0 produkter
0 kr
Vill du ha något lättlagat och gott som fortfarande är nyttigt är detta receptet för dig. Dessa wraps är fyllda med mör kyckling, lök och grönsaker och passar lika bra till middag som i picknickkorgen.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
8 tortillabröd | |||||||||||||
4 kycklingfiléer | |||||||||||||
2 msk tamari | |||||||||||||
1 lime | |||||||||||||
70 g rucola | |||||||||||||
1 gurka | |||||||||||||
1 rödlök | |||||||||||||
Skär kycklingfiléerna i tunna skivor och lägg dem i en liten plastpåse. Blanda tamari och saften från limen i en liten bunke. Häll ner marinaden i påsen och vänd den några gånger så att alla kycklingbitar blandas med marinaden. Ställ in i kylen i 60 minuter, vänd påsen efter halva tiden.
Stek kycklingbitarna på medelhög värme tills den är genomstekt.
Skär gurkan i mindre bitar och hacka rödlöken.
Ta fram tortillabröden och fyll dem med rucola, gurka, lök och kyckling. Servera direkt!