Noga utvalt sortiment från Nutramino

Ledorden för skaparna bakom Nutramino har alltid varit att producera kosttillskott av näringsmässigt hög kvalité till rimliga priser och som är lättillgängligt för aktiva personer. Nutramino värdesätter kosttillskottets sammansättning för att de ska fylla en funktion hos individen samt ge en kännbar effekt. Alla Nutraminos kosttillskott är baserade på aktuell vetenskap inom nutrition och långvarig idrottslig erfarenhet, och tillmötesgår alla EUs krav på säkra kosttillskott.

I Nutraminos sortiment finns bland annat proteinbars, proteinshakes, recovery shakes samt energidryck. Samtliga av Nutraminos produkter är utformade med specifika ändamål, men gemensamt för Nutraminos kosttillskott är att de ska vara lättillgängliga för individen, ha god smak och högt proteininnehåll. Många av de som testat Nutramino vill fortsätta att använda deras produkter.

Nutramino sponsrar med sina produkter flera elitidrottare inom både fitness och konditionskrävande sporter, där några av Danmarks mest framstående atleter tränar och tävlar i företagets namn, med stora framgångar.