Läs mer

Löpning

Komplettera din löpträning med rätt utrustning. I denna kategori hittar du tillbehör som gör löpningen både roligare och mer effektiv!

Filtrera
Filtrera 8 produkter
Varutyp
Löparbälte4 Pulsmätare2 Aktivitetsarmband1
Varumärke
FlipBelt5 Beurer2 Withings1
Sortering
Popularitet
Zipper Belt
Black
FlipBelt Zipper Belt
429 kr
 
4,7
4.7 / 5
Betyg: 4.7 / 5
Zipper Belt
Ocean Bloom
FlipBelt Zipper Belt
429 kr
 
4,7
4.7 / 5
Betyg: 4.7 / 5
FlipBelt Classic
Black
FlipBelt Classic
369 kr
 
4,7
4.67 / 5
Betyg: 4.67 / 5
Running Light
1 st
FlipBelt Running Light
799 kr
 

Varför träna löpning?

Löpning har många hälsofördelar - Vid löpträning aktiveras hela kroppen. En uppenbar bonus av löpträning är såklart en trimmad och vältränad kropp och en bra kondition. Löpning stärker också hjärtat och lungorna, och minskar risken för bland annat hjärt- och kärlsjukdomar. När vi springer frigörs också må-bra-hormoner i hjärnan, samtidigt som stresshormon och risken för depression minskar. Vi blir helt enkelt lugna, glada och mer tillfreds efter en löptur.

Du kommer ut i naturen - Om du tränar löpning utomhus så får du inte bara ett bra flås, du får också frisk luft, en härlig naturupplevelse samt en dos D-vitamin på köpet. Människor har rört sig ute i naturen i alla tider och att vistas i naturområden tros ha en positiv effekt på både kropp och själ, och kan stärka det fysiska och psykiska välmåendet. Så ge dig ut i spåret och passa på att njuta av de vackra omgivningarna!

Du kan göra träningen till en del av vardagen - Löpning är en smidig träningsform eftersom du enkelt kan klämma in din träning i vardagen när det passar dig. På så sätt kan du spara tid som annars hade gått till att exempelvis ta dig till gymmet, träna och ta dig hem igen. Det är bara att snöra på sig löparskorna och springa till jobbet, träningen eller vart du än ska. Det gör också att du slipper trängas i den stressiga kollektivtrafiken eller i milslånga bilköer.

Utrustning för löpning

Hos oss hittar du olika produkter som hjälper dig med din löpträning och gör den roligare och mer effektiv. Med en runpod kan du göra löpträningen inomhus roligare än någonsin. Du fäster enkelt runpoden på skon och kopplar den till en app där du kan upptäcka nya länder och städer virtuellt, och samtidigt tävla mot andra löpare för att kontinuerligt förbättra din egen löpning. Om du vill få en bättre förståelse för din hälsa i helhet så har vi avancerade aktivitetsklockor, både med och utan pulsmätare. Aktivitetsklockor registrerar all typ av aktivitet du gör under dagen samt har en GPS-funktion så du kan se exakt hur långt du sprungit. En aktivitetsklocka gör det också möjligt att hålla koll på dina sömnmönster, så att du kan vakna pigg och utvilad och redo att prestera på topp under din nästa löprunda. Kolla in vårt utbud för löpningsutrustning och ta din träning till nästa nivå!