0 produkter
0 kr
Ät dig ordentligt mätt på en riktigt god kycklingrätt med kalorisnål fettuccine. Parmesanosten sätter guldkant på en redan lyxig dietmåltid.
Ingredienser 2 port |
| ||||||||||
200 g tärnad kyckling | |||||||||||
1 paket shirataki fettucini | |||||||||||
8 st coctailtomater | |||||||||||
30 g hackad lök | |||||||||||
2 st vitlöksklyftor | |||||||||||
100 g sparris | |||||||||||
0,3 dl flytande margarin | |||||||||||
10 g kokosfett | |||||||||||
10 g riven parmesan | |||||||||||
1/3 tsk paprikapulver | |||||||||||
1 tsk persilja | |||||||||||
Örtsalt |
1. Sätt ugnen på 180 grader.
2. Hacka lök och vitlök och stek tillsammans med tomaterna i kokosfett.
3. Lägg blandningen i en form och värm i ugnen ca 10 minuter.
4. Tillsätt sedan kyckling, paprikapulver och flytande margarin och sätt tillbaka i ugnen i 5 minuter.
5. Tillsätt sparrisen och låt grädda ytterligare 5 minuter.
6. När allt är klart, toppa med persilja, örtsalt och parmesan. Servera med Shirataki Fettucini.
Låt dig väl smakas med denna hälsosamma kycklingrätt utöver det vanliga!