Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Tillskott vid uteblivna resultat

Uteblivna resultat trots stenhård träning?
Låt smarta kosttillskott hjälpa dig på traven. Här är kändistränarens tre sommarfavoriter.

Ibland kan även den starkaste hjärnviljan och disciplinen behöva välriktade knuffar i rätt riktning. Inte minst när sommarresultaten står på spel. Här är kosttillskotten som maximerar effekterna av dina kostsamma träningstimmar.

BCAA

Muskelmassans bästa vän

Varför?
Tillskottet med stort T. BCAA består nämligen av smart utvalda aminosyror som hjälper kroppen bibehålla dess befintliga muskelmassa, samtidigt som den stimulerar uppbyggnaden av ny. En kombination speciellt värdefull under förbrännande och kalorilsnåla dieter. Med andra ord – ett måste för dig som strävar efter strandformen, men samtidigt inte önskar tappa dyrbar muskelmassa.

Hur?
En skopa innan träning samt en skopa direkt efter träning för bästa resultat. Välj din favoritsmak och blanda med vatten, eller rakt ned i proteindrinken. Enkelt, effektivt och välsmakande!

BCAA

 
Core BCAA Powder
 
BCAA med Koffein
 
Core BCAA Caps

BURN

Fettdepåernas värsta fiende

Varför?
Visst, marknaden fullkomligt översvämmas med fettförbrännare - men ingen likt denna. Tack vare BURN’s fullproppade och finkalibrerade innehåll tillskansas kroppen allt den behöver för effektiviserad fettförbränning – och lite till.

Här samsas aptitdämpare, blodsockerstabiliserare, koffein (valfritt) och antioxidanter på löpande band. Allt för att skapa sann valuta för dina tuffa träningspass!

Hur?
Svälj två kapslar på morgonen och ytterligare två innan träningspasset, förutsatt att du inte tränar direkt på morgonen.

Core Waterloss

Smarta örter, för smarta resultat

Varför?
Kosttillskottet för dig som vill bli av med oönskad vätska och skapa hårdare look. Oavsett om du behöver tappa några extrakilon inför kommande tävling eller önskar slimma till kroppen av estetiska skäl är Core Waterloss preparatet för dig.

Dess komplexa uppbyggnad innehåller såväl växt- som örtextrakt med utdrivande egenskaper, och har dessutom berikats med viktiga vitaminer som hjälper kroppens normala energiomsättning. Allt på helt naturlig väg.

Hur?
Skölj ned två kapslar på morgonen och två på kvällen. Svårare behöver det inte vara.

REKOMMENDERADE PRODUKTER

 
Core Waterloss
 
BURN

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej