Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Prestera mera med Alexander Bica

Alexander Bica är en lovande talang inom brottning och har trots sin unga ålder redan hunnit med att vinna guld i både svenska och nordiska mästerskapen. För att bli bäst måste man alltid prestera och vara bättre än sina motståndare. Hur går man då tillväga för att prestera mera och hur gör man när motivationen tryter?

Alexander Bica

Alexander Bica som tagit guld i både svenska och nordiska mästerskapen i brottning.

- Mitt bästa tips för att prestera mera är att återhämta sig och lyssna på kroppen när man är trött eller när man har tränat för mycket.

Förutom återhämtning rekommenderar Alexander att ta de kosttillskott som du vet eller känner att din kropp inte får i sig tillräckligt av. Innan sänggång tar Alexander tillskott av både zink och magnesium som bidrar till bättre sömn och avslappning i musklerna så att han mår bättre och känner sig fräsch dagen efter. För att maxa sin uthållighet på träningarna tar han även tillskott i form av kolhydratspulver innan passet för att orka mer.

- Detta påverkar min vardag på ett väldigt positivt sätt eftersom jag kan träna bättre nästa dag om jag har återhämtat mig och lyssnat på min kropp den dagen jag har känt att jag antingen är trött eller att haft ont någonstans. Så det är verkligen nyckeln till att ha en lång karriär och få så bra resultat som möjligt.

När motivationen tryter eller när ett träningspass inte riktigt gått som det var förväntat är det viktigt att man kan hitta tillbaka och prestera lika bra, om inte bättre, vid nästa tillfälle.

- Min go-to när jag inte presterar brukar vara att jag straffar mig själv med en hård träning. Efter det så reflekterar jag varför jag inte har presterat, lär mig av det och sen så kommer jag tillbaka starkare.

Alexanders favoriter

 
Core Whey Protein
 
Core Carbs
 
Core Sports Drink+
 
Core Endurance
 
Core Zink

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej