Jessica Holmström tog silver i Bikini Fitness-debut

Jessica Holmström knep silver i bikinidebut

Jessica Holmström, sponsrad fitnessatlet hos Svenskt Kosttillskott, knep en prestigefull andraplats i sin debut i Bikini Fitness i tävlingen Tyngre Classic.

Jessica Holmström tävlar på scenen.

Den 2-3 maj var det inte bara debut för bodybuilding- och fitnesstävlingen Tyngre Classic. Även Team Svenskt Kosttillskotts sponsrade fitnessatlet Jessica Holmström deltog för första gången i Bikini Fitness, ett scenframträdande det utan tvekan slog gnistor om! Hon presterade med bravur framför domarna och efter en tuff finalomgång knep hon till sist en prestigefull silvermedalj.

- Det var en rolig tävling och jag är stolt över min pallplats! Jag är också väldigt glad över att ha haft min coach och mitt team bakom mig hela vägen, säger Jessica Holmström.

Jessica Holmström, silver i Bikini Fitness

Konkurrensen var hård denna söndag, med 17 tjejer i startfältet. Bland deltagarna fanns många välkända namn i branschen som tidigare tagit pallplatser. Denna gång hade de dock ingen chans. Jessica utmärkte sig genom sin vältränade fysik och symmetriska form tillsammans med en enorm utstrålning.

- Jag var säker på att Jessica skulle vinna! Hon såg stark ut på scenen och utstrålade prestation. Jag är otroligt stolt över att vara hennes coach, säger Martin Gilck, lagledare för Team Svenskt Kosttillskott.

Tyngre Classic är en nystartad tävling som löper över två dagar, där flera olika grenar inom fitness och bodybuilding finns representerade. Jessica Holmström deltog i grenen Bikini Fitness för tävlande över 168 cm. Det är en bedömningssport där deltagarna får poäng för muskelmassans definition och symmetri, men där man till skillnad från andra fitnessporter inte vill ha en alltför tydlig och stor muskelmassa, utan en mjukare form där en tight midja samt välformade axlar och säte står i fokus. Dessutom värdesätts även styling och karisma på scenen medan de obligatoriska poseringsmomenten utförs.

Vi är stolta över att ha Jessica som en del av vårt team och gratulerar henne till en välförtjänt pallplats. Vi ser fram emot att följa henne på kommande tävlingar framöver.

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Läs också

 

Stor fitness-guide: Så deffar du

Kom i fitnessform genom att deffa - vi tipsar om bäst kost och träning.
 

Så når du fitnessformen med rätt kost och träning

Kom i fitnessform - vi tipsar om bäst kost och träning för uppbyggnadsfasen.
 

Fitness för tjejer: Diet

Deff innebär fettförbränning och kaloriunderskott, ett måste för fitnessformen.
 

Fitness för tjejer: Uppbyggnad

Vägen till fitnessformen börjar med muskeluppbyggnad.
 

Recept: Fitnesshake Deluxe

Jordgubbsshake fylld med kokosvatten, frukt och protein.
 

Styrketräning och muskelökning för tjejer

Inspireras av Jessica Holmström för att bygga upp en muskulös fysik!
 

Recept: Proteinmousse

Krämig och proteinfylld mousse som är perfekt som mellanmål efter träningen.
 

Styrketräning för tjejer

Våga spendera tid på gymmet för att få den kropp du vill ha!
 

Adrienne Daudi tävlar i Bikini Fitness

Adrienne Daudi är en lovande Bikini Fitness atlet i början av sin karriär.
 

BeachForm för tjejer - Del 1

Kom i sommarform med hjälp av detta fyrastegsprogram!
Visa fler