0 produkter
0 kr
Denna chokladmousse fullständigt smälter i munnen och toffekrämen tillför det där lilla extra som gör denna efterrätt helt oemotståndlig. Varje portion innehåller dessutom hela 18 gram protein.
4 portioner chokladmousse |
| ||||||||||
125 g mörk choklad med minst 70 % kakaohalt | |||||||||||
1 msk sötningsmedel | |||||||||||
3 äggulor | |||||||||||
5 äggvitor | |||||||||||
Toffeekräm | |||||||||||
50 g philadelphiaost | |||||||||||
50 g naturell kvarg | |||||||||||
1 msk Core Protein Delite Real Toffee |
Dag 1:
Smält chokladen över ett vattenbad.
Ta av den smälta chokladen från värmen och häll i sötningsmedlet.
Blanda noga och häll i gulorna en i taget.
Vispa äggvitorna ordentligt fasta och rör försiktigt ner dem i chokladblandningen.
Häll upp chokladsmeten i portionsskålar.
Täck skålarna med plastfolie och kyl över natten.
Dag 2:
Blanda samman alla ingredienser till toffeekrämen och mixa till en slät kräm. Använd gärna en stavmixer för att undvika klumpar.