NOCCO BCAA, Livsmedel - NOCCO
Bild saknas

NOCCO BCAA

4.06 av 5
Fitnessveriges favorit!

- Kolsyrad dryck
- Berikad med BCAA
- Sockerfri
Storlek
1 st
25 kr
24-pack
386 kr
Smak
Carnival, Koffein

Vårt pris

386 kr
I lager
Fri frakt!
Skickas omgående  
FraktsättSkickasLeveranstid
Instaboxidag 10:000-2 dagar
Bestidag 13:000-2 dagar
Postnordidag 16:001-3 dagar
Core BCAA Powder
400 g
Core BCAA Powder
239 kr
 
4,8
4.79 av 5
Tips
Celsius BCAA
330 ml
Celsius BCAA
27 kr
 
Andra har köpt
Celsius
24-pack
Celsius
379 kr
 
4,8
4.79 av 5
Andra har köpt
  • Produktbeskrivning
  • Näringsinnehåll
  • Recensioner (31)
  • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

NOCCO energidryck med BCAA

NOCCO är en färdigblandad BCAA dryck som används av hela Fitnessverige. Det är den perfekta energidrycken att släcka törsten med både innan, under eller efter träningen. NOCCO finns i flera underbara smaker både med och utan kolsyra och alla är de berikade med minst 2500 milligram av aminosyrorna BCAA per burk. Drycken är framtagen i Sverige och har spridits som en löpeld på marknaden där den tagit aktiva människor med storm.

  • Kolsyrad dryck utan kolhydrater och fett
  • Berikad med BCAA och vitaminer
  • Finns med och utan koffein
  • Koffein medverkar till mentalt fokus
  • Finns även utan kolsyra

Vad är NOCCO BCAA?

NOCCO står för No Carbs Company och är ett svenskt företag som lanserade sin första produkt i december 2014. Idag har de ett brett utbud av olika produkter och smaker som även säljs runt om i hela världen. Som namnet antyder så är NOCCO (No Carbs) en kalorifri dryck som passar alla personer. Sedan den första drycken presenterades på marknaden så har intresset och populariteten vuxit enormt för denna funktionsdryck. Uppståndelsen för denna dryck är inte bara bland träningsinriktade, träningsintresserade och personer inom fitness, den har även fått ett stort uppsving bland alla som väljer att leva en sundare och hälsosammare livsstil. Drycken finns både med och utan koffein och alla NOCCO BCAA drycker är sockerfria så att dina blodsockernivåer inte påverkas.

NOCCO BCCA är helt enkelt den perfekta träningsdrycken i samband med aktivitet eller vid andra tillfällen då du behöver en extra energikick, eftersom många av smakerna även innehåller koffein. Som de flesta drycker är den godast att servera väl kyld och de fruktiga smakerna ger dessutom en fräsch arom som får dig att längta till nästa gång du öppnar en burk.

NOCCO BCAA har vunnit pris i kategorin Årets träningsboost utsedd av den professionella juryn i Swedish Health Awards 2017.

Blir jag stark av BCAA?

NOCCO innehåller BCAA vilket är intressanta aminosyror för dig som vill maximera din prestation under träning. BCAA står för grenade aminosyror vilket betyder att det i huvudsak rör sig om tre essentiella aminosyror. Dessa ingår i proteinsyntesen som är en process som ger musklerna tillväxt. Drycken passar därför bra innan och efter träningen för att ge extra stimulans till musklerna.

Antioxidanter

NOCCO BCAA innehåller bland annat grönt te med EGCG. Grönt te är en traditionell dryck som funnits i tusentals år och som traditionellt sett uppskattats både som sällskapsdryck och hälsodryck. Fördelen med grönt te framför svart är att teet inte tillåtits oxidera och därför behållit alla antioxidanter. För våra celler är antioxidanter viktiga då de skyddar mot fria radikaler som bryter ned kroppen.

NOCCO BCAA dryck innehåller även sex olika vitaminer såsom vitamin D och flera olika B-vitaminer. Vitamin D är en viktig vitamin för framförallt immunförsvaret och benstommen. Vitamin B är en grupp vattenlösliga vitaminer som har olika funktioner i kroppen där de bland annat stimulerar ämnesomsättningen, immunförsvaret och celldelningen.

Välj rätt burk

NOCCO finns nu inte bara i en uppsjö av olika smaker, de finns även med olika innehåll och inriktningar. I No Carb Companys portfolio hittar vi bland annat NOCCO BCAA, NOCCO BCAA +, NOCCO PWO, NOCCO FOCUS samt TWENTY BY NOCCO.

Den populäraste sorten av familjemedlemmarna är NOCCO BCAA som har en blå burk (om det inte är en limited edition smak, då utseendet på burken brukar karaktärisera årstiden eller burkens innehåll). NOCCO BCAA i blå burk är kolsyrad, innehåller uppiggande koffein och aminosyran L-karnitin, som har blivit extra uppskattad i samband med fettförbränningsträning. För dig som vill ha samma goda innehåll som NOCCO BCAA men utan koffein ska då välja den röda burken. Vill du inte ha koffein men är i behov av lite extra aminosyror är NOCCO BCCA+ i grön burk något för dig, den innehåller även en högre andel BCAA än de övriga dryckerna.

NOCCO PWO är en färdigblandad Pre-Workout produkt med beta- alanin, koffein, citrullin, arginin, vitaminer och BCAA, perfekt för dig som har glömt din pwo hemma och redan är på väg till gymmet.

NOCCO FOCUS är speciellt framtagen för dig som älskar gaming och vill ha ett sockerfritt alternativ till energidryck. Innehåller koffein, grönt te och L-teanin som hjälper dig att hålla dig pigg och fokuserad med koncentrationen på topp!

TWENTY BY NOCCO är en iskaffe med hela 20 gram protein och 87 milligram koffein per burk. Den har även ett lågt innehåll av fett och kolhydrater, perfekt för dig som älskar islatte men vill ha ett nyttigare alternativ.

NOCCOs smakhistoria

NOCCO BCAA CARNIVAL

2018-03-28 släpptes Nocco Carnival - Limited Edition. Med dess uppfriskande smak från exotiska frukter kastas du in en skön sommar rytm med sol, dans, musik och inspiration från fartfyllda karnevaler.

NOCCO BCAA+ HALLON/CITRON (koffeinfri)

2018-01-11 rivstartade man det nya året med att släppa Hallon/Citron. En frisk och fräsch bubblare som tillhör NOCCO BCAA+ familjen och därmed innehåller hela 5000 milligram BCAA per burk och är koffeinfri.

NOCCO BCAA GOLD JUBILEUM

2017-12-26 Nocco firar 3 år som företag med en sprakande nyhet: Nocco Gold med smak av refresher. Nocco Gold är en Limited Edition smak och finns enbart i en begränsad upplaga.

NOCCO BCAA SKUM TOMTE

2017-10-23 kom en kär favorit på återbesök, Skum Tomte. Liksom tomten han själv hoppas vi att denna Limited Edition smak gör ett tillfälligt besök även denna vintern.

NOCCO FOCUS MELON CRUSH

2017-09-06 släpptes en ny smak i Focus familjen - Melon Crush. som har en god smak av vattenmelon och påminner lite om melontuggummin som man tuggade på tills man fick kramp i käken när man var mindre.

TWENTY BY NOCCO

2017-06-26 tog NOCCO sin produktutveckling till en ny nivå genom att flörta med alla oss kaffedrickare som även vill få i sig protein på varje tänkbara sätt - Protein Coffee. Iskaffe med hela 20 gram protein per burk.

NOCCO BCAA CARIBBEAN

2017-03-28 med inspiration från karibien och friska smaker av annans blev den goda Limited Edition smaken Caribbean så populär så att den fick stanna och bli en del av familjen och standardutbudet. Smaken blev även så uppskattad så att NOCCO gjorde sin första isglass i denna karibiska smak.

NOCCO SKUM HARE

2017-03-02 blev NOCCO årets Påskhare genom att lansera Limited Edition smaken Skum Hare, var den en nära vän till Skum Tomte eller skilde de sig åt i smaken? Oavsett vad så gillar vi alltid Nocco för deras nyttigare alternativ till energi.

NOCCO BCAA CASSIS

2017-01-16 fick det uppskattade och klassiska svenska bäret äntligen smaksätta en NOCCO. Vi pratar självklart om Cassis som har smak av friska svarta vinbär.

NOCCO BCAA SKUM TOMTE

2016-10-27 detta året kom tomten tidigt och levererade julsmaken av NOCCO som var Skum Tomte, en smak som blev en stor hit bland många.

NOCCO PWO BLUE RASPBERRY & NOCCO PWO CHERRY

2016-07-15 lanserades en dryck mer specifikt för att intas innan träning för att maximera din prestation. NOCCO PWO innehåller förutom BCAA och koffein även beta-alainin och sju olika vitaminer. NOCCO PWO finns i två smaker, Blue raspberry och Cherry.

NOCCO BCAA TROPICAL

2016-06-08 kom den första Limited Edition sommarsmaken med vibes från tropiska stränder och rosa flamingos. Denna smak skulle som sagt bara vara här på tillfälligt besök över sommarmånaderna men då den blev så folkkär och uppskattad blev den snabbt en del av familjen, så att du även under hösten kunde drömma dig tillbaka till de varmare dagarna.

NOCCO BCAA APELSIN (Utan kolsyra)

2016-01-15 lanserades den andra smaken av NOCCO utan kolsyra i apelsinsmak. En smak som nu dessvärre har tagits bort från deras sortiment.

NOCCO BCAA+ ÄPPLE (Koffeinfri)

2016-01-04 rivstartade de även detta året med en ny smak i den koffeinfria familjen med en BCAA+ i smak av äpple.

NOCCO FOCUS COLA

2015-11-30 introducerades en ny produkttyp av energidryck för alla som älskar gaming - Nocco Focus. Sockerfri kolsyrad dryck med koffein, L-theanin och vitamin B6 som är framtagen i samarbete med NIP, för att du ska kunna hålla fokuset på gamingen hela natten.

NOCCO BCAA JULMUST

2015-11-06 släppte NOCCO sin allra första Limited Edition smak - Julmust. En smak som fick lite blandad reaktion bland kunderna. Men som vi alla vet gjorde de revansch på smak fronten året efter med Skum Tomte.

NOCCO BCAA HALLON (Utan kolsyra)

2015-10-01 fick NOCCO-familjen en till familjemedlem genom en ny produkt - NOCCO BCCA utan kolsyra. Den första smaken som släpptes och som finns kvar än är den friska smaken av Hallon.

NOCCO BCAA CITRON/LIME

2015-06-14 gav de ut den fräscha och friska smaken av Citron/Lime. En smak som snabbt blev en storsäljare och som har hållit sig kvar i utbudet.

NOCCO BCAA PERSIKA

2015-04-07 introducerades den fruktiga smaken av Nocco BCAA Persika. Även denna smaken har fått hålla sig kvar i sortimentet efter alla dessa år.

NOCCO BCAA PÄRON

2014-11-29 kom NOCCO ut på marknaden och lanserade sina första smaker av de funktionella sportdryckerna med grenade aminosyror. Päron var en utav dessa smaker och är en smak som har hållit ända sedan starten och som ännu är kvar i NOCCO-familjen.

NOCCO BCAA RÖDA BÄR

2014-11-29 släpptes även smaken Röda Bär som hade söta toner av jordgubb, hallon och röda vinbär. En smak som längre inte finns kvar i deras sortiment.

NOCCO BCAA+ CITRUS/FLÄDER (Koffeinfri)

2014-11-29 introducerades även två koffeinfria alternativ som fick namnet NOCCO +, då de innehåller mer BCAA och mer vitaminer än NOCCO med koffein. Citrus/Fläder var en av de första koffeinfria alternativen och som har hållit sig kvar i utbudet.

NOCCO BCAA+ JORDGUBB/RABARBER (Koffeinfri)

2014-11-29 släpptes även det koffeinfria alternativet Jordgubb/Rabarber, som hade fräscha sommar toner. Denna smak blev kanske inte så folkkär som de hade hoppats på då den längre inte finns kvar i sortimentet.

Varumärke

Lär dig mer

 

Stor guide om BCAA

BCAA är ett aminosyratillskott som stimulerar proteinsyntesen.
Näringsinnehåll
Produktrecensioner (31)
Patrik, 2017-10-16
Godaste Noccon.
Rebecka, 2017-08-21
Hur snabb o enkel leverans som möjligt. 10/10. Finns inget o klaga på.
Ayda, 2017-08-18
En stor favorit!!
Cissi, 2017-06-01
Otroligt god
Sasha, 2017-05-14
Riktigt bra produkt
Rebecka, 2017-04-09
Bra smak!
Christina, 2017-03-30
Jordgubb/Rabarber kan jag inte vara utan. Även Päron är en favvo!!!!:))
Christina
Emma, 2016-09-01
Köpte apelsinsmak, väldigt god och inte alls för söt. Tycker att den dämpar sötsuget och ger en bra kick av koffein, dom dagarna jag dricker kaffe blir kicken mindre märkbar.
Stig, 2016-07-17
Ny favoritt!
Linn, 2016-07-13
magiskt god :)!!
Viktigt: Alla kommentarer uttrycker kundens/författarens åsikter. Svenskt Kosttillskott kan därför inte ta ansvar för att information är korrekt utan ska ses som en vägledning från andra personer.

Medelbetyget är uträknat från de senaste 100 kommentarerna.
Leverans & betalning

Produktrekommendationer

Core BCAA Powder
400 g
Core BCAA Powder
239 kr
 
4,8
4.79 av 5
Tips
Celsius BCAA
330 ml
Celsius BCAA
27 kr
 
Andra har köpt
Celsius
24-pack
Celsius
379 kr
 
4,8
4.79 av 5
Andra har köpt
BarebellsMilkshake
330 ml
Barebells Milkshake
22 kr
 
Andra har köpt

Andra kampanjprodukter

Julikampanjer
Core Betakaroten
30 kaps
Core Betakaroten
Nyhet
109 kr
 
BSN Amino X
435 g
BSN Amino X
-20%
172 kr
215 kr
4,8
4.84 av 5
Cold/Hot Pack
1 st
Mueller Cold/Hot Pack
-24%
37 kr
49 kr
Core Protein Pro
800 g
Core Protein Pro
299 kr
 
4,7
4.67 av 5
SprayTan In A Can
150ml
SprayTan In A Can
139 kr
 
4,1
4.15 av 5
BCAA Pulver
250 g
Better You BCAA Pulver
289 kr
 
5,0
5 av 5
Proteinchoklad
80 g
Pandy Protein Chocolate
-34%
19 kr
29 kr
3,0
3 av 5
Core Performance
630 g
Core Performance
-24%
289 kr
379 kr
4,7
4.67 av 5
3 x Proteinella
3 x Proteinella
-19%
119 kr
147 kr
Micro Whey Active
1 kg
Micro Whey Active
-18%
179 kr
219 kr
4,6
4.63 av 5
Egg Protein
1 kg
Self Omninutrition Egg Protein
-35%
219 kr
339 kr
4,0
4 av 5
Magnesium Citrat+
100 kaps
Core Magnesium Citrat+
-25%
74 kr
99 kr
Core EAA Powder
600 g
Core EAA Powder
-18%
229 kr
279 kr
4,9
4.94 av 5
Core BCAA Powder
400 g
Core BCAA Powder
239 kr
 
4,8
4.79 av 5
Betakaroten
30 kaps
Betakaroten
3 för 2
99 kr
 
4,7
4.74 av 5
Protein Pancakes
1,8 kg
Core Protein Pancakes
359 kr
 
4,7
4.67 av 5
Core Green Coffee
60 kaps
Core Green Coffee
199 kr
 
4,8
4.79 av 5
Garcinia Cambogia
90 tabl
Core Garcinia Cambogia
149 kr
 
4,3
4.33 av 5
100% Whey
2273 g
100% Whey Gold Standard
-10%
539 kr
599 kr
4,8
4.77 av 5
Core Inositol
120 kaps
Core Inositol
-25%
112 kr
149 kr
Core Whey Protein
1 kg
Core Whey Protein
159 kr
 
4,5
4.45 av 5
Core Kolin
60 kaps
Core Kolin
-25%
74 kr
99 kr
Protein Candy
12-pack
Pandy Protein Candy
-29%
228 kr
319 kr
5,0
5 av 5
Proteinchips
10-pack
Pandy Protein Crispies Paprika
-27%
189 kr
259 kr
Omega-3
280 kaps
Self Omninutrition Active Marin Omega-3
-31%
109 kr
159 kr
4,9
4.91 av 5
Chocolate Peanuts
12-pack
Pandy Chocolate Coated Peanuts
-29%
228 kr
319 kr
Shirataki Nudlar
10 st
Shirataki Nudlar
225 kr
 
4,5
4.5 av 5
Core Power
550 g
349 kr
 
5,0
5 av 5
Core Recovery
1250 g
299 kr
 
Core Endurance
840 g
229 kr
 
Female Vitamins
60 kaps
Core Female Vitamins
-25%
89 kr
119 kr
4,7
4.71 av 5
Zero Topping
290 ml
Bodylab Zero Topping
49 kr
 
Corticut
120 kaps
Self Omninutrition Corticut
-40%
179 kr
299 kr
Betakaroten Plus
30 kaps
Betakaroten Plus
Nyhet
149 kr
 
Ärt & Havreprotein
1 kg
318 kr
 
4,5
4.5 av 5
Arctic Omega-3
180 kaps
Arctic Omega-3
129 kr
 
4,7
4.69 av 5
Casein
1 kg
Self Omninutrition Casein
-23%
239 kr
309 kr
3,6
3.56 av 5
BCAA med Koffein
400 g
Core BCAA Powder + Koffein
-26%
199 kr
269 kr
5,0
5 av 5

Andra kunder har även köpt

53% Protein Bar
1 st
Multipower 53% Protein Bar
22 kr
 
4,9
4.9 av 5
Andra har köpt
BURN
120 kaps
BURN
269 kr
 
4,5
4.52 av 5
Andra har köpt
Betakaroten
30 kaps
Betakaroten
3 för 2
99 kr
 
4,7
4.74 av 5
Barebells Bar
1 st
Barebells Protein Bar
23 kr
 
5,0
5 av 5
Andra har köpt
FAST ROX Bar
1 st
FAST ROX Bar
25 kr
 
Andra har köpt
NOCCO Focus 2
24-pack
NOCCO Focus 2
479 kr
 
Andra har köpt
ICIW Pants Men
ICANIWILL ICIW Pants Men
-30%
489 kr
699 kr
S
M
L
XL
SmartShake 600ml
Neon Blue
SmartShake Original2GO 600 ml
99 kr
 
Andra har köpt