Naturlig hudvård för män

Produkterna som ingår i Sweden Eco Skincare for Mens sortiment passar de flesta män oavsett ålder och behov tack vare det skonsamma innehållet som vårdar huden. Eftersom allt fler blir medvetna om att det som smörjs in på huden tas upp i kroppen, har Sweden Eco Skincare for Men anpassat sig efter detta och skapat produkter som inte innehåller något som kan vara skadligt för kroppen. Dessutom är produkterna framtagna på ett hållbart sätt i en fabrik i Jämtland med hänsyn till miljöpåverkan. Till exempel används en så stor del ekologiska råvaror som möjligt och de har naturligt ursprung. Detta innebär dock inte att produkterna har kort hållbarhet, utan utvalda vitaminer och naturliga salter från ris och basilika skapar ett självkonserverande system så att hållbarhetstiden blir upp till 24 månader.

Råvarorna har valt ut med omsorg för att inte vara irriterande för de som har känslig hud. Produkterna är testade på frivilliga människor, aldrig på djur och de innehåller inte heller några animalier och har därför erhållit Djurens Rätts märkning 100 % vegansk. Prova till exempel en naturlig deodorant för män, en uppfriskande toner eller kanske en vårdande hudkräm med naturliga oljor.

Sweden Eco Skincare for Men var tidigare en del av Rosenseriens ordinarie utbud men säljs numera som ett helt eget varumärke.