PT-Thomas uppbyggnadspaket, Kosttillskott - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas

PT-Thomas uppbyggnadspaket

Paketpris

Paketet innehåller

Core BCAA Powder
Fresh Pear, 400 g
Core Whey Protein
Vanilj Milkshake, 1 kg
SmartShake Lite Svenskt Kosttillskott
800 ml, Light Pink

Paketpris

669 kr

Ord.pris

840 kr
I lager
Fri frakt!
Skickas omgående  

Fraktsätt

FraktsättSkickasLeveranstid
Instaboxidag 10:000-2 dagar *
Bestidag 13:000-2 dagar *
MTDidag 16:002 vardagar
Varubrev ekonomiidag 16:002-4 vardagar
DHLidag 16:001-2 vardagar
Postnordidag 16:001-3 vardagar
* Helgleverans beroende på din adress
  • Produktbeskrivning
  • Näringsinnehåll
  • Skriv en recension
  • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

Kosttillskott för uppbyggnad

Kändis PT´n Thomas Skoglund har fått sätta ihop ett paket med kosttillskott som är hans personliga favoriter och som han anser är bra att ta till när träningen har stannat av eller när kosten inte räcker till. Med hjälp av detta uppbyggnadspaket får du kosttillskott med fokus på prestation och återhämtning. Med hjälp av detta paket behöver du själv inte tänka på vad du ska ta utan har mer tid till att träna, jobba och umgås med familj och vänner. Det enda du behöver göra är att välja smak.

"Ett av de vanligaste misstagen jag upplever att många begår är att de äter alldeles för sällan. Sträva istället efter att fylla på kroppen var tredje-fjärde timme. Speciellt om du tränar." - Thomas

PT-Thomas uppbyggnadspaket innehåller:

PT-Thomas Skoglund på gymmet med sitt kosttillskottspaket.

För att få ihop träningen med alla vardagliga bestyr är Thomas uppfattning att man ska sluta krångla till det så mycket.

"Om kalendern är full, gör 100 burpees i vardagsrummet eller vrid upp intensiteten på ditt vanliga träningsprogram. Om barnen är sjuka, ta en vilodag och fokusera på hur stark du kommer känna dig i morgon, trots att du kanske tvingas sträckkolla Frozen femtioelva gånger. Låt inte tankar som "men då sabbar jag min hypertrofiplan" fucka upp hela livet, sträva efter balans. Först då håller du i längden."

Och det är även med den grundfilosofin, "sluta krångla till det", som vi har tagit fram detta paket med bland annat vanligt hederligt vassleproteinpulver som är en riktig basprodukt i kosttillskottdjungeln.

"Proteinpulver är varje-dag-produkten som passar lika bra till mellanmål som efter träningspasset. Ett kvalitativt protein hjälper kroppen mot snabbare återhämtning och påskyndar muskeluppbyggnad, något som gör det till ett måste för alla som tar sin träning på allvar."

För att få en extra skjuts i träningen kan aminosyror vara intressant. Aminosyror som BCAA bidrar till att bibehålla befintlig muskelmassa samt främja uppbyggnaden av ny.

"Jag är extra noga med intaget av BCAA under tuffare träningsperioder (2-3 pass om dagen) men anser att produkten fyller lika goda funktioner för landets alla hobbymotionärer."

Men förutom god BCAA-dryck som innehåller de essentiella aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin, anser Thomas att ett extra tillskott av aminosyran glutamin kan komma väl till pass när du vill ta träningen till nästa nivå och vill bygga muskler.

"Glutamin utgör den mest förekommande aminosyran inuti våra muskler, något som gör ett extra tillskott vid hård träning till det självklara valet för att lyckas lyfta resultaten mot nästa nivå."

Förutom proteinpulver och aminosyror måste vi även se till så att kroppen har tillräckligt med vitaminer och mineraler, något som hårt tränande personer förbrukar och gör av med i större i utsträckning. Magnesium är just ett sådant mineral som bidrar till elektrolytbalansen och till muskelavslappning och återhämtning.

"Magnesium är ett året-om-mineral som hjälper kroppens muskelfunktioner, nervsignaler och proteinproduktion att fungera optimalt. Ett måste för dig som bryr dig om såväl resultaten som ditt välbefinnande."

Bild på Thomas när han kastar upp en D-vitamin burk.

Sist ut i detta uppbyggnadspaket har vi som Thomas uttrycker sig "det självklara vitaminet för alla nordbor!" -D-Vitamin.

"Rika mängder D-vitamin har bland annat bevisats gynna cellernas tillväxt, immunsystemet och kroppens skelettbildning."

På liknande sätt som att vi har konstruerat detta uppbyggnadspaket och som Thomas nämnde om hur man ska få in träningen i ens stressiga vardag är det likadant när det kommer till att sätta igång och börja träna - krångla inte till det!

"Gör det inte till världens största beslut, gå bara till gymmet eller löpspåret och gör någonting, vad som helst. För hur bra eller dåligt det än går så är du officiellt en "tränande person" efter just det passet. Därefter blir bara stegen lättare och lättare."

Det är inte alltid roligt att träna och det är inte alltid man har motivation till att gå och träna eller ta tag i träningen. PT-Thomas är inte PT:n som daltar med sina kunder och det behöver inte alltid vara så motiverad till att gå och träna, det är inte alltid roligt. Men något som är roligt och motiverande är reslutat. Resultat som du kan få med hjälp av att du går och tränar samt äter rätt.

"Resultat föder motivation. Så ibland behöver vi bara våga gå emot allt det där jobbiga och härda ut, bevisa för oss själva att vi kan mer än vad vi tror och kasta oss mot nya nivåer."

Varumärke

Svenskt Kosttillskott
Näringsinnehåll
Skriv en recension
Leverans & betalning

Andra kunder har även köpt

Muscle:ZMA
120 kaps
Self Omninutrition Muscle:ZMA
199 kr
 
4,8
4.82 av 5
Andra har köpt
Core Creatine
500 g
Core Creatine
99 kr
 
4,9
4.85 av 5
Andra har köpt
Core Gainer
4 kg
Core Gainer
399 kr
 
4,7
4.7 av 5
Andra har köpt
Celsius
24-pack
Celsius
379 kr
 
4,9
4.88 av 5
Andra har köpt
Core Caffeine
100 tabl
Core Caffeine
69 kr
 
4,7
4.69 av 5
Andra har köpt
RAW Rampage
500 g
RAW Rampage
269 kr
 
4,4
4.43 av 5
Andra har köpt
Core Whey Protein
1 kg
Core Whey Protein
159 kr
 
4,4
4.38 av 5
Andra har köpt
Kompr. Strumpa
Blå
Mabs Comp Allround Sports Dryarn
295 kr
 
5,0
5 av 5
Andra har köpt
Core Carboloader
1,5 kg
Core Carboloader
149 kr
 
5,0
5 av 5
Andra har köpt
Core Sports Drink+
1 kg
Core Sports Drink+
199 kr
 
4,7
4.67 av 5
Andra har köpt
Collagen Plus
90 kaps
Collagen Plus
269 kr
 
4,5
4.5 av 5
Andra har köpt
Core Leucine
250 g
Core Leucine
99 kr
 
4,5
4.5 av 5
Andra har köpt
Core Kre-Alkalyn
120 kaps
Core Kre-Alkalyn
219 kr
 
4,3
4.33 av 5
Andra har köpt

Lär dig mer

 

Kändis-PT:n Thomas knep: Så får du ihop träningen med övriga livet

Kändis PTn Thomas ger dig sina bästa tips för att få ihop träningen med livet.