Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Ambassadörer

Alexandra Järgren - Allroundatlet

Alexandra Järgren älskar allt med utmaningar och att testa sin kropp – hur långt kan man pusha den innan det tar stopp? Alexandra jobbar heltid med träning. Lär känna vår ambassadör!

Alexandra älskar att utmana sin kropp för att se hur långt man kan pusha sig själv.

Vem är Alexandra Järgren?

Alexandra har en lång träningsbakgrund och jobbar idag med träning och driver Sthlm Bootcamp Factory tillsammans med sin kollega Charlotte Lardinger. Hon pluggar även till samtalscoach. Alexandra älskar att utmana sin kropp för att se hur långt man kan pusha sig själv. Hon tävlar just nu i Hyrox, som hon började med för ett år sedan. Hyrox är en ny sport från Tyskland, som kan beskrivas som konditions-crossfit. Innan Hyrox satsade Alexandra på triathlon, men hon har sin träningsgrund i fotboll som hon började med som 7-åring. Hon spelade då i Djurgårdens IF, men slutade när hon var 15 år, när hon kände att hon nått sin topp med att vara med i startelvan i första laget. Efter fotbollen blev Alexandra en riktig gymråtta, hon hängde mycket på Sats Odenplan, tills crossfiten fångade hennes intresse 2015. Men efter att ha fått två barn och efter lite komplikationer fick hon lägga crossfit på paus och istället lägga mer tid på triathlon.

Nu kör jag en kombo av crossfit och distanslöpning! Helt underbart att få mixa lite från triathlon och crossfit. Målet är nu att kvala till nästa VM för hyrox och testa på långa brutala äventyr när det kommer till löpningen.

Alexandras typiska träningsvecka

Måndag: Crossfit

Tisdag: Intervaller

Onsdag: Crossfit

Torsdag: Vila

Fredag: Crossfit + löpning

Lördag: Lättare crossfit, mer flås (amraps) inga tunga lyft

Söndag: Långpass löpning.

Alexandras 3 bästa motivationstips

  1. Visualisera ditt mål med full kraft: Ett starkt mindset och inre kraft börjar med att tydligt definiera dina mål. Se målet i detalj. Använd alla dina sinnen för att skapa en levande mental bild av din framgång. Visualisering hjälper dig att ansluta dig känslomässigt till dina mål och ökar motivationen genom att göra målet mer verkligt och uppnåeligt.
  2. Bryt ned stora mål i små steg: Att arbeta mot stora, avlägsna mål kan kännas överväldigande. Fokusera istället på att bryta ned dina mål i mindre, hanterbara delmål. Genom att ta små steg och uppnå resultat längs vägen kan du bygga självförtroende och hålla din motivation hög. Det ger dig också möjlighet att mäta din framgång och justera din kurs vid behov.
  3. Använd affirmationer: Affirmationer är positiva påståenden som du upprepar för att stärka din självbild och öka din motivation. Använd kraftfulla uttalanden som "Jag har oändlig kraft inom mig" eller "Jag kan övervinna alla utmaningar som kommer min väg." Upprepa dessa dagligen för att stärka ditt mindset, det ökar motivationen!

Det bästa med att vara ambassadör för Svenskt Kosttillskott

- Det känns så otroligt roligt! Att få vara en del av teamet och tillhöra Svenskt Kosttillskott. Det känns så äkta, ett varumärke jag kan förknippa mig själv med och jag jobbar enbart med varumärken som jag stolt kan stå för och det kan jag verkligen nu!

Alexandras favoriter

Core BCAA i smaken äpple, Core Whey Protein i smaken vanilj.

- Jag älskar att ha proteinpulvret i min smoothie på morgonen, då vet jag att jag får en bra dag!

Alexandras sport

En mix av Crossfit och distanslöpning och tävlar i Hyrox.

Alexandras placeringar genom tiderna

Kvalade till VM i Manchester 2022

Stoltast över i karriären

- Att jag vågade sluta som anställd och starta mitt eget, som nu är Sthlm Bootcamp Factory med många olika ben!

Fun fact

- Jag är i grunden från Laholm, något inte så många vet om! Nästan hela min släkt bor kvar där nere. Jag har även säsongat som bartender i Marbella i mina yngre dagar! Jag har en enorm höjdrädsla och min allra största rädsla är spindlar.

Instagram

@Alexandra.jargren

Alexandras favoriter

 
Core BCAA Powder
 
Core Whey Protein

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Lär dig mer

 
Mathias Guss - Allroundatlet

Mathias Guss - Allroundatlet

Mathias Guss har flera sporter i bagaget, lär känna honom!
 
Ellen Åkesson - Allroundatlet

Ellen Åkesson - Allroundatlet

Ellen Åkesson är en mångsysslare inom träning, lär känn henne här!
 
Axelina Johansson - Kulstötning

Axelina Johansson - Kulstötning

Axelina Johansson är en kulstötare med flera meriter, lär känna henne här!