Bild saknas

Probi Mage

4.75 av 5
Ta hand om din mage för ditt välmående.

- Lactobacillus plantarum
- 10 miljarder bakterier
- För tarmfloran
Storlek
40 kaps
133 kr
80 kaps
194 kr

Vårt pris

133 kr
I lager
Fri frakt!
Skickas omgående  
FraktsättSkickasLeveranstid
Instaboxidag 10:000-2 dagar *
Bestidag 13:000-2 dagar *
Varubrevidag 16:001-2 vardagar
DHLidag 16:001-2 vardagar
Postnordidag 16:001-3 vardagar
MTDidag 17:002 vardagar
* Helgleverans beroende på din adress
Probio Vital
270 tabl
Probio Vital
419 kr
 
5,0
5 av 5
Tips
Enzym Vital
270 tabl
Enzym Vital
549 kr
 
Komplement
Laktas Vital
100 tabl
Laktas Vital
199 kr
 
Komplement
  • Produktbeskrivning
  • Näringsinnehåll
  • Recensioner (20)
  • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

Probiotika - nyttiga mjölksyrabakterier för magen

Probi Mage innehåller mjölksyrabakterier som vid flera kliniska studier visat på positiva effekter för maghälsan. Lactobacillus är en så kallad nyttig bakterie som har en gynnsam effekt på vår matsmältning samt mag- och tarmfloran. Det är också en magbakterie som har en kliniskt visad förmåga att överleva och kolonisera sig i tarmen.

  • Innehåller mjölksyrabakterien Lactobacillus plantarum 299v
  • Minst 10 miljarder bakterier i varje kapsel
  • Dosering – 1 kapsel per dag

Probi Mage ger dig en riktig boost av mjölksyrabakterier och varje kapsel innehåller minst 10 miljarder bakterier. Att ha en god maghälsa har visat sig stärka hela kroppens immunförsvar eftersom 70 % av immunförsvaret sitter i magen. Att verka för en välmående mage och tarm kan därför påverka vår hälsa positivt.

All tillverkning av Probi Mage sker under strikta kontroller och alla probiotika-stammar är GMO-fria samt tillverkas på anläggningar där det inte används några GMO-ingredienser. GMO står för Genetiskt Modifierad Organism, vilket alltså innebär att Probi Mage endast innehåller naturligt förekommande organismer som inte är framställda på genetisk väg.

Ta hand om din mag- och tarmflora

Många som lider av magproblem påverkas negativt i form av uppblåst mage eller problem vid toalettbesök. Mjölksyrabakterier har i flera kliniska studier visat sig ha positiv effekt på maghälsan genom att stödja immunförsvaret och öka näringsupptaget. Lactobacillus som är nyttiga mjölksyrabildande bakterier verkar genom att skydda mage och tarm mot skadliga bakterier, vilket i sin tur minskar risken för infektion och hjälper till att lindra symtom på vanliga tarmsjukdomar.

Mjölksyrabakterier finns naturligt i vår tarm men ibland vid sjukdom eller stress kan dessa nyttiga bakterier minska. Då kan det vara bra att stärka upp tarmfloran med nya mjölksyrabakterier som hjälper till att återställa balansen och förhindra tillväxten av skadliga bakterier.

I kosten hittar du mjölksyra i sura livsmedel såsom filmjölk och fermenterade grönsaker, till exempel i surkål. Tyvärr så fuskar livsmedelstillverkarna ibland vid tillverkningen av livsmedel, till exempel kan man tillsätta ättika till syrade grönsaker istället för att låta dem fermentera. Detta leder till att grönsakerna då inte får de naturliga mjölksyrabakterierna och tarmfloran får inte i sig de nyttiga bakterierna. Det kan därför vara bra att ge kroppen probiotiska bakterier i form av mjölksyrabakterier.

Varför behöver vi probiotika?

Ordet probiotika innebär levande bakteriekultur. I en frisk människas matsmältningssystem finns flera hundra olika typer av probiotiska bakterier som arbetar med att motverka skadliga bakterier. Det finns många olika typer av probiotika och de flesta har mycket svårt att överleva i vanliga livsmedel då de inte klarar av tillverkningsprocessen. Probiotikan i Probi Mage är däremot väldigt tålig och klarar därför av tuffa förhållanden.

Probiotika fungerar på ett positivt sätt för magen genom att den tillverkar starka syror i magsäcken som i sin tur sänker ph-värdet. Ett lägre ph-värde gör att miljön i magsäcken blir otrevlig för de syrakänsliga bakterierna som magen inte mår bra av.

Varumärke

Lär dig mer

 

Så bra är mjölksyrabakterier för din mage

Mjölksyrabakterier finns naturligt tarmarna och skyddar från skadliga bakterier.
Näringsinnehåll
Produktrecensioner (20)
Johanna, 2018-06-22
Jag har alltid haft uppblåst mage och har aldrig känt mig bekväm med det. Köpte dessa och har än så länge bara tagit 4 tabletter och de fungerar verkligen. Min uppblåsta mage är som bortblåst redan! Helt fantastiskt och jag och min mage mår så mycket bättre. Kommer fortsätta äta dessa alltid!
Aisha, 2018-03-25
Jag har IBS och inte ens inolaxol hjälper mig. Det har är bästa jag testat! får inte ballong mage och INTE ont längre! helt imponerad när inget annat funkat tidigare! äntligen inga bekymmer med magen! så nöjd
Denise, 2017-04-07
Har haft IBS sedan 2008 med diarrer, gaser och otroligt uppsvälld mage. Har tidigare tagit Imodium som jag istället blir förstoppad av. Nu tar jag de väldigt sällan. Sen jag började med probimage har jag haft mycket mindre besvär! Visst händer det fortfarande att jag blir dålig någon gång ibland men det är markant skillnad från förut. Något som även jag och andra reagerat på är att min mage har blivit mycket plattare. Kommer absolut inte sluta med detta, beställer en ny burk så fort min gamla är slut.
girlie, 2015-10-16
Efter bara 5 dagar har min magen förändrats helt, detta efter 15 år av uppblåshet, gaser, toalettbesök.
Malin, 2013-11-25
Mycket bra! Skönt att slippa allt socker som är i tex proviva med flera
micke, 2013-09-17
mycket bra MIN mage e helt förändrad ej uppblåst på kvällen o efter jag ätit
monica, 2012-06-23
Jag har 3 tabl. kvar i burken. De har redan visat sig vara bra för min balongmage som var hård och spänd som ett trumskinn. Det som är allra bäst är att jag är laktosintolerant och faktiskt kan äta vad som helst och behöver inte sitta på toaletten och ha djävulskt ont imagen.
Anita, 2012-04-12
Hej. Har nu tagit Probi:Mage i 40 dagar
och jag tycker att dom är riktigt, riktigt bra. Min mage har "halverats"
Mår hur bra som helst och tänker fortsätta med dom i resten av mitt liv.
Berit, 2011-12-05
Jag har ätit Probi Mage under cirka ett halvår och funnit att magen har skött sig utomordentligt bra. Det är inte många kost- tillskott som så snabbt ger så god effekt.
Cicci, 2011-08-12
Jag har ulcerös proktit sen flera år tillbaka, och har haft otaliga jobbiga och smärtsamma skov under dessa år. Sen jag provade Probi Mage i början på mars har jag inte haft ett enda skov; det är 5 månader sedan! Jag kan äta i princip vad som helst numera. Jag testade en gång att vara utan Probi Mage i 2 veckor och då kom ballongmagen tillbaka direkt! Rekommenderade det till min lillebror som har bråck på magmunnen och sår på tolvfingertarmen, och han har efter 1,5 v med Probi Mage blivit av med sina magplågor! Så himla glad över att äntligen ha hittat nåt som funkar!
Viktigt: Alla kommentarer uttrycker kundens/författarens åsikter. Svenskt Kosttillskott kan därför inte ta ansvar för att information är korrekt utan ska ses som en vägledning från andra personer.

Medelbetyget är uträknat från de senaste 100 kommentarerna.
Leverans & betalning

Produktrekommendationer

Probio Vital
270 tabl
Probio Vital
419 kr
 
5,0
5 av 5
Tips
Enzym Vital
270 tabl
Enzym Vital
549 kr
 
Komplement
Laktas Vital
100 tabl
Laktas Vital
199 kr
 
Komplement
LactoVitalis Pro
30 kaps
Holistic LactoVitalis Pro
268 kr
 
Andra har köpt

Andra kunder har även köpt

BURN
120 kaps
BURN
269 kr
 
4,5
4.5 av 5
Andra har köpt
Vitamin D3 4000 IE
120 kaps
Vitamin D3 4000 IE
149 kr
 
5,0
5 av 5
Andra har köpt
Ärt & Havreprotein
1 kg
318 kr
 
4,3
4.31 av 5
Andra har köpt
Vitamin D3
120 kaps
Puori Vitamin D3
135 kr
 
Andra har köpt