Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Ambassadörer

Gabriel Wallmark - Tresteg

Gabriel Wallmark är en friidrottare specialiserad på tresteg. Lär känna vår ambassadör!

Porträtt på friidrottaren Gabriel Wallmark.Gabriel Wallmark är en friidrottare med målet om att tävla med de bästa i världen.

Vem är Gabriel Wallmark?

Friidrottaren Gabriel har tränat sedan han var 7 år och har hunnit testa flera sporter som fotboll, tennis och karate innan han fastnade helt för friidrott och specialiserade sig på tresteg. Förutom friidrott är han även musiker och har sedan en tid engagerat sig inom e-sport. Under de senaste 6 åren har han tränat med sin coach Yannick Tregaro och har haft en stabil utveckling inom sin idrott.

Mina mål är att kunna utveckla min hoppning för att nå min kropps absolut högsta kapacitet för att nå världstoppen inom de närmaste åren och tävla med de bästa i världen!

Gabriels typiska träningsvecka

En vanlig träningsvecka för Gabriel består oftast av två kvalitetspass där de hoppar och springer tufft, ett styrkepass på gymmet och två lättare pass för att få igång blodcirkulationen.

Gabriels 3 bästa motivationstips

1. Fokusera alltid på det du gjort bra, även de dagar då träningen eller tävlingen inte gick precis som du ville. Då blir det lättare att också analysera det som gick mindre bra i efterhand med ett positivt mindset om att bli bättre till nästa tillfälle.

2. Sätt mål som varken är för lätta eller för svåra att nå, ett bra exempel är att slå personligt rekord. Du vet då att du kommer behöva prestera bättre än du gjort innan och behöver inte heller jämföra dig med någon annans prestation.

3. Gör det till en rutin, när kroppen och hjärnan vant sig vid att träna så kommer det alltid bli mycket lättare och roligare att utföra passet, oavsett om passet är tufft eller lätt.

Det bästa med att vara ambassadör för Svenskt Kosttillskott

- Man får samarbeta tillsammans med ett team där alla är motiverade och drivna till att hjälpa andra med sin idrott. Snabba och lättillgängliga produkter som proteinbars, energidrycker och vitaminer är väldigt viktigt för många idrottare, och Svenskt Kosttillskott är proffs på att erbjuda exakt just det som jag och många andra behöver.

Gabriels favoriter

Core Protein Bar 2.0, Core Recovery och Core Frukost Bar.

- Dessa hjälper mig både att komma igång på morgonen med snabb och bra energi som står sig, samt ger mig en bra mängd kolhydrater och protein direkt efter träning där det behövs som mest.

Gabriels sport

Friidrott, specieliserad på tresteg.

Gabriels placeringar genom tiderna

Guld i junior-VM och -EM 2021

3 stycken SM-guld

2:a junior-EM män under 23 år

Stoltast över i karriären

- Det jag är mest stolt över är min förmåga att kunna prestera som bäst när det gäller. På mästerskap och andra stora tävlingar kan jag ofta få fram positiv kraft och energi till min hoppning.

Fun fact

- Jag är usel på att stå på händer.

Instagram

@gabrielwallmark

Gabriels Favoriter

 
Core Recovery
 
Core Protein Bar 2.0
 
Frukostbar

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Lär dig mer

 
Vägen mot guldet - Trestegshopparen Gabriel Wallmark

Vägen mot guldet - Trestegshopparen Gabriel Wallmark

Möt aktuella friidrottaren Gabriel Wallmark och ta del av hans väg mot guldet.