Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Kom i beachform

- Peter Bláhas 5 bästa tips för att lyckas

Drömmer du om en väldefinierad figur till sommaren och strandsäsongen? Då är du inte ensam. Vi har träningsinspiratören och TV-gladiatorn Peter Bláhas bästa tips för att nå beachformen.

Peter Bláha står med en surfbräda på stranden.

Peters 5 bästa tips för att komma i beachform

1. Sätt ett mål och gör en plan, hur mycket vill du gå ner och på hur lång tid? Hur många gånger per vecka ska du träna för att nå målet?

2. Skriv ner vad du ska låta bli att äta och vad du får äta. Ta bort alla såser och annat onödigt fett. Ät mycket grönsaker och välj bra kolhydratkällor som potatis, rotfrukter och ris. Bra proteinkällor är kyckling, ägg och fisk. Blir du sugen på något sött, stå emot och ta en frukt istället. Att ta hjälp av en app kan vara ett hjälpmedel för den som vill hålla koll på kaloriintaget.

3. Bra träning för fettförbränningen är att köra intervaller på rodd, cykel eller löpband och cirka 15-20 min per pass. Pressa pulsen högt så bränner kroppen extra bra. Jag rekommenderar minst 3 förbränningspass/intervallpass per vecka.

4. För att behålla muskelmassa är ett tips att träna styrka innan intervallerna. Se även till att få i dig tillräckligt med protein dagligen. Jag rekommenderar att säkra upp med Core Whey Protein varje kväll.

5. Ha tålamod! Det kan ta lite tid (cirka 2-4 veckor) innan kroppen börjar ge med sig och bränna fett. Så kriga på även om det känns som det inte händer något i början.

Peter rekommenderar

 
BURN
 
BCAA med Koffein
 
Core BCAA Powder
 
Betakaroten
 
Core Performance
 
Core Whey Protein
 
Core ZMA
 
Core Vitamins

Peters tips på kosttillskott

Burn- En fettförbrännare som är perfekt att ta på morgonen.
Core BCAA Powder- Ta innan morgonintervaller eller innan träning.
Core Whey Protein- Ta på kvällen för att få i dig tillräckligt med protein.
Core ZMA- Inta innan du går och lägger dig för bättre sömn och återhämtning.
Core Vitamins- Vitaminer garderar så att du inte blir sjuk med tiden.
Core Betakaroten- Lagras i huden och ger en fräsch hudton.
Core BCAA Powder + Koffein- Aminosyror i kombination med uppiggande koffein. För muskeluppbyggnad och fokus. Perfekt att inta innan och under träning.

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej