Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Nyårslöftet - Tre träningsresor

Vill du komma igång med träning efter jul och nyår och behöver inspiration, tips och vägledning? Du har nu chansen att följa med oss, på Svenskt Kosttillskott, på tre olika träningsresor: bygga muskler, kom i form och tillbaka efter graviditet. Välj den resa du vill följa och ta del av tränings- och kostschema och värdefulla tips.

12 veckor har gått och våra deltagare har nu kommit i mål på deras olika resor. De har fått ny kunskap, nya insikter, nya rutiner och ny energi samt gjort grymma resultat. Se hur det gått för Linnea i resan bygga muskler, Niclas i resan kom i form och Karoline i resan tillbaka efter graviditet. Få tränings- och kosttips till din egen träningsresa och ta del av både upp- och nedgångar som uppstått under resans gång!

Se senaste avsnittet nedan:

Under tre månader får du följa våra tre deltagare på deras unika träningsresor: Linnea i sin resa för att bygga muskler, Karoline i sin resa tillbaka från graviditet och Niclas i sin resa kom i form. De tre deltagarna är alla personal på Svenskt Kosttillskott med olika roller på företaget. Genom uppdateringar veckovis i film, bild och text får du ta del av deras resor och en chans att själv hänga med och göra din egen träningsresa. Under nyårslöftet har våra deltagare hjälp av en coach. Vi har Sara Söderström som är med på resan tillbaka från graviditet och Thomas Skoglund som är med på resorna bygga musker och kom i form.

Lär känna våra deltagare

Under 12 veckor kommer vi att följa våra tre medarbetare på Svenskt Kosttillskott på deras träningsresor. Alla med olika mål och förutsättningar. Du kommer i deras dagböcker kunna följa med- och motgångar, tränings- och kostschema och värdefulla tips!

Porträtt på två kvinnor och en man i gymmiljö.Våra deltagare på nyårslöftet. Från vänster: Linnea, Karoline och Niclas.

Linnea - Bygga muskler

Linnea är 23 år gammal och jobbar med inköp på Svenskt Kosttillskott. I hennes resa kommer hon att fokusera på att bygga muskler och att ta träningen till nästa nivå. Linnea tror att hennes största utmaning kommer att vara att pusha sig själv till att hela tiden bli starkare.

Följ Linneas nyårslöfte: Bygg Muskler

Karoline - Tillbaka efter graviditet

Karoline jobbar som sitekoordinator på Svenskt Kosttillskott och är ansvarig för våra utländska butiker. I hennes resa får vi följa hennes resa tillbaka från graviditet, där hon vill få in rutiner för träning och kost som fungerar med hennes vardag som tvåbarnsmamma. Hon tror att den största utmaningen kommer att vara att inte äta allt man blir sugen på och att faktiskt hålla de nyvunna rutinerna även när nyråslöftet är klart!

Följ Karolines nyårlöfte: Tillbaka efter graviditet

Niclas - Kom i form

Niclas är graphic manager och chef över den grafiska avdelningen på Svenskt Kosttillskott. Han jobbar med grafisk formgivning och fotografering. I hans resa får vi följa honom för att komma igång med träningen igen och komma i form. Han tror den största utmaningen kommer bli att få motivationen till att faktiskt ta sig till gymmet!

Följ Niclas nyårslöfte: Kom i form

Lär känna våra coacher

sara söderström

Sara Söderström är personlig tränare, hälsocoach samt gruppträningsinstruktör i bland annat spinning, bodypump och trx. Hennes drivkraft inom träning och varför hon jobbar som personlig tränare är att se klienter lyckas med det som de trodde var omöjligt.

Saras motto är: Låt inget hindra dig!


Sara coachar Karoline.

Thomas Skoglund

Thomas Skoglund jobbar som personlig tränare sedan 15 år tillbaka men har även en bakgrund som journalist. Han brinner för att hjälpa sina klienter att bli deras "bästa jag". Thomas vill visa att träning tillhör alla, oavsett vilket mål man har.
-Vi har härifrån och framåt, låt oss göra det bästa av den resan!

Thomas coachar Niclas och Linnea.


Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej