Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Återhämtning med massagepistol

Med en massagepistol kan du få en bra och djupgående massage utan att gå till massören. En bra investering om du tränar eller har ont i kroppen och behöver mjuka upp musklerna.

Massagepistol.

En massagepistol kan du använda när du behöver hjälp att frigöra triggerpunkter, stimulera bindväven, öka blodcirkulationen, mjuka upp eller förebygga stela och ömma muskler. Den är enkel och smidig att använda och du kommer åt att trycka lite extra på ställen som andra massageprodukter inte riktigt når.

Vad är en massagepistol bra för?

Effektiv uppvärmning

Vi har alla varit där när man har sån träningsvärk att vi funderar på att hoppa över ett träningspass för att man knappt kan röra sig. Massage är oslagbart när det gäller att kicka igång och mjuka upp stela och trötta muskler. Massagepistolen kan därmed hjälpa dig att värma upp och komma igång med ditt pass snabbare.

Optimerad återhämtning

Studier har visat att massage efter ett träningspass kan minska träningsvärken, vara inflammationshämmande och påskynda återhämtningen. Med en massagepistol i träningsväskan kan du enkelt och smidigt ta upp den efter träning och optimera din återhämtning.

Läkande

Massage kan påskynda läkningsprocessen av dina muskler samt hjälpa till att förebygga nya skador. Massage förbättrar blodcirkulationen i musklerna så att områdena som är skadade läker snabbare.

Hantera stress

Stela och ömma muskler kan även bero på stress, framförallt om du är stel runt axlar och nacke. Förutom att du blir mjukare i dessa områden när du masserar dem frigörs även endorfiner. Endorfiner är kroppens egna morfin och som gör att du mår bra, skapar lyckokänslor och kan även lindra smärta och få dig att stressa ner. Med en massagepistol kommer du enkelt åt dessa områden på egen hand.

Produkter

 
Flowlife Flowfeet
 
Flowlife Flowgun Go!
 
Massagepistol
 
Flowpillow Heat
 
Flowgun Pocket

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej