det är klart att denne protein inte ska smaka lika bra som alla andra det är för att protein värdet är extrem högt, ju sämre det smakar desto bättre. man kan inte förvänta sig att en protein pulver smakar riktigt bra och ger bra resultat då ska den kosta rejält!
Rodi, 2013-11-01
Bra protein helt okej. Först trodde jag att den skulle va riktigt tjock men det var den inte, man vänjer sig efter tredje gången. Men annars är pengarna värt det!
Elin, 2013-06-13
Är supernöjd med detta protein tack vare att det innehåller både snabba och långsamma proteiner, brukar använda som mellanmål, innan sängdax och såklart efter träning, både effektivare och billigare än vanlig mat, i syfte att återhämta musklerna. En bra känsla i kroppen och musklerna. Även om det inte finns så mycket smaker så kör ja stenhårt på detta =), rekommenderas starkt om du vill ha ut maximalt av kroppen!
Kim, 2013-04-23
Smaken är helt okej, man lär tyvärr shaka ganska hårt för att det inte ska bli klumpar.
Och om det fungerar? Klart som *** det funkar det är protein.

Drar ner betyg pga hur dåligt det löser sig och man lär använda mycket vatten så det inte känns som man dricker tjock sås. Kommer tyvärr inte köpa detta igen.
Robin, 2013-04-21
Förr använde jag detta protein efter träning. Vilket gav god resultat. Emellertid så har jag nu börjat med ren vassle efter träning, vilket jag tycker gett tydligare resultat. Denna produkt har istället fått bli ett nattprotein. Jag tar det en stund innan läggdags. Fördelen är att jag känner migmätt plus att jag säkrat proteinintaget under nästan hela natten. Inga större mängder, men märkbar skillnad jämte när jag inte använde det alls.

Jag ser dock priset som en nackdel även om jag tycker att den är värd sitt pris. Man är trots allt en redan fattig student.
Magnus, 2013-03-18
Ett protein som smakar bra, man fick som vänja sig vid konsistensen då kaseinet verkligen gjorde det trögflytande.
Tor, 2013-02-02
Toppen produkt å avslutte dagen med sammens med litt friske bær!
Viktigt: Alla kommentarer uttrycker kundens/författarens åsikter. Svenskt Kosttillskott kan därför inte ta ansvar för att information är korrekt utan ska ses som en vägledning från andra personer.

Medelbetyget är uträknat från de senaste 100 kommentarerna.
Leverans & betalning

Produktrekommendationer

Protein Pancakes
300 g
Core Protein Pancakes
79 kr
 
4,7
4.67 av 5
Tips
Core Whey Protein
1 kg
Core Whey Protein
159 kr
 
4,4
4.4 av 5
Andra har köpt
Core Protein Pro
3 kg
Core Protein Pro
895 kr
 
4,7
4.67 av 5
Andra har köpt
Core Soy Protein
500 g
Core Soy Protein
99 kr
 
4,2
4.16 av 5
Andra har köpt

Andra kunder har även köpt

Gigant Pro Mass
2,8 kg
Pro Nutrition Gigant Pro Mass
349 kr
 
4,8
4.77 av 5
Andra har köpt
Xplode
840 g
Pro Nutrition Xplode
299 kr
 
4,3
4.29 av 5
Andra har köpt
Järn
90 tabl
79 kr
 
4,8
4.8 av 5
Andra har köpt
RAW Test
120 kaps
RAW Test
349 kr
 
4,3
4.25 av 5
Andra har köpt
Fit N Fast
120 kaps
Self Omninutrition Fit N Fast
269 kr
 
5,0
5 av 5
Andra har köpt
Vitamin D3
120 kaps
Puori Vitamin D3
135 kr
 
Andra har köpt