Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Äppel och kanelmuffins med vaniljfrosting

En härlig vanilj och kanelfrosting som passar utmärkt till äppelmuffins. Ett lite nyttigare alternativ men så gott! Byt ut vanlig färskost mot light om du vill ha en fettsnålare frosting.

Bakade äppelmuffins toppade med vanilj och kanelfrosting. Uppdukade på ett vitt fat med äpple och kanel i bakgrunden.

Ingredienser muffins:
1 paket Core Protein Muffins Äppel & kanel
Ingredienser chokladfrosting:
200 g färskost
Saft från 1/2 citron
2-3 msk Nicks Use Like Sugar
1/2 tsk vaniljpulver
1/2-1 tsk malen kanel
Näringsvärdehela frostingen
Energi727 kcal
Protein28 g
Kolhydrater7 g
Fett66 g

Muffins:
Blanda hela påsens innehåll med 175 ml vatten.

Rör ihop till en fast deg och fyll sedan normalstora muffinsformar till hälften och baka i ca 15-30 min, beroende på ugn, i 150 °C.

Frosting:
Vispa färskosten tillsammans med övriga ingredienser.

Häll upp i en sprits och låt stå i kylen i ca 30 min så den stelnar till lite.

Spritsa på muffinsen när dom har svalnat helt.

Produkter

 
Äkta Kanel EKO
 
Vaniljpulver EKO
 
Core Protein Muffins
 
Use Like Sugar

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej