Proteinpulver

Protein är musklernas byggstenar och en av de viktigaste komponenterna för dig som är ute efter att bygga upp din muskelmassa eller hjälpa till att motverka muskelnedbrytning. Proteinpulver är ett enkelt, gott och prisvärt sätt att få i sig protein i tillräckliga mängder under dagen. Och det finns många olika sorters protein att tillgå.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 97 produkter
Urval
Varutyp
Vasslekoncentrat25 Vassleisolat12 Hampaprotein9 Äggprotein7 Kasein7 Trefasprotein6 Risprotein6 Biffprotein6 Sojaprotein5 Havreprotein5 Visa fler
Varumärke
Self Omninutrition16 Svenskt Kosttillskott10 Pro Nutrition8 Optimum Nutrition7 Holistic6 Wellaware5 Paleoethics 4 Scitec4 Fairing4 Superfruit4 Visa fler
Märkning
Låglaktos 49
Laktosfri 45
Fri fr. sötningsmedel 26
Steviasötad 10
Sortering
Popularitet
Grass Fed Beef
529 g
Paleoethics Super Serum
549 kr
 
1 2

Typer av proteinpulver

Vassleprotein och kasein är de två vanligaste proteinsorterna, som båda är olika varianter av mjölkprotein. Vassleprotein är perfekt både innan och efter träning och kan tas upp snabbt av kroppen, medan kasein bryts ner långsammare av kroppen och därför tar längre tid att tas upp. Därför kan kasein vara utmärkt att inta efter ett sent träningspass, för att bidra med muskelbyggstenar under natten när du sover. Biffprotein och äggprotein är andra proteinsorter med högt biologiskt värde, som dessutom passar dig som är känslig för laktos.

Det finns även en hel del vegetabiliska proteiner, såsom hampaprotein, risprotein, ärtprotein och sojaprotein som är utmärkta alternativ för dig som exempelvis är vegetarian eller vegan. Dessutom passar de dig som inte tål mjölkprotein eller laktos. Vi har även en hel del proteinsnacks och protein för matlagning i vårt sortiment, som kan fungera som roliga och underbart goda variationer till det vanliga proteinpulvret.