Lövbiffsgryta med soltorkade tomater

Denna lövbiffsgryta får fantastisk smak av persilja och soltorkade tomater och är dessutom rik på protein. Lättlagat och perfekt till helgen!

Spaghetti och en gryta med lövbiff och soltorkade tomater.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi465 kcal
Protein37,3 g
Kolhydrater47,5 g
Fett12,3 g
Fibrer6,8 g
4 portioner
500 g lövbiff
150 g soltorkade tomater
1 dl färsk, hackad persilja
3 dl mager matlagningsgrädde
salt & svartpeppar
4 portioner spaghetti eller bönpasta

Tillredning

Stek lövbiffen i 1/2 -1 minut på varje sida. Skär köttet i strimlor och lägg i en kastrull. 

Hacka de soltorkade tomaterna och blanda ner med köttet. Tillsätt matlagningsgrädden och den hackade persiljan och koka upp. Låt småkoka i ett par minuter och smaka sedan av med salt och peppar. 

Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen och servera med lövbiffsgrytan. 

Ingredienser

 
Soja Fettuccine
 
Spaghetti
 
Soy Bean Fettucine
 
Soy Bean Spagetti

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej