Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor

Pestopasta med räkor

Denna pastarätt är snabblagad och perfekt som vardagsmat. Peston gör spaghettin härligt krämig och vitlöken ger kryddig och god smak.

Pastarätt med räkor på en tallrik.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi439 kcal
Protein31 g
Kolhydrater49,5 g
Fett12 g
Fibrer3,8 g
4 portioner
4 portioner spaghetti eller bönpasta
1 pressad vitlöksklyfta
1 citron, skalet
salt och svartpeppar
1/2 kruka persilja
1 rödlök
1 burk räkor i lake
1 tsk olivolja
70 g rucola
1/2 dl pesto

Tillredning

Koka spaghettin eller bönpastan enligt anvisningarna på förpackningen.

Hacka persiljan och skala vitlöken.

Låt räkorna rinna av och blanda dem med citronskal, persilja, pressad vitlök och olivolja. Skala och strimla rödlöken och lägg den åt sidan.

Blanda den kokta spaghettin med peston och servera sedan med räkröran och rödlöken.

Ingredienser

 
Mald Svartpeppar
 
Soy Bean Spagetti
 
Spaghetti

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej