Edis Sabic vann guld i SM

Sista helgen i februari avgjordes Svenska Mästerskapen 2016 i karate, där både ungdomar och seniorer gjorde upp om segern. Svenskt Kosttillskotts sponsrade atlet Edis Sabic deltog i flera matcher och kammade hem hela tre guld och ett silver.

Edis Sabic på prispallen

2016 års SM i karate gick av stapeln 19-20 februari i Täby utanför Stockholm. Det blev en tuff kamp mellan olika klasser bland både juniorer och seniorer. Svenskt Kosttillskotts sponsrade atlet Edis Sabic deltog som senior i flera klasser med goda resultat. Edis gick segrande ur tre av grenarna: Senior Lag, Senior Mix Lag och U21 Individuell -67 kg. Dessutom kammade han hem en silvermedalj i Senior Individuell -67 kg. En imponerande insats som garanterat kommer att leda till ytterligare framgångar.

-Tävlingen kändes bra, det var extra skönt att vara den som avgjorde i lagmatcherna då vi tog hem guldet. Jag är glad över mina framgångar, men kommer inte nöja mig med detta. Det är bara att åka hem och kämpa på igen till nästa års SM, då ska jag även se till att förvandla silvermedaljen till ytterligare ett guld, säger Edis Sabic efter tävlingen.

Svenskt Kosttillskott gläds med Edis Sabic och gratulerar honom till framgångarna.

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!