Jordgubb och mandeldröm

Jordgubbsdessert i glas.

En välsmakande och nyttig mix av sommarens jordgubbar och vinterns nötter, när du är sugen på något riktigt gott.

Ingredienser

innehåll per portion

100 g tärnade jordgubbar

80 g kesella 1%

1 dl mandelmjölk

1 skopa Kasein protein vanilj

Knivsudd vaniljpulver

5 g finhackade mandlar

Energi 266,5 kcal

Protein 36,2 g

Kolhydrater 17,9 g

Fett 5,3 g

Gör så här:

Tärna jordgubbarna fint och smaksätt med vaniljpulver. Blanda kesella, mandelmjölk och proteinpulver till en jämn kräm. Alternera jordgubbsmixen och krämen i ett glas. Toppa med finhackade madlar. Servera - och njut!

Ingredienser

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!
Skriven av Jonas Andersson