0 produkter
0 kr
Gillar du tacos har du här en variant med lax istället för köttfärs.
Ingredienser | innehåll per portion | ||||||||
800g tärnad lax 5 paket shirataki nudlar 5 st ägg 250g hackad lök 250g delade cocktailtomater (50g per dag) 25g kokosfett 250g keso Persilja Vitlökspulver Örtsalt Tacokrydda 2,5 tsk vitlökspulver 2,5 tsk paprikapulver 2,5 tsk cayennepeppar 2,5 tsk persilja 2,5 tsk korianderpulver 2,5 tsk spiskummin 2,5 tsk stevia 5 tsk örtsalt |
|
Blanda ihop samtliga ingredienser till och blanda den därefter med den tärnade laxen. Låt sedan stå och marineras tills ugnen blivit varm.
Slå på ugnen på 180C.
Blanda sedan keson med hälften av rödlöken, persiljan, vitlökspulvret och smaka av med örtsalt.
Placera laxen i en stekpanna i ugnen i ca 5 minuter.
Tillaga shirataki nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Stek rödlök med kokosfett i 1 minut, blanda sedan i ägget och rör om snabbt i några sekunder. Blanda i shirataki nudlarna och låt allt fräsa i 1 minut. Krydda avslutningsvis med persilja, vitlökspulver och örtsalt.
Dela upp allt i 5 matlådor.