Proteinpulver

Protein är musklernas byggstenar och en av de viktigaste komponenterna för dig som är ute efter att bygga upp din muskelmassa eller hjälpa till att motverka muskelnedbrytning. Proteinpulver är ett enkelt, gott och prisvärt sätt att få i sig protein i tillräckliga mängder under dagen. Och det finns många olika sorters protein att tillgå.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 99 produkter
Urval
Varutyp
Vasslekoncentrat24 Vassleisolat14 Hampaprotein9 Kasein8 Risprotein7 Trefasprotein6 Biffprotein6 Ärtprotein5 Äggprotein5 Sojaprotein5 Visa fler
Varumärke
Self Omninutrition15 Svenskt Kosttillskott11 Pro Nutrition8 Optimum Nutrition7 Fast6 Holistic6 Scitec5 Paleoethics 4 Fairing4 Superfruit4 Visa fler
Märkning
Låglaktos 52
Laktosfri 44
Fri fr. sötningsmedel 28
Steviasötad 9
Sortering
Popularitet
1 2

Typer av proteinpulver

Vassleprotein och kasein är de två vanligaste proteinsorterna, som båda är olika varianter av mjölkprotein. Vassleprotein är perfekt både innan och efter träning och kan tas upp snabbt av kroppen, medan kasein bryts ner långsammare av kroppen och därför tar längre tid att tas upp. Därför kan kasein vara utmärkt att inta efter ett sent träningspass, för att bidra med muskelbyggstenar under natten när du sover. Biffprotein och äggprotein är andra proteinsorter med högt biologiskt värde, som dessutom passar dig som är känslig för laktos.

Det finns även en hel del vegetabiliska proteiner, såsom hampaprotein, risprotein, ärtprotein och sojaprotein som är utmärkta alternativ för dig som exempelvis är vegetarian eller vegan. Dessutom passar de dig som inte tål mjölkprotein eller laktos. Vi har även en hel del proteinsnacks och protein för matlagning i vårt sortiment, som kan fungera som roliga och underbart goda variationer till det vanliga proteinpulvret.